Synq X-TRM 1

90 posts, 5 pages, 45,538 views

reinoh

Posts: 818

#1 • • Edited reinoh
Katsaus "paljon" puhuttuun ns. super-oem levysoittimeen Synq x-trm 1.

soittimet_1_small.jpg

En ole hyvä kirjoittamaan eikä minulla ole kymmenien vuosien kokemusta alalta, mutta koitan jakaa tietoa aiheesta. Teen tämän, koska kun itse olin laitteita hankkimassa en löytänyt juuri minkäänlaista tietoa mistään. (Tähän topiciin sitten ei tarvitse alkaa postailla niitä teknari on teknari viestejä. Sen homman varmaan jo kaikki on ymmärtänyt)

Koitetaanpa kasata kokemuksia tästä soittimesta tai muista ns. super-oem levareista. (Synq XTRM1/Omnitronic DD5250/Akiama DJ4000 Acura/AMDJ HTD4.5/Stanton STR8-150/ST150/Citronic PD45/Reloop RP6000MK5)

Perustiedot: (lähde: synq kotisivut)

* Very High Torque Direct Drive motor: 4.5kg.cm
* Extremely fast start, adaptable from 0.2 to 6 sec.
* Extremely fast stop, adaptable from 0.2 to 6 sec.
* 3 speeds: 33, 45, 78 rpm with quartz lock
* 3 Pitch adjustment ranges: +/-10% +/-20% +/-50%
* Forward / reverse play
* 2 Start / stop buttons for maximum flexibility
* Unbreakable white LED target light
* All metal S-shaped tone arm assembly with:
o Counterweight
o Height adjustment with locking
o Anti-skating adjustment
o Lever lift with height adjustment
o Adjustable large feet for perfect leveling
* NEW: phono/line switch: connect your turntable to any input on your mixer!

Pakkauksessa tuli kaikki tarvittava lukuun ottamatta minun tapauksessani äänirasiat. Kuulin ja luulin, että pakettiin sisältyy aina 520stantton askit, mutta minulle niitä ei tullut. Tilasin levarit recordcase nimisestä kaupasta saksasta palvelu ja toimitus pelasi moitteetta. (Sivuilla ei kuitenkaan mainittu, että rasiat sisältyy tai ei sisälly.)

Höpinät

Tuntuma...
Levysoittimet tuntuu kaikinpuolin jämäkille ja kestäville. Kaikki säädöt löytyy mitä oikeastaan tarvitset. Antiskate ei mene kuin +3 asteelle asti, mutta eipä sitä varmaan sen enempää kukaan tarvitsekkaan. (antiskatesta ei niinkään kokemusta. korjatkaa tietoa). Napit tuntuu vahvoille ja pitchin tuntuma on melko identtinen teknarin kanssa. Tosin pitch on säädettävissä +/-10% +/-20% ja +/-50%(mädpolcca) herkkyyksille ja se inhottava nollakohdan klik ja hyppäys puuttuu. Nolla kohdan "puuttuminen" ehkä on parasta mitä tässä soittimessa olen havainnut. Levylautanen on asetettu pyörimään soittimen itse deckin päällä eikä montussa. Tästä design seikasta pidän myös erityisesti saapi jotenkin todella hyvän touchin lautaseen.

Soittaminen...
No mitäpä tästä voisi sanoa. Kaikki pelaa niin kuin odottaisikin eikä mikään häiritse. Mielestäni pitch säätö toimii erityisen hyvin eikä juoksentele kiinni miten sattuu. Aluksi tuntuu, että lautasta joutuu jarruttamaan koko käden voimalla, mutta myöhemmin huomaakin sen olevan hyvä asia, että vääntöä löytyy. Enemmän vääntöä = tarkempaa jarruttamamista (tästä ei sitten suututa vain minun mielipiteeni). Lautanen myös lähtee liikkeelle tyyliin nopeutta cd-soittimen play nappi, mutta enpä ole vielä tuohon totuttautunut... Eikä varmaan ole syytäkään. Stop on myös yhtä rivakka.

Lelut...
Brake/Start säätö: Eli voit säätää lautasen pysähtymis/lähtö nopeuden.
Reverse: Lautanen vaihtaa pyörimis suuntaa lähes hidastumatta.
Tuota tuota... Mitäs näillä tekee? Nämä kyllä voipi jättää aika nopeesti omaan arvoonsa. Nämä nappulat on ehkä semmosia joita käytetään sitte ku on tarpeeksi tukeva kuosi päällä tai muuten leikkisä olo yllä.

