253 posts, 13 pages, 91,905 views

Haamu

Posts: 3,034

#1 • • Edited Haamu rekisteröitymätön
Avatar
#2 • • Morpheus Guest
Avatar
#3 • • Hohhoijaa Guest
Eikö jossain vaiheessa jo tullut mieleen, että koko hommassa ei ole mitään järkeä? Mitä vitun ideaa on kirjoitella keskusteluryhmiin omista "tappeiluista" ihan kuin ne olisi jotain sankaritarinoita? Vitun pellet, menkään himaan kasvamaan!!
*dissaa*
Avatar
#4 • • girl_lakai Guest
Hohhoijaa:[Mitä vitun ideaa on kirjoitella keskusteluryhmiin omista "tappeiluista" ihan kuin ne olisi jotain sankaritarinoita? Vitun pellet, menkään himaan kasvamaan!!
*dissaa*[/quote]

Mikään hehkutus ei varmastikaan ollut topicin aloittajalla mielessä. Enemminkin dissaus riitapukareita kohtaan, jos nyt oikeen ymmärsin?! *täh*

No, minäpä olen tyttö eikä onneksi ole tullut hirveästi tapeltua. Mutta jostain kumman syystä olen kuitenkin törmännyt irmoihin, joilla on pakonomainen tarve käydä tönimään tanssilattialla (puhun nyt ravintoloista, vastaavaan en ole törmännyt bileissä koskaan). Tähän ilmiöön olen muuten törmännyt nimeomaan järvenpään rt:ssä. Mikäköhän siinäkin on?! No se paikka on muutenkin vähän mitä on...
Gastione

Posts: 114

#5 • • Gastione
Veikkaan kans kuten girl_lakai sanoi että täällä ei ole takoitus kehuskella noilla tappeluilla.... vaan enemmänkin saada porukat tajumaan että eihän siinä ole mitään järkee......
mikäli joku haluu tietoisesti päästä mätkimään jotain päähän niin suosittelen jotain kamppailulajia.....siel on kyl joku jolla on vähän pidempi kamppailulaji tausta joka auttaa sut takas maan pinnalle*hymy*..... itselläni on vähän pidempi kamppailulaji tausta enkä ymmärrä mitä järkee on tietoisesti mennä satuttamaan toista jossain kadulla..... mielummin tekee sen sitten valvotuissa olosuhteissa (treeneis)*hih*
Eli mikäli te saatte jotain kiksei toisten runnomisesta suosittelen jotain kamppailulajei.....ettei tarvii mennä viattomia takomaan.....*vink*
Pan

Posts: 140

#6 • • Pan
Hmm tappelu... En ole koskaa ollut kova poika tappelamaan, jos ei nyt muistella ala-asteaikoja, jolloin väännettiin peistä jokaisesta asiasta.
Viimesin tapaus jossa on käytetty väkivaltaa tapahtui n 3 vuotta sitten ollessamme Itä-helsinkiläisessä baarissa. No enive olin 3 kaverin kanssa ryyppäämässä ihan tosissaan kaverin kämpillä kunnes saimme idean lähteä mac Grouse nimiseen ravintolaan. Pirtu teki tehtävänsä illan alkuvaiheessa ja filmi katkesi jo matkalla baariin. Ilta sujui mukavasti nukkuen tuolilla räkäposkelta valuen. Pois lähdettäessä eteemme hyppää 4 nuorta herraa rautaputket käsissä aukomaan päätään. (kuulin jälkeen päin että olivat avautuneet jo baarissa, mutta olin koko illan niin pihalla etten ollut reagoinut siihen mitenkään) Tuloksena pieni kahakka ja perääntyminen takavasempaa.
Illan saldo oli ilmatpihalle(minulta *ding*) kaverilta takki rikki ja toiselta tangosta leukaan(*eiei*ei käynyt pahemmin) ja vastustajille pippurikaasua. No pitihän sitä viisaina mieheinä ja hyvässä humalassa hakea kämpiltä jotain kättäpidempää, joten lähdettiin hakemaan revanssia miekan ja piikkinuijan kanssa. Onneksi ei löydetty kyseistä porukkaa.

Tuon jälkeen olen aina onnistunut välttämään tappelun pelkästään selittämällä tai vaikka lopussa karkuun juoksemalla.
Joillekkin miespuolisille pakeneminen voisi olla nöyryyttävää, mutta turha sitä on henkeään menettää tai vammautua joidenkin känniääliöiden riehumisen takia.


