TÄSSÄ! !! !!!
No joo minulta on näitten kuvan eteen NATO nyt sitten tuhonut peräti K O L M A S T I niin koneita kuin ohjelmistoja! Kun sain tänään 24.5.2010 kuvattua tuon lasin reunan läpi ottamani, aloin zoomaamaan siitä 400-kertaa suurennettua lisäkuvaa, niin tietokoneeni jälleen vauhdista kaadettiin. Talteen ottamani puolisen tusinaa kuvia h ä v i t e t t i i n tiedostoistani ennen kuin ehdin niitä edes taltioida. Ja ei muuta kuin uudelleenkuvaamaan. Kuten huomaa tuosta 20-kertaa suurentamastani 91,3k onnenkantamoisesta, sain murrettua lasireunan niin laadukkaasti, että sen "läpi" sain kuin sain maailmansensaationa otettua historiallisen kuvan. Mitä siinä sitten näkyy?
EL 34M Elektroniputken sisuksista beeta-, röntgensäteilyn energiat muodostavat mm. KIINTO raudasta fyysistä plasmakaasua. ++.. ionisoituja agressiivisia rauta-atomeista muodostuu kanavasäteilyioneja. Säteilyn energia on uskomattoman rajua, jopa näennäisesti pienisäteilyllisessä elektroniputkessa. Syntynyt säteilyn energia yksinkertaisesti survoen "syövyttää" säteilypaineen voimallaan kiintorautaa suoraan läpi paksun kiintolasin! Ilmiön rajuutta on vaikea nykyfysiikkamme normein edes tajuta. Näkemämme lasi alkaa sulaa normaalisti vasta +700C lämmön ylitettyään pehmeämmäksi. (Todellisuudessa kanavasäteilyionisaatio kaasuttaa plasmaioneiksi silpomansa lasin valenssisidosenergioita ja toimii +6 000C lämpötilan kaasuplasman kaltaisesti.) Millin paksuiseen kylmään kiintolasiin painuva säteilykertymän agressoima energiavarastointi uppoaa säteilyenergian osmoosivoiman paineistussuuntaan ulospäin kuin puun juurakko, tai saniaiskuvio. Kyseessä olevassa materiaalissa on kuvattuna kanavasäteilyn karmea s e n s a a t i o m a i n e n maailman ensi-iltaesittely.
Tuhoavimpaa kanavasäteilyä muodostuu reaktorin sisuksissa tonneittain. Tämä säteilymittareissamme suoraan näkymätön ja tietoisesti mittaamatta jätetty kuvaamani säteilyinfernon muoto porautuu näkemällämme mekanismilla läpi minkä tahansa säteilysuojaksi aiotun kiintoainepinnan. Reaktorien metrienkään luokkaset esim. keramiset lasin kaltaiset betoniseinämät, peruskallio tai metallipinnat yms. eivät muodosta mainittavaa estettä. Vaan saavat loputtomissa määrin sisuksiinsa kuvaamiani säteilykyllästettyjä sanikkaiskasvustoja, jotka siirtävät salakavalasti kenenkään puuttumatta suoraan reaktoreissa aktivoituvia niin uraani-, plutonium, kuin muitakin aktiiviainepoistumavirtoja suoraan läpi kiintoesteitten. Keskeistä on tajuta, kanavassa virtaava ++.. ionisoitunut kanavasäteilytys on nimenomaan k a a s u p l a s m a a ! Taaten puunjuurimaisen kanavasäteilymassan säteilyenergiakaivautumisen läpi suojavallien, se purkautuu ulos tullessaan s u o r a a n kaasuplasmaioneiksi ja ampautuu fyysisesti esteittä ja mittareissa näkymättömänä kanavasäteilyinä ympäristötuhojaan tekemään!
Lasireunasta 20-kertaa suurennettuna sanikkaiskuvio.
Sama 400-kertaa suurennettuna lasin s i s ä l l ä !
Sama kuvio sivulta 20-kertaisesti ja sitten 400-kertaistettuna.
Mystinen violetti metallikalvoväri kuuluu ilmiön atomimikrorakenteeseen.
Tästä hahmottaa miten edetessään ioniplasmat vuotaa tyhjentyen ulos.
KOOSTEseloste aiheesta.