Loppusanoja:

Voisin suositella tätä soitinta jollekkin joka hakee jotain muuta kuin technics. En mitenkään laadun takia vaan jonkin muun syyn takia esim. kyllästyminen standarteihin. Niille joille ~500 on liikaa levysoittimesta johon ei välttämättä tule vielä mukaan rasiaa taikka slipmattia. Synq soittimen saa tänä päivänä ~299 hintaan. Näköjään esim. www.elektroni.com.

Koitan päästä testaamaan vielä soittimia niin, että vieressä olisi yksi technics mk-2 jos jotain juttuja tulisi helpommin esille. Itselläni ei ole pitkää kokemusta teknareitten kanssa ja senpä takia toivottavasti tähän ketjuun vastailisivat ne joilla on. (knock knock niille jotka on juuri näitä yksilöitä käynyt koittamassa)

+ vääntö/tarkkuus
+ tuntuma levylautaseen
+ design (levylautanen "koholla")
+ särkymätön tracklight (liekkö totta? ainakin se on helppo vaihtaa)

- kuuleman mukaan alkaa kiertämään klubikäytössä helpommin kuin teknari.

Eräs henkilö epäili myös soittimen äänenlaatua. Jos ja kun tunnistat itsesi niin pistäppä ihmeessä testiä tulemaan jos saat jostain tälläisen vempaimen testipenkkiisi.

Laitetaan vielä kaikkien mieliks pieni teknari vs. synq setti. Eli mielestäni synq ei ole parempi soitin kuin technics... se voi olla yhtä hyvä en tiedä vielä. En ole mikään synq ylistäjä. En ole technics vihaaja. Technics on standarti ja siitä ei pääse mihinkään. Se on myös pirun hyvä ja kestävä tuote. Jokseenkin siinä on ne omat pikku vikansa mistä ihmiset enää ei edes välitä (tracklight, johdot...muita? lisätkää?) Synqin vika setistä ei oikein varmaan kukaan vielä tiedä mitään. Aika näyttää.

Tässä vielä kuvat levylautasen alta ja moottorista.

moottori_1.jpg

moottori_2.jpg

Kiitos ja anteeksi. En todellakaan ole kirjoittanut tämmösiä ennen. Toivottavasti tänne kasaantuu infoa näistä vempaimista lisää.

Linkit:

Melko kattava artikkeli (jokseenkin huono eng käännös)
www.aboutdj.nl/content/view/232/8/

hi-res tuotekuvia
www.beglec.com/package/322.zip

Stantton on ilmoittanut sivuillaan tarkempia speksejä soittimesta. Mahdollisesti voi soveltaa muihinkin saman koneiston omaaviin.
http://www.stantondj.com/v2/prod_st150_tech.asp
Apo

Posts: 1,574

#2 • • Edited Apo Asiallisen Profeetallinen Oppinut
Hyvinhän tuo meni eikä olisi pahitteeksi jos tälläisiä arvosteluja tulisi enemmänkin :)

Se tosin mietityttää että miten tuon saisi suojattua pölyltä, pölysuojaa ei taida tulla mukana.

Mikäs tässä kloonien esiinmarssissa muuten on, Stantonin STR8-150 on ainakin tämän arvostelun mukaan vuodelta 2004? http://remixmag.com/dj_and_performance/remix_stanton_str_2/
reinoh

Posts: 818

#3 • • Edited reinoh

Apo, 7.3.2007 20:02:
Se tosin mietityttää että miten tuon saisi suojattua pölyltä, pölysuojaa ei taida tulla mukana.



Tosiaan tuo jäi mainitsematta! Eli pölykansiahan näihin ei saa kiinni. Ainakaan niille ei ole mitään paikkaa takana. Itse olen tehnyt ihan mustasta kankaasta nätin 150cm x 50cm liinan millä peitän koko setin aina kun en käytä. Jossakin myös luki, että nuitten päälle voi asettaa lähes mitkä pölykannet tahansa... kyllähä ne siinä varmaan jotenki pysyy. Liina on kyl ihan hyvä.
ANONYM

Posts: 731

#4 • • ANONYM se mikä ei tapa,se SATTUU!

Apo, 7.3.2007 20:02:
Hyvinhän tuo meni eikä olisi pahitteeksi jos tälläisiä arvosteluja tulisi enemmänkin :)

Se tosin mietityttää että miten tuon saisi suojattua pölyltä, pölysuojaa ei taida tulla mukana.