*piis* rauhaa ja rakkautta*piis*

--
Positiivinen pakana

mixed~thunder

Posts: 524

#7 • • mixed~thunder Toimitusjohtaja
Lasketaanko tappeluks jos saa vaa nekkuu??=)
"Häröilin" yhen tytsyn kanssa,jonka PITI olla sinkku,mutta kuinkas kävikään....-> Ilmeisesti kyseisen tytön poikaystävä tuli ja vetäs vastapalloon suoraa päähä...ja poistui paikalta...Elettäkään en kerennyt tehdä...=(
Tästä "taistelusta" kun jäi vähän huono maku suuhun,niin piti mennä pienessä hönössä vittuilemaan itseään huomattavasti isommalle kaverille,ja huonostihan kävi siinäkin....=/
Mitä tästä opimme???
> Emme niin yhtikäs mitään...
Suomalaiset eivät opi....
Enkä minä varsinkaan *pahis*

--
.:.: Meininkiä ihmiset,meininkiä .:.:

scobl

Posts: 755

#8 • • scobl
eii, tappeluissa aina käy huonosti ja mielellään ratkaistaan asiat puhumalla, sillä väkivaltaa johtaa vain väkivaltaan... *suru*

--
bred na net

Katrina

Posts: 605

#9 • • Katrina
Olen väkivaltaa vastustava ihminen ja silti syystä tai toisesta olen usein sattunut törmäämään tappeluihin ja yrittänyt toimia sovittelevana osapuolena.

Mutta täytyy myöntää, että olen itsekin teinivuosina kerran sekaantunut tappeluun Korson grillillä. *eiei*
Vika oli kuitenkin päällekäyvän liikaa juonneen ahdistelijan.

-> Näin tahdon uskoa!
arikoo

Posts: 245

#10 • • arikoo Virallinen hörhö
Joo, tappeluita on tullut kyllä vastaan riittävästi mutta peruskoulun jälkeen en ole aloittanut. Mitä olen oppinut?
Pienet&nuoret sällit haluaa tiputtaa isoja tyyppejä. Tämä johtunee vakavasta itsetunto ongelmasta. Ja tottakai porukalla kimppuun.
Minä itse provosoin vaatteillani ja olemuksellani järkirajoitteisia väkivaltaisiksi. Tähän olisi tietysti ratkaisu mutta en taivu debiilien terrorin alle. Näiden yleisin avaus on tuttu ja turvallinen "Mikä v**** homo sä oot".

Itsepuolustusta on tullut sekä opeteltua että opetettua mutta kaikista lajeista paras on 400m juoksu (Paranee tamppaamalla*nauraa*) koska kyllä klubihirmu humalaista ongelmanuorta nopeammin juoksee.

Lisäksi lainaisin manowaria "Voima välttää tappelu ja olla voittaja"(Okei huono suomennos). Minä allekirjoitan tuon ja toistan ettei se ole pelkuri joka juoksee vaan se joka aloittaa.

--
-Progredimur quo ducit quemque voluptas-

cosmikki

Posts: 1,261

#11 • • cosmikki
...hmmh.. mä en ole kyllä koskaan joutunut tappeluun :)

...Morpheus; siellä hakunilassa siis todellakin asuu sairasta porukkaa eikä ne olekaan pelkkää huhua.
huh. en kyllä ikinä muuta hakunilaan.

[muokattu 5.8.2002 13:35]

