Kuningasklubi

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.kuningasklubi.com  
Tavastia, Helsinki  
disco, elektro, jotain

Hell´s Kitchen

BRIGHTBOY HEINÄKUUN KUNINGASKLUBILLE!


29.7. BRIGHTBOY
THEM SHEPHERDS
DJ´t Hell´s Kitchen

Tavastia, Ukk- katu 6
Klo. 21-04
Liput 10
Ennakko Tiketti


Kuningasklubi jatkuu jälleen lyhyen kesätauon jälkeen. Lauantaina, heinäkuun 29.päivä Tavastian lavan valtaavat kotimaiset sensaatiot brightboy sekä Them Shepherds.
Kehuttu ja kohuttu brightboy on kuluvan vuoden ehdottomasti kuumimpia kotimaisia nimiä. Stadionrockista, postpunkista ja kasaripopista musiikkinsa ammentava viisikko on saanut runsaasti huomiota kotimaisissa musiikkimedioissa. Singlet 1989 sekä Vanity Fair menivät kuin kuumille kiville ja saivat runsaasti radiosoittoa. Bändin debyyttilevy Love For The Streets debytoi Suomen virallisella listalla sijalla 33. Mm. NYT-lehden, Rumban ja Suen kriitikot ovat ylistäneet yhtyettä. Bändi esiintyi myös uudistuneen Rumban kannessa kevään aikana. Kiihtyvällä tahdilla keikkaileva yhtye suuntaa Kuningasklubi-esiintymisen jälkeen Berliinin Popkomm-messuille, joten odotettavissa on siis kuumaakin kuumempi keikka Tavastialla.
Lavan brightboylle lämmittää vuonna 2004 perustettu, loistavan ja pystyyn kehutun esikoisep:nsä alkuvuodesta julkaissut ja siitä lähtien klubeilla kansaa ihastuttanut Them Shepherds. Duon musiikissa kohtaavat varhainen deltablues, Ennio Morriconesta muistuttavat spagettiwestern-tunnelmat sekä räkäinen ja raskailla biiteillä jyräävä elektropunk.
Tanssilattian liikkuvuudesta heinäkuun klubilla huolehtivat Hell´s Kitchen DJ´t.

Promokuvia, diskografia ja lisäinfoa osoitteessa:

www.brightboy.fi
www.sumolounge.net/themshepherds
www.myspace.com/hellskitchen_hki
www.kuningasklubi.com
www.tiketti.fi

Favorites 1