SUOMEN MORODERIT ESITTÄÄ ITALO FRENZY w/BANGKOK IMPACT LIVE

  From until   Tickets 4€   Age limit: 20  
PÄIVÄKOTI, Kaskenkatu 3, Turku  
disco, elektro, jotain

BANGKOK IMPACT LIVE (Crème Organization, Clone)
DJ GIODATO (Suomen Moroderit, Imatra)
DJ BAD PASSION (Rikos, Jyväskylä)
DJ PEPE (Suomen Moroderit Management, Turku)

Pienen hiljaiselon jälkeen ovat Suomen Moroderit heränneet horroksestaan ja 16.6.2006 on aika saada jatkoa toissatalviselle huippumenestyksen saavuttaneelle italo-iltamalle. Tällä kertaa olemme saaneet paikalle pitkältä maailmanturneelta kotiutuneen Rovaniemeläisen supertähden, Liuskin Samin. Bangkok Impact nimellä mainetta niittänyt leppeä lappalainen saapuu esittämään varta vasten TÄTÄ tilaisuutta varten designoidun italodisco-vaikutteisella teknolive-setitinsä. Samihan tunnetaan levytyksistään hollantilaisilla levy-yhtiöillä kuten Clone ja Crème Organization. Tämän lisäksi Sami on muun muassa remixannut maailmamme historian parhaat italoraidat, BWH:n 'Stop' ja 'Livin' Up', joista tullaan kuulemaan liveversiot ensimmäistä kertaa!

Näyttämönä tällä kertaa toimiva Päiväkoti on oiva paikka, mutta valitettavasti karaoken ystävät joutuvat tällä kertaa pettymään, sillä nyt tätä ylimääräistä yllätystä ei ole tarjolla, elleivät kaupungissa pörräävät nipponit äkkää tehdä kamikaze hyökkäystä kannettavien karaokeyhdistelmien kera.

Japanihenkistäkin italoa ja eurohumppaa kyllä kuullaan Koton ja Mozzartin tahdittamana, unohtamatta harvinaisempaa materiaalia. Siitä pitänee huolen DJ Giodato, juuri Italiasta selkä vääränä vanhojen ultra rare italo plättyjen kanssa palanneena. Tämä Imatran oma diskokeisari, ei keikari, kuten eräs ilkeämielinen median edustaja tästä kultapojasta taannoin kirjoitti, on Samin tapaan tunnettu myös omasta tuotannostaan, joita on salanimillä julkaistu lukemattomia.

Suomen Morodereiden toinen pääjehu, DJ Jorde alias George Spruce on lukkiutunut studioonsa työstämään jo viime kesäksi kaavailtua kesähittiä, eikä häntä ole tavoitettu lukuisista yrityksistä huolimatta. Huhupuheiden mukaan Jorde on nähty viimeksi Frankfurtin pilvenpiirtäjän kahvilassa itsensä Matti Nykäsen kanssa. Emme voi kuin odottaa aukeaako salaperäisyyden verho näiden miesten tapaamisesta jo ennen tämän vuoden Raumanmeren Juhannusta.

Mutta ei hätä ole tämän näköinen! Moroder numero 2 ja puoli, DJ Pepe ottaa haasteen vastaan ja lupaa täyttää nämä pimpinhajua tihkuvat vetiset saappaat. Paikalle on myös hälytetty rikoksellisesta yhteydestä tunnettu Jyväskylän 80's disco spesialisti DJ Bad Passion, kovaksikeitetty kyntäjä, jonka saundi pistää pöksyt kosteiksi ja viisarit heilumaan lahkeissa. Ja jos näin ei käy, luultavasti unohdit kääntyä alakerrassa sijaitsevaan Suomipubiin, jossa ah niin elähtäneet sutturat ja miehekkäät köriläät vääntävät kättä Eppujen tahdissa.

Ookkona Oulusta, soitakkona sie teknoo, tykkääkönä sie italost?
-Kylhä mie.. Giodato on löytäny yhteisen sävelen Samin kanssa, pohjoisen poika on kohdannut iloisen karjalaisen. Juttu luistaa kuin Mietaan suksi ja ympärillä olevat ihmiset ihmettelevät mikä tämän oudon miuta ja siuta, erilaisia numerosarjoja ja kaukaisten paikkojen nimiä vilisevän tarinatuokion perimmäinen tarkoitus on.