DUBCLUB: Mad Professor & Earl16

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18   http://www.dubsound.org  
Kuudeslinja, Helsinki  
reggae

MAD PROFESSOR (UK) feat. EARL 16 (JAM/UK)
selektorit Avaruus-Antti ja Dublifter

DUBCLUBILLA HEINÄKUUSSA:

MAD PROFESSOR (UK) feat. EARL 16 (JAM / UK)

Pe 21.7.2006
Mad Professor (UK) feat. Earl 16 (JAM/UK)
selektorit Avaruus-Antti ja Dublifter
6.Linja (Hämeentie 13, Helsinki)
klo 22-04
liput 12e


Legendaarinen reggae-, rytmi-, ja äänitaiteilija, miksaajavelho Mad Professor (UK) yhdessä sielukkaan roots-laulaja Earl Sixteenin (JAM / UK) kanssa konsertoivat Dubclubilla heinäkuussa.

Helsingin Kuudennella Linjalla perjantaina 21.7 iltaa lämmittävät myös selektorit Avaruus-Antti ja Dublifter.

MAD PROFESSOR on ansainnut nimensä ennakkoluulottomista kokeiluistaan äänitekniikan parissa jo varhaisina opiskeluaikoinaan. Ariwa-studiot hän perusti Lontooseen rakennettuaan 80-luvun alussa oman miksauspöytänsä, miksaten sittemmin levyjä niin dub-reggae-artisteille, kuin esim. Depeche Modelle, Jamiroquille, Beastie Boysille ja Massive Attackille. Nykyään hän kiertää ympäri maailmaa alan tunnetuimpien artistien (mm. U-Roy, Macka B, Lee Perry) ja vähintään 24 kanavaa pitkän miksauspöydän kanssa tuottaen livenä mieltä hiveleviä rytmikerrostumia.

EARL 16 on vokalisti, jonka savuisen rosoisesta ja venyvästä äänestä ei erehdy. 70-luvun puolivälistä laulajana uraa tehnyt Earl Daley on levyttänyt mm. Coxsone Doddin Studio One:lle ja Lee Perryn Black Ark Studioille sekä omaa tuotantoaan että yhteistyössä esim. King Tubby's:n ja Roots Radicsin kanssa. 80-luvun loppupuolelta eteenpäin hän on vaikuttanut vahvasti Englannin reggaeympyröissä tehden keikkoja ja levytyksiä mm. Dread-Zonen ja Mad Professorin kanssa. Earl 16 on sielukkaan rootsin vahvoja konkareita jonka säröinen ääni pitää otteessaan.


WWW:

Mad Professor (www.ariwa.com)
Earl 16 (www.earlsixteen.com)
Dubclub (www.dubsound.org)
Kuudeslinja (www.kuudeslinja.com)

Favorites 4