Yöjuna@Kouvolan Taiteiden Yö, Vanha Paloasema

  From until  
Vanha Paloasema, Kouvola  
, disco, elektro, hard, house, psy, soul, techno, trance, jotain

Rx (FinRG),
Toukka (Fiilis),
Anselmi (Fiilis),
Tomppa (Kruuwi),
Pelle D (Fiilis),
oc (Fiilis),
Termos (Kruuwi),
Teddy Roo (Fiilis),
Baty (Trance Connection),
Anura (Kruuwi),
Petrus Geisha (Civa)



MITÄ?
Elektronista tanssimusiikkia esittelevä dj-tapahtuma Yöjuna, kulkee jälleen Kouvolan Taiteiden Yössä. Ensimmäisen kerran keväällä 2004, ryhmä Kouvolan seudun tiskijukkia kerääntyi saman pöydän ääreen miettimään mahdollisuutta yhteisesti järjestettävästä tapahtumasta. Tavoitteeksi tuli tarjota, esitellä ja rakentaa tämänlaista kulttuuria Kouvolan seudulla. Nyt kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma starttaa tuttuun tapaan jo päivällä ja on tällä kertaa Brankkarilla, Wanhalla paloasemalla. Yöjunan matkantekoon taiteidenyössä, voit liittyä klo.17.00 - 00.00 välisenä aikana.

KETKÄ?
Tapahtumassa on kolme järjestävää tahoa. Trance Connection (www.tranceconnection.com) joka tarjoaa monipuolista trancea ja rakempaa konemusiikkia. Toisena järjestäjänä on sunnuntai-klubi Fiilis (http://www.fiilis.org), jonka ideologiana on tarjota sielukasta tanssimusiikkia rennolla otteella. Kolmas järjestävä taho on Kruuwi. Tämän klubin tapahtumissa soitetaan uutta ja myös vanhempaa elektronista musiikkia, housesta progen kautta tranceen. Kaikkiaan tulevan tapahtuman puuhamiehiä on kymmenkunta, jotka ovat edellä mainittujen organisaatioiden aktiiveja.

MISSÄ?
Tämän vuotinen Yöjunan asemapaikka on hieman intiimimpi ympäristö kuin edeltäjänsä. Kouvolan Wanha paloasema eli tutummin Brankkari mahdollistaa kahden eri "areenan" rakentamisen, ja näin ollen pystytään mahdollistamaan pidemmät soittovuorot ja laajempi musiikillinen tarjonta kuin aikaisempina vuosina. Tapahtuma alkaa klo.17.00 "ulkoareenalla", Brankkarin pihassa kevyemmällä ja sielukkaammalla elektronisella tanssimusiikilla ja viimeinen soittaja lopettaa klo.00.00. samaan aikaan vuorostaan alkaa "sisäareenalla" energisempi klubimusiikkitarjonta ja viimeinen soittaja lopettaa klo.00.00.

ELÄMYS!
Yöjunan konduktöörit toivottavat kaikki tervetulleiksi ja toivovat, että ihmiset pakkaisivat jälleen matkalle Taiteiden Yöhön ennakkoluulottoman ja vastaanottavaisen asenteen. Yöjunassa kuultava musiikillinen materiaali ei ehkä soi Suomen radio-aalloilla, eikä sitä välttämättä voi laulaa mukana, mutta kuunnelkaa ja koettakaa löytää se punaisen langan pää, jota me teille tarjoamme! Edessänne saattaa avautua aivan uudenlainen musiikillinen elämys...





----



RX

Rx_promo_03_bw.jpg

Ville Sorsa aka. DJ Rx has been spinning records from the late 90s. His music style varies from uplifting hard-trance from artists like Flutlich, Shokk and Scot Project to fierce NRG, freeform and hardcore music from artists such as Lab-4, Alek Száhala, Pain on Creation, Carbon Based, DOK, Ferox and Kevin Energy just to name a few. Within last few years he has made his way to all the biggest clubs in Finland such as Millennium, Säde, Rush. This summer he will perform for the second time in Koneisto, the biggest electronic music festival in the whole Scandinavia. He also holds a recidency at the 'Finrg on tour' parties.

----



Baty

djbaty.jpg

Dj name: Baty
Home: Finland (Kouvola)
Style: Trance (progressive & melodic), Hardtrance, Psy/Goa, Hardhouse, Nrg, Freeform, Hardcore, Breakbeat, House, etc..
Format: 95% vinyl and 5% cd
Started dj´ing: Never really started spinning.. It has always been my hobby, but my first public gig was year 2000 (Summershock@Donna K)
Residency: Trance Connection (this is my own club)
Homepage: http://www.djbaty.com



----

Toukka

mika.gif

10 loistavaa vuotta levyjen parissa. Hän on Clubideejiinä vähemmän tunnettu, mutta enemmän ravintola puolella vaikuttava "dj-setä". Myös clubi kokemusta löytyy esim. Club Colors lämmittelyä Kouvolassa ja Tallinnassa, B.S.C Kouvolassa, Noste Jyväskylässä ja Baboon Turussa!

FIILIS pohjalta menee täysillä kivat lauluhouset ja kun oikein käy jalkaa pyörimään niin silloin siirrytään funkynman housen pariin, uplifting discohousea unohtamatta!

House is not only music, it´s a lifestyle!



----

Anura

anurart6.jpg

Anura on melodista ja kulkevaa trancea esittävä projektinimi. Nimen takaa löytyvä työkseen lähinnä kaupallista tanssimusiikkia soittava dj Axu-T. Työn ja valtavirran vastakohtana tämä projekti on pyhitetty nimenomaan trancea varten. Anura pyrkii musiikillisessa tarjonnassaan yhdistämään elementteinä syvällisyyden, eteerisyyden ja tanssittavuuden. Työkaluina toimivat yleensä pienten levymerkkien julkaisemat 12" vinyylit, mutta myös tuottajien lähettämiä demoja ja jokunen omakin projektiraita saattaa setteihin eksyä.


----



Pelle D

markus.gif

Pelle D on ollut vahvasti mukana bilekulttuurin kehittämisessä Lappeenrannassa. Yli kymmenen vuotta deejiinä on vienyt hänet läpi teinidiskojen ja ravintola"jukeboksin" tehtävien. Parhaalta Pelle kuitenkin kuullostaa Housemusiikin äärellä, musiikista nauttivan yleisön edessä. Yhdessä Dj Andy Braunin kanssa he perustivat HouseBase nimisen yhdistyksen, kehittääkseen ja kasvattaakseen elektronista musiikkia ja siihen liittyvää bilekulttuuria, kaakkoissuomen alueella.

Yhdessä he ovat myös olleet mukana muutamissa musiikkia tuottavissa ryhmissä, kuten Q-X, Sitruuna ja Voice doctors. Tällä hetkellä Pelle työskentelee omassa studiossaan ja työn hedelmiä voi kuulla hänen tulevissa dj seteissä.

----


Teddy Roo

teemu.gif


----


oc

ossi.gif


----

Petrus Geisha

petterick2.jpg


----

Tomppa

tomppa4uw2.jpg




Termos

termosiw2.jpg


----


www.finrg.com
www.clubi.info
www.fiilis.org
www.tranceconnection.com



----

Soittoajat:

Ulkoareena:



Toukka 17.00-18.30
Teddy Roo 18.30-19.30
Termos 19.30-21.00
Pelle D 21.00-22.30
oc 22.30-00.00



Sisäareena:


Anura 17.00-18.30
Tomppa 18.30-19.30
Petrus Geisha 19.30-21.00
Baty 21.00-22.30
Rx 22.30-00.00



----