Mikäs tässä kloonien esiinmarssissa muuten on, Stantonin STR8-150 on ainakin
tämän arvostelun mukaan
vuodelta 2004?



simppeliä*vink* strutsinsulkainen pölyhuiska...
JuBe-Q

Posts: 111

#5 • • JuBe-Q
Ottaisitko itse tuon vai Teknarit, jos rahaa olisi sopivasti, että saisi juuri ja juuri Teknarit? Eli säästäisitkö itse tuon 400e vai panoistaistko Teknareihin?
Apo

Posts: 1,574

#6 • • Apo Asiallisen Profeetallinen Oppinut

psysex, 7.3.2007 20:08:
simppeliä*vink* strutsinsulkainen pölyhuiska...



Niin, kyllähän tuollaiseen olisi rahaa sen säästön jälkeen *hih*
reinoh

Posts: 818

#7 • • reinoh

JuBe-Q, 7.3.2007 20:14:
Ottaisitko itse tuon vai Teknarit, jos rahaa olisi sopivasti, että saisi juuri ja juuri Teknarit? Eli säästäisitkö itse tuon 400e vai panoistaistko Teknareihin?



Itsehän olin aluksi ostamassa teknarit. Melkein sain yhdet hyvät käytetyt yksilöt, mutta kerkesi myydä toiselle joka osti muutkin rojut mitä oli kaupan. Sitten metsästin ~1kk uusia 1210 mk2 teknareita joita ei tuntunu saavan suomesta eikä saksasta. Mistähä muute johtu/johtuu ku ei tahdo noita saada? (nettikaupatkin ilmoitti että varastosta löytyy, mutta totuus oli eri sähköpostitse)

En kuitenkaan malttanut odottaa ja tilasin nämä. Säästin rahaa vaikka rahat oli jo kasassa teknareihinkin. Minun neuvoni olisi, että osta teknarit jos rahalla ei ole merkitystä ja haluat juuri ne soittimet millä 99% todennäköisesti soitat ne tulevat keikatkin. Jos haluat säästää rahaa tai kokeilla jotain uutta ja toimivaa niin ostaa jotain super-oem kamaa esim. Onhan näitä.

Uskon kuitenkin, että näitten soittotuntuma on niin lähellä teknaria, että ei pitäisi isoa paniikkia tulla. Kuuntelemisestahan miksauksessa kuitenkin on pitkälti kysymys.
meizi m

Posts: 398

#8 • • meizi m Jytkemeister supreme
Noniin. Testailin tänään reinon levareita ja oli melko avartava kokemus. Teknarifanina suhtauduin tietenkin varauksella ko. laitteisiin. Purnasin ensin tuosta helvetillisen kovasta väännöstä, kun olen tottunut hiplaamaan teknaria niin kovin hellästi, kunnes huomasin kuinka helppoa oli pitchbendata tarkasti kun ei tarvinnut niin varoa. Pitchikään ei toiminut kuin vanhassa kunnon teknarissa ja siitäkin piti valitella - liian tarkka, liian helppoa. Eikä polkkapojatkaan tarvitse ruuvimeisseliä kun pitchiä saa tarvittaessa +-50% :(. Meni uskottavuus.

All in all - tälleen kotikäytössä pesi ainakin vanhat teknarit. Toki se tuntuma on melkolailla erilainen. Bilekäytöstä en sano sen enempää, kuin että uskoisin (tunnepohjalta siis) teknarien olevan sillä puolella varmempi valinta.

--
...

Tesno

Posts: 173

#9 • • Tesno
Eipä tänne muuta lisättävää oikein ole kuin itse kallistun Synqn tuntumaan ja tarkkuuteen. Teknari on aina tuntunut cd:n jäljiltä epätarkalta ja sitä se on vieläkin, toisin kuin tämä.
thomas

Posts: 5,618

#10 • • thomas

Apo, 7.3.2007 20:02:
Mikäs tässä kloonien esiinmarssissa muuten on, Stantonin STR8-150 on ainakin tämän arvostelun mukaan vuodelta 2004? http://remixmag.com/dj_and_performance/remix_stanton_str_2/



muistaakseni noissa klooneissa on justiinsa samanlainen moottori + ulkoinenkin olemus. tietty laitevalmistajat on lisännyt / poistanut joitain ominaisuuksia mitä stantonista löytyy. ainakin yksi oli synqin tapauksessa puuttuva "digiulostulo"
reinoh

Posts: 818

#11 • • Edited reinoh

thomas, 8.3.2007 19:37:
---
Apo, 7.3.2007 20:02:
ainakin yksi oli synqin tapauksessa puuttuva "digiulostulo"



Nykysin on myös synqissä phono/line out valinnat takana. Jos sitä tuolla "digiulostulolla" tarkoitit.

