Pariinkin kertaan on tullut aiheutettua hämmästystä valmistamalla hyvää ruokaa. Itselle on jäänyt parhaiten mieleen erään aterian digestiivi, joka oli pina colada kokonaisesta ananaksesta tarjoiltuna. Näin tehdään kaksi annosta:
2 suurta ja kypsää ananasta
8cl vodkaa
16cl kookosmaitoa
16cl ananasmehua
2cl limen mehua
jäämurskaa
1. Kypsä ananas on kauttaaltaan keltainen, siinä ei ole yhtään vihreää ja se antaa puristettaessa hieman periksi. Leikkaa ananaksista tyvi pois ja leikkaa sisus esim. fileerausveitsellä irti. Jätä reunoihin varaa n. 1cm.
2. Sekoita tehosekoittimessa kaikki ainekset ja kaada ananaksiin. Juodaan pillillä.
RuisRuutu, 25.1.2006 22:01:
asettele lautaselle ja jääkaappiin joksikin aikaa jäähtymään jotta suklaa kovettuu, kannataa kokeilla tarjoilla shampanian tai kuohuviinin kanssa.
Tähän pari besserwisser-kommenttia.
Suklaa ja kuohuviini on imo huono yhdistelmä. Suklaa on aika voimakkaan makuista ja sen rasvat tappavat kuohuviinin kuplat ja hennon maun. Kuohuviinien kanssa pelkät mansikat toimivat huomattavasti paremmin.
Lisäksi suklaa kannattaa nauttia huoneenlämpöisenä, jolloin sen aromit pääsevät syötäessä heti valloilleen. Kylmää suklaata syötäessä kestää hetken, ennen kuin se kerkeää lämpiämään suussa ja sen maku tulee kunnolla esiin.