--
-cosminen olio toisesta galaxista-

Avatar
#12 • • mari Guest
sun kanssa girl_lakai oon ihan samaa mieltä,mäkin olen törmännyt just tollasiin samanlaisiin irmoihin tanssilattialla,lähinnä muissa baareissa mutta myös bileissä.Nää kyseiset nyt vert:bilepirkot, tulee sun lähituntumaa/etee ja alkaa joraa just sillai et ihan varmasti kokoajan tönii ja huitoo sillee et häiritsee sua joka olit eka siinä..en kyl ymmärrä et mikä idea tälläses on?kyl sen tajuun ,et jos on hyvät bileet ja täyttä ni sillohan se kuuluu vaa asiaa,mut...jos tilaa on ni mikä pakko on tulla häiritsee toisia.*hmph*Yleensä sit tollases tilantees oon kutenki jääny just siihen kohtaa tanssii mis olin olluki, koska en oo halunnu antaa näille kyseisille mirreille sitä "iloa"?mitä nyt ovatki sit hakeneet tilanteesta..paitsi poikkeus on sillon jos tulee tosi hyvää settii ni sillon en jaksa tuhlata aikaa mihkää muijienhinkkauks tuokioihin vaan reilusti joko sanon et voitko mennä vähän kauemmas tai sit häivyn kyseisen henkilön läheisyydestä.
Tappeluista yleensä oon huomannu näin naisosapuolena sen että en nyt sit tedä kumpi on parempi,ku mimmeillä tuppaa välil olee sellasta et just tehää jotai tollasta pienenpää kiusaa ja jos joku on tehny jollekki jotai ni sit juorutaa siitä ja v##ttuillaa ja puhutaa ns:paskaa seläntakana ja tällai mustataa sen toisen mainetta ja tehää sen elämä hyvinki hankalaks..mikä kyl sinänsä varmasti ihan onnistuukin ja on kyllä varmasti pitemmän päälle myös tosi epämukavaa....mutta kun tällanen kyräily voi kestää kauankin..(en nyt tietenkään yleistä kaikkia tyttöjä tällaisiksi,mutta ennemmin v#ttuillaan kun vedetään turpaan),niin onko sekään nyt sit fiksua..pitää toista tosi pahoilla fiiliksillä pitkiä aikoja selvittämättä asioita.?
Joskus olen kattonu vierestä kundien suoraa tapaa hoitaa asiat ,eli esm:kaverit alkaa tappelemaan-riita-vedetään kerran turpaan ja painitaan-sit jotai muminaa ja taas ollaa kavereita.Tässä tapauksessa oli kyseessä riita naisesta jonka kanssa toinen seukkasi ja toinen oli sitä samaa wosua alkanut lämmitellä,valitettavasti myös jonkinmoisin tuloksin..
Tällä nyt vaan tarkoitan sitä,kun aina kuvitellaan että "miehet tappelee ja on aina vetämässä toisiaan turpaan"että ne ainaski selvittää asiansa tosin kuin jotkut mimmeistä.Tietenkään en tarkoita sitä että on parempi puhua nyrkeillä, vaan sitä että asiat pitäisi selvitää mahd nopeesti ja rehellisesti niin ei tarviis ruveta ollenkaan tappelee ja kostamaan jotain ääliömäistä juttua jonka ois voinu myös selvittää mielummin ku hautoo sitä mielessää ja suunitella kostotoimenpiteitä tai turpiinvetämismessuja.
Joten mitäs mieltä olette,onko samanlaisia kokemuksia kellään?
Salien

Posts: 1,148

#13 • • Salien El Croco
Menee ehkä vähän topicin ohi, mutta pakko tilittää...

Tulipa taas viikonloppuna todistettua itselleen, että miksi ei enää kovinkaan usein tule käytyä
ns. normaali räkäkänni-baareissa.

Jostakin kumman syystä eksyimme bileseurueemme kanssa viime lauantaina controliin (CTRL). Olin jo perjantaina kuullut kaveriltani, että ko. paikassa oli ollut joitakin yli innokkaita karatejätkiä rähisemässä ja pullistelemassa (karatejätkä=itämaisen geeniperimän omaava ihminen). Sisälle saapuessamme paikka oli jo tupaten täynnä ja meno oli... hmmm... ehkäpä lima-känni-agressiivinen -sanayhdistelmä kuvaa parhaiten sisällä vallinnutta ilmapiiriä.
Valitsimme sattumalta istumapaikkamme.. yllätys yllätys.. ilmeisesti juuri näiden
samaisten karatejätkien vierestä ja eipä aikaakaan kun nämä naapuripöytämme 'taistelijat' alkoivat rähistä, tuoppeja heitellen ja paitojaan riisuen!! CTRL:n portsarit vain katselivat vierestä ja näyttivät tärkeiltä. Ilmeisesti ei pokka riittänyt puuttua selkkaukseen.
Käsittämätöntä!! *mur* Luulisi ravintolalla olevan edes sen verran raahaa ja järkeä, että saisi palkattua muutaman ammattitaitoisen --> 200 -kiloisen ei-pelkuri-tappaja -järjestysmiehen, jotka osaisi pitää rähisijät kurissa. Toinen hyvä vaihtoehto voisi olla ko. rähisijöille annettava porttikielto. Toisaalta, en oikein ymmärrä mikä näitä karatemiehiä oikein vaivaa. Huono itsetunto vaiko liialliset lumityöt(?)

Oma käsitykseni mukavasta ravintolaillasta ei t o d e l l a k a a n ole sellainen, että pitää joka sekunti seurata naapuripöydässä istuvien höyrypäiden toimintaa.

Myönnän kyllä itsekin joskus luvuilla syyllistyneeni kännissä rähisemiseen ja tappelemiseen. Omalla kohdallani nämä ovat olleet lähinnä poikkeustilanteita, joissa on joutunut puollustamaan omaa hipiäänsä. Toki kavereiden kanssa on tullut tapeltua jollain inside-mökkireissulla tyyliin aiheesta: "Sä pöllit mun hajukumin kolmannella luokalla"
Josta seuraa: vanhojen haavojen repiminen -> vittuilu -> paini -> mökötys -> sovinto -> lisää viinaa *nauru*

Nykyisin suosin jossain edellisessä viestissä mainittua jalat-alle -metodia.
Parempi paeta kuin parkua...*piis*

(ps. kommenttina: en ole rasisti vaikka nimittelinkin ko. rähisijöitä ulkonäön perusteella...)