Mitä olen lukenut niin stanton on kehittänyt eniten tuota super-oem koneistoa. Lähinnä kuitenkin aika turhan kuulostaa kamaa kuten key korjaus pitchissä ja erinmuotonen deck. Lisäpainoakin laitteelle on jotenkin taijottu. Niin ja stanton on myös kaikista kallein... Kuitenki sama koneisto kun muissa super-oem ja hintaa saman verran tai enemmän kuin teknari mk2.

Tässäpä nämä...
super_oems.jpg
sts

Posts: 7,969

#12 • • sts Sama pyynti aitta!

thomas, 8.3.2007 19:37:
---
Apo, 7.3.2007 20:02:
Mikäs tässä kloonien esiinmarssissa muuten on, Stantonin STR8-150 on ainakin tämän arvostelun mukaan vuodelta 2004? http://remixmag.com/dj_and_performance/remix_stanton_str_2/

---


muistaakseni noissa klooneissa on justiinsa samanlainen moottori + ulkoinenkin olemus. tietty laitevalmistajat on lisännyt / poistanut joitain ominaisuuksia mitä stantonista löytyy. ainakin yksi oli synqin tapauksessa puuttuva "digiulostulo"



Joo disain vaihtelee, jotai nappei on eripaikas/puuttuu/jotai ominaisuuksia lisää... Tekniikka kuitenkin sama.
Caro²

Posts: 5,301

#13 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Eikö kukaan huomannut, että synqin soittimen moottori on liki identtinen teknarin koneiston kanssa? Technics on muuten myös aikoinaan patentoinut ko. moottorityypin niin, ettei sitä voida ilman technicsin "lupaa" käyttää. Tästä johtuen esm vestaxin soittimissa on erilainen pyörityskoneisto (vaikka technics ja vestax ovat molemmat panasonicin tuotemerkkejä).

Oliskohan toi super-oem -moottori lähtösin kenties technicsin tehtaalta? Ois kiva selvittää.
$

Posts: 1,802

#14 • • $ Destination weekend!

Caro², 8.3.2007 22:20:
Eikö kukaan huomannut, että synqin soittimen moottori on liki identtinen teknarin koneiston kanssa? Technics on muuten myös aikoinaan patentoinut ko. moottorityypin niin, ettei sitä voida ilman technicsin "lupaa" käyttää. Tästä johtuen esm vestaxin soittimissa on erilainen pyörityskoneisto (vaikka technics ja vestax ovat molemmat panasonicin tuotemerkkejä).

Oliskohan toi super-oem -moottori lähtösin kenties technicsin tehtaalta? Ois kiva selvittää.



Eikö patentit raukea jossakin vaiheessa? En tiedä miten globaalisti niiden vanhenemisaikoja noudatetaan.
Caro²

Posts: 5,301

#15 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2

$, 8.3.2007 22:23:
Eikö patentit raukea jossakin vaiheessa? En tiedä miten globaalisti niiden vanhenemisaikoja noudatetaan.


Mjoo, niinhän ne tekee kyllä. Tuo moottori on patentoitu vissin jossain about '71 tms. Se selittäs kyllä tuon asian, mut ei o kyl pois suljettu vaihtoehtokaan technicsin myyvän tuota moottoria eteenpäin. Moottoriahan on pidetty aina teknarin vahvana puolena (joskin teknarin vahvuudet on imho ihan jossain muualla, moottorin lisäksi siis). Ei olis mitenkään ihme, että nuo firmat haluaa ostaa teknarin koneistoa kun se on toimiva ja luotettava.
thomas

Posts: 5,618

#16 • • thomas

Caro², 8.3.2007 22:34:
---
$, 8.3.2007 22:23:
Eikö patentit raukea jossakin vaiheessa? En tiedä miten globaalisti niiden vanhenemisaikoja noudatetaan.