Nyt meillä ON viimein fyysinen ja toistettavalla preparaatilla tarkennettu kuva miten säteilyeroosio syöpyy. Jopa elektroniputken pienenergisellä kanavasäteilyllä, beettallaan ja röntgöntuotoksellaan kiintolasin SISÄÄN! Tämä muuttuu suorastaan uskomattomaksi, kun muistamme, että hallussani olevissa useammissakin elektroniputkissa nämä nyt todistamamme säteilyeroosiofraktaalit lasissa ovat huikean rajuja jopa 25mm pitkiä onttoja syöpymäkanavia! On erittäin tärkeää, että säteilyn efektienergian kyky lävistää lasia senttiluokissa vuosikäytössään fyysisillä kanavasäteilymetalli-ioneilla on todistettu ja myös jälleen demottavissa! Huomaa, fyysisillä kanavasäteilyn metalli-ioneilla suoritettu lävistys. Jos rauta silppoaa lasia ionina se silpoaa kaikki muutkin reaktorisuojaukset betonit, raudat, peruskalliot, Onkalon kuparipullosetkin tuosta vaan! Huomaa, radioputken käyttöikä on maksimissaan n. 10 000h. Tämä täsmää miten kanavasäteilyionit puhkaisee 50 mm kuparipullon parissa vuodessa!!!! Nyt meilä on todisteet miten! Tämä on kuule KOVA JUTTU, esim. ydinjätesäilönnän uudelleenmietinnälle!
(Kunkas muuten tilanteessa ennenkuin ehdin lähettää näitä kuviani edes 5 henkilölle alkoi SUPO/NSA JO panikissa poistattamaan näitä otoksiani mm. Kuvaton palvelimilta systemaattisesti!)
Sent: Friday, May 28, 2010 12:54 AM Subject: Re: Onnistuuko?
Kaas, että PETEltä tuli
> ensimmäiset asialliset kritiikit aiheesta kun muut vakionaamat vain
> räksyttävän koirana perään: ehdotti, että lasiin on tippunut
> tekovaiheessa jotain ylimääräistä sulaa metallia uunissa tyyliin
> uudenvuodentina. Meinaan että jälki kyllä sitä muistuttaa niin ei kukaan muu älynnyt harhauttaa yleisöä samoin.
*HehEE! Jotain tuollaista odottelin. Siis uutta iskua perään. Toki tajuaa, ei sulaa metallia päästetä tippumaan noin herkkiin teollisiin prosesseihin, ei varsinkaan alakuvissani esiintyvin yli 25mm mittaisin muodostelmin. Lasi on ollut 100 % puhdas uudessa putkessa ja kaikki näkemämme on käyttöeroosiota jälkeenpäin. Toisekseen sulan muodot on pyöreää tippamassiivista, kiinteytynyttä. Ei mitään tekemistä hienosäikeisille sanikkaishaarottumaille. Joiden kanavien kuviosyöpymät kuten huomasit on muuten osin t y h j e n t y n e e t ilmaan! Mikä kertoo mm. sen, ettei tuo aine suinkaan ole kiintoainetta vaan herkkäliikkeistä vaeltelevaa syöpyilevää atomipulveroitunutta metalli-ioniplasmaa. Minulla on noita demoputkia erittäin paljon. Pelkästään noita kuvan tarkoin tukilangan päistä lasiin uppoavia sanikkaisdemoja löytyy kymmenkunta. Ne ovat toki näyttäviä ja murskaavan tykkejä. Mutta kaikkein rajuimpia malliksi elektroniputkikokoelmistani. Rajuin lasiporautuja on muuten 10 000h käyttötunnissa edennyt luokkaan 35mm:
Ja sensaatiokuvat olivat niin
> rajuja, että mietin itsekin, että voiko säteilysyöpymä tosiaan olla noin
> hurjaa! No, parempaakaan mekanismia en keksinyt; mitkään kipinät tai
> metalliroiskeet eivät lasiin uppoa kerralla noin.
*Tarkoin oikein.
> Metallinastan läheisyys tietenkin kertoo, että siitä sen on täytynyt lähteä hiljakseen
> etenemään. Jännä juttu, että siinä EI ole jännitettä!
*Joo kyseessä on tosiaan avoimen kelluva metallinasta. Voidaan puhua terminä "uiva kiteytymiä/ kerääntymiskärki".
Olisiko säteilyn
> alkulähde sitten kauempana, mutta vain metallinastan kohdassa
> plasmoittuneeseen lasiin sekoittuu irtoioneja? Jotka sitten johtavat
> kiinteydyttyäänkin sähköä alkavat porautumisen?