--
Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki...

milla

Posts: 3,699

#14 • • milla
Katrina:

Olen väkivaltaa vastustava ihminen ja silti syystä tai toisesta olen usein sattunut törmäämään tappeluihin ja yrittänyt toimia sovittelevana osapuolena.

Mutta täytyy myöntää, että olen itsekin teinivuosina kerran sekaantunut tappeluun Korson grillillä. *eiei*
Vika oli kuitenkin päällekäyvän liikaa juonneen ahdistelijan.

-> Näin tahdon uskoa!



johan me todettiin sillon muinoin hallmarkissako se oli(?) et meissä on jotain joka ärsyttää ja yllyttää ihmisiä tappeluun:D

ei voi käsittää tappelevia ihmisiä:(
Lost-Soul

Posts: 3,107

#15 • • Lost-Soul los pallos
No tässä kanssa pikkusen kesy juttu...

Oltiin kaverilla istumassa iltaa ja kaikki meni loistavasti (paljo viinaa ja silleen)... kun päästiin eroon melkein kaikista kavereista alettiin sitten mätkimään tämän henkilön kanssa missä vietettiin iltaa... Siihen sitten tuli pari hemmoo väliin ja seuraavana päivänä olikin kiva miettii mistä tuli kaikki mustelmat... =)

Että silleen... kyllä sitä kesysti osataan tapella välillä....

--
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

Danskuh

Posts: 675

#16 • • Danskuh pikku-Dee
tappelut on syvältä!!!lyhyt kommenttini!!!*pelle*
Mice

Posts: 402

#17 • • Mice .: unique :.
hmm, tätä ei ehkä pitäisi sanoa.. Mutta omalla kohdalle on valitettavan usein tullet rähinöitä just 18v paikoissa. Siellä jostain syystä on vielä sellaista rähinä/itsetunto ongelmaa jengillä.. Tosiaan nämä ctrl-highlight akselin paikat ovat juuri sellaisia jossa saa helposti rähinää aikaan.. eli itse suosiolla jäten ne paikat väliin..

hmm, Ei tietenkään pitäisi ihan noin selkeästi yleistää, mutta harmittavan usein se vain on totta.. *hmph*

--
This won\'t hurt, I promise..

Avatar
#18 • • Antti Guest
Mä tykkään käydä nyt enemmän bileissä kun niissä baareissa. Baareissa puolet porukasta on sikakännissä ja siitä tulee sitten tappeluita ja muuta vittuilua.

Bileissä puolet porukasta on vetänyt "piristäviä aineita" ja kaikki ovat iloisia! Huumeet on kyllä paha juttu, mutta ne eivät tee ihmisistä agressivisia sikoja!
Avatar
#19 • • -Loyal- Guest
cosmikki:

...hmmh.. mä en ole kyllä koskaan joutunut tappeluun :)

...Morpheus; siellä hakunilassa siis todellakin asuu sairasta porukkaa eikä ne olekaan pelkkää huhua.
huh. en kyllä ikinä muuta hakunilaan.

[muokattu 5.8.2002 13:35]

Hakunilassa on hyvä olla, asua, ja vaikka kasvattaa lapsia... Jos on asunut siellä koko elämänsä, kuten minä. Jos asuisin muualla ja kuulisin samat jutut, niin en TOD. muuttaisi sinne ikinä. Hakunilassa on hyviäkin paikkoja, omakotitaloalueella yms... pahin on vaan ostoskeskuksen alue. Ne "kriminaalit" on ihan hyviä jätkiä kaikki, on vaan olosuhteiden uhreja ja pitää muistaa että kaikissa meissä asuu loppujen lopuksi pieni lapsi joka tahtoo rakastaa, mut on vaan vähän eksyksissä... *plur*
Avatar
#20 • • ohikulkija Guest
Salien:

Jostakin kumman syystä eksyimme bileseurueemme kanssa viime lauantaina controliin (CTRL). Olin jo perjantaina kuullut kaveriltani, että ko. paikassa oli ollut joitakin yli innokkaita karatejätkiä rähisemässä ja pullistelemassa (karatejätkä=itämaisen geeniperimän omaava ihminen).



Ctrl:ssa ei ennen näkynyt lainkaan itämaisen/tummaihoisen näköisiä miehiä, koska tiettävästi "aina poke jonkun syyn keksii". Mikä lienee valitus tullut kun linja on muuttunut kai n. kuukausi sitten, ja ehkä siksi poket ovat olleet pidättyväisempiä kuin olisi ollut sopivaa.

Itse en siellä muista nähneeni yhtään tappelua, vaikka jokusen kerran olenkin iltaani siellä viettänyt.