---

Mjoo, niinhän ne tekee kyllä. Tuo moottori on patentoitu vissin jossain about '71 tms. Se selittäs kyllä tuon asian, mut ei o kyl pois suljettu vaihtoehtokaan technicsin myyvän tuota moottoria eteenpäin. Moottoriahan on pidetty aina teknarin vahvana puolena (joskin teknarin vahvuudet on imho ihan jossain muualla, moottorin lisäksi siis). Ei olis mitenkään ihme, että nuo firmat haluaa ostaa teknarin koneistoa kun se on toimiva ja luotettava.



mutta kun tossa on tosiaan enemmän vääntöä kuin teknarin moottorissa. tietty saattaa olla niin että moottori on teknarin valmistama, mut missään nimessä moottori ei ole samanlainen kuin teknareissa nykyään.
Caro²

Posts: 5,301

#17 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

reinoh, 7.3.2007 19:28:
Katsaus "paljon" puhuttuun ns. super-oem levysoittimeen Synq x-trm 1.
Levylautanen on asetettu pyörimään soittimen itse deckin päällä eikä montussa. Tästä design seikasta pidän myös erityisesti saapi jotenkin todella hyvän touchin lautaseen.


Kaikissa dj-soittimissahan se lautasen reuna on soittimen pinnan yläpuolella. Vai onko se tuossa mallissa ihan erityisen korkealla?

Enemmän vääntöä = tarkempaa jarruttamamista (tästä ei sitten suututa vain minun mielipiteeni).


Tää on niin kakspiippunen juttu. Alottelijalle on selkeesti helpompaa, että siellä lautasessa on voimaa ja samalla soittaja voi myös käyttää voimaa soittimen säätämiseen. Kolikon kääntöpuoli on siinä, että suurta voimaa on vaikeampi hallita ja kokemuksen karttuessa vähemän vääntävä lautanen saattaa osoittautua paremmaksi vaihtoehdoksi soittaa. Lautanen reagoi pienempiin (vähemmän voimaa sisältäviin) liikkeisiin ja soittaminen muodostuu voiman käytön sijasta elegantimmaksi ja tarkemmaksi.

Sama ilmiö on tuntunut pätevän niin liukuihin, levymattoihin, kuin muihinkin vastaaviin. Tämän huomannut siis omalla kohdalla, sekä sivusta seuranneena muiden soittajien taitojen kasvaessa. Aluksi tykätään liu'uista joissa on oikeasti vastusta ja "löysät letku" on ihan perseestä. Mutta mitä kauemmin soittaa, sitä enemmän mieltyy löysiin ja liki ilman voimaa liikkuviin liukuihin. Tuohon tietty käyttökohteiden muodostama poikkeus. Sama levymatoissa. Aluksi on mukavaa, että se levymatto laahaa selvästi vastaan. Vuosia eteenpäin ja levymatoksi halutaan sellainen jota käyttäessä ei tarvita suhteetonta voimaa. Liiallisuuksiin ei tietty pidä mennä missään suhteessa.


Eräs henkilö epäili myös soittimen äänenlaatua. Jos ja kun tunnistat itsesi niin pistäppä ihmeessä testiä tulemaan jos saat jostain tälläisen vempaimen testipenkkiisi.


Epäilen ja epäilen vieläkin. Kun tietää mitä se teknari on syönyt ja kuin kova peli se oikeesti on jopa hifi-soittimena, niin ei mene ihan helposti jakeluun, että 300euron halpissoitin olisi teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukkaampi ja vieläpä paremmin soiva. Parempi soittaa se kyllä voi helpostikin olla, sitä en epäile hetkeäkään *joo*


Eli mielestäni synq ei ole parempi soitin kuin technics...


Parempi se ei ole, parempi soittaa voi helpostikin olla :)


Technics on standarti ja siitä ei pääse mihinkään. Se on myös pirun hyvä ja kestävä tuote. Jokseenkin siinä on ne omat pikku vikansa mistä ihmiset enää ei edes välitä (tracklight, johdot...muita? lisätkää?)



1) Kvartsilukko ja klikki:
mk2-mallit, ko. ominaisuus on myöhemmistä malleista poistettu, ne on tarpeettomia dj:n kannalta)

2) Konkat
Vanhat konkat kuivuu ja aiheuttaa soittimen pitchin laajuuden muutoksen sekä nollakohdan siirtymisen, ihan ajan kanssa. "Takaisin ruuvatulla" teknarilla on samat oireet kuin vanhuudesta kärsivällä soittimella.