*Kanavasäteilyn ionit irtoavat valenssisidokset aukoen kaikkein rasitetuimmasta, negatiivisimmasta kohtiosta, kuten neste-elektrolyysin ionivaihdosta osin tunnemme. Tässä se on negatiivinen katodi. Toki säteilyeroosiot sieltä leviää (250V) anodikiihdytettynä ja syövyttää kaikkea, myös sekundääriröntgeniin asti lasiinkin nähdysti iskien. On huomioitava, että rautaionit ionisoivat lasiin atomit tieltään liikuntakanavikseen. Tutkaile ilmiötä vaikka virtaavassa jokihiekassa olevalla kivellä. Kiven taakse muodostuu irtopartikkelien ns. "akanvirta" kasauttaen tyypillisellä fraktaalillaan taakseen virran tuomaa hiekkaa. Toki virtaava vesi kykenee muodostamaan vastaavaan jopa sähkölisäkentän myös. Akanvirrasta on terminä kyse.
> Yhtä kaikki tuollaista kuviota ei ole ennen nähty! Teoria sen ennusti ja
> sitten se löytyi, että aika vankka pohja on.
*Kylmän faktan sensaatio. Sivistysmaissa esitettynä Nobelin arvoinen tutkimuskerrostuma, kuten oivalsit.
> Ainoastaan jos ei-säteilylaitteessa olevasta lasista löytyy samanlainen saniainen niin
> todiste on vaarassa, että siitä vain linjapoliisit luuppi kädessä koluamaan romuvarastoja!
*A/ Tuota ei toki löydy. B/ STUK "normiharhafysiikka" ei tunnusta julkisesti kylmään lasiin säteilysyöpymän upottavaa mitään mekaniikkaa! Kuvaavaa, että kirjat kertovat fluorivetyhapon olevan a i n o a tunnetun erikoishapon, joka ylipäärään vaikeasti syövyttää lasia. Joten STUK/IAEA harhaopeille tuli tästä näytöstä sankka ja vankka lähtö häpeämään laskelmoivia harhojaan!)
SENSAATIO 2, 3-TV kuvaputkieroosiota.
Tässä alkaa olemaan ihan täpinöissään jo! Oikeasti katso nyt näitä huikaisevan kertovia kuvia Sony 19 tuuman TV kuvaputken kaulasta. Et arvaa kuinka ihmeissäni näistä löydöksistäni oikeasti olin. Seurailin 3-väritykin
2mm paksun laatulasin läpi ampumiaan säteilyeroosiokuvia. Ja mitä löysin! Ihmettelin miksi i h m e e s s ä kaulan puolivälissä tapasin outoja, ympyröityjä matalia syöpymälammikon rengaskuvioita? Ensin peruskuva miten
elektronitykki on suhteutettuna putken suojaamattomassa lasiosassa ja vasta tykin suusta alkaa vasemmalla näkyvä grafiittipinnoitussuoja:
No näin homma meni jatkossa mikroskooppikuvin:
A/ Heti elektronitykin juuren lasista löysin, niin kuka yllättyi vain pieniä tiheitä elektronien lävistysreikiä.
B/ Kuvaa ihmettelin melkoisesti. Sitten muistin, rajusti kiihdytetyt elektronit sinkotaan puolivälissään tykissä näkemäämme spiraalikierteilleen! Kuviossa nopeampi elektroni kuljettaa lisää energiaa ja monttu on edellistä
selkeästi rajumpaa työstöpyörintää. Tässä tekee osansa lisätyönä tuttavamme röntgensäteilyt.
C/Suuosassa elektronitykki sinkoo näkyviin pahimmat ++..ionisoidut raskasmetalliset-, uraaniplasma kanavasäteilyt.
Huimaa, huimaa kolme teorian mukaista ennustettavissa olevaa säteilyeroosiotyypin demoa! Saimme taas kohahduttavaa lisänäyttöä säteilyeroosioiden perusmekanismeista. Maailman salatuinta IAEA tietoa, toki. Mutta murrettavissa, kun osaa ja tietää mitä on tekemässä. Tutkimuksen eufotiatilaa tuntuu piisaavan. Nyt kykenen jo s u o r a a n jopa
määrittelemään mikä sätyeilyeroosion lajeista minkäkin säteilyeroosiokuvioinnin on tuottanut.