3) Moottorin pyörintänopeuden hallinta
Moottori pyrkii pitämään saman pyöritysnopeuden ulkoisista tekijöistä huolimatta. Tämä aiheuttaa sen, että esm pieni hidastus levylautaseen saattaakin aiheuttaa todellisuudessa pienen nopeutuksen. Kun soitin huomaa levylautasen nopeuden hidastuvan moottori lisää nopeutta omatoimisesti hetkeksi, joka saattaa tehdä sen, että "biitti siirtyykin eteenpäin, ei taaksepäin". (kokeilkaa itse, näkee palloista).

4) Antiskatin vaan 3g-asti.
Dj-neuloilla ajetaan usein suuremmillakin painoilla. Tämä "vika" on korjattu mk5 mallista eteenpäin (muistaakseni mk4-mallissa oli vielä 3g asti).

5) analogiset pitchit
pitchit eivät koskaan ole täysin samanlaiset. Digitaalisessa soittimessa pitchit olisivat aina identtiset.

-

Mielenkiintoinen juttu tuon synqin soittimen suhteen on se, ettei niiden kohdalla kerrota ainuttakaan tärkeää speksiä ihmisille. ei jyrinä-arvoja, ei tarkkoja huojunta-arvoja, ei (neulan)kulmavirheen suuruutta jne.
Cimi

Posts: 97

#18 • • Edited Cimi


Nykysin on myös synqissä phono/line out valinnat takana. Jos sitä tuolla "digiulostulolla" tarkoitit.


Kyllä noissa meikäläisen ST-150:ssä on ihan digitaalinen ulostulo eli yksinäinen rca ulostulo analogisten lisäksi. Phono/line nappi löytyy ja master tempo toimii vain linellä. Kuitenkin line moodissa äänentaso on vaimeempi joten sitä ei tuu käytetyä. Key lockilla kun ei tee juurikas mitään, korkeintaan +-2% käytössä se on ok. Mutta olen ymmärtänyt että sellaisen kunnollinen toteutus maksaisi pelkästään enemmän kun koko soitin. Sitten takaa löytyy myös ground lift nappula, jolla saa hurinan pois jos jossain näin sattuu käymään. Ja maapiuhoja ei tosiaa ole joka on hyvä juttu, vissiin sen varalta toi ground liftikin.

Vuoden päivät ollu nyt käytössä ja roudailtu muutamille keikoille ja kavereiden kotibileisiin sillon tällön. Mitään ongelmia ei ole ollut ja kaikki vierailevat "bedroom" dj:t ovat myös kehuneet. Ja aina kun itsekkin tulee vieraissa (teknarit) käytyä ni kyllä pääsee toteamaan miten helppo ja tarkka Stantoneilla on soittaa. Saa voimasta johtuen ihan reilulla kädellä korjailla.

Ja ostopäätöksestä sen verran että meinasin ostaa teknarit mutta huomasin et samalla rahalla saa stanttonit joten... *nauru* jos olisin tiennyt noista muista harakirimerkeistä niin olisi kyllä riittänyt. No toivottavasti Stantonilla on parempi jälleenmyyntiarvo (jos tulee koskaan myytyä).

Stanttonilta ainakin löytyy tekniset specsit, ja luulis että noi on pohjimmiltaan samoja laitteita. http://www.stantondj.com/v2/prod_st150_tech.asp
reinoh

Posts: 818

#19 • • reinoh

Cimi, 8.3.2007 23:19:
---



Pitääpäs katella noi stanttonin speksit.
Tosta kuvasta kyllä tuli hieman deja vu *tirsk*

synq_varsi.jpg
Caro²

Posts: 5,301

#20 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Cimi, 8.3.2007 23:19:
Ja maapiuhoja ei tosiaa ole joka on hyvä juttu, vissiin sen varalta toi ground liftikin.


Ei se kyllä ihan aikuisten oikeesti ole hyvä juttu.. Johonkin levysoitin pitää maadottaa ja RCA-kaapelin maa ei ole se paikka..


Stanttonilta ainakin löytyy tekniset specsit, ja luulis että noi on pohjimmiltaan samoja laitteita. http://www.stantondj.com/v2/prod_st150_tech.asp


Ihan puutaheinää noi "speksit". Tärkeimmät tiedot joiden avulla verrataan onko soitin ihan oikeasti mistään kotoisin loistavat poissaolollaan.

Jos tätä asiaa vertaa autoon, niin näiden oem-levareiden kohdalla saadut tiedot ovat vain "kuinka kovaa tämä kulkee ja paljon siinä on tehoa". Kaikki muu tieto on pimitetty.