[reiv:] Kaksivuotisjuhlat - Farley 'Jackmaster' Funk @ Klubi, Tu

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   http://www.reiv.fi  
Klubi, Turku  
acid, house, techno, jotain

Farley `Jackmaster´ Funk (Chicago)
Eliot Ness [reiv:]
Kaiu & Sakura (Local Underground)

Hiljattain viime vuoden toiseksi parhaaksi klubiksi Suomessa valittu [reiv:] juhlistaa kaksivuotista taivaltaan myös Turussa heinäkuun 22. päivänä, palaten Turun Tavastiaksikin haukuttuun Klubiin, josta on muodostunut [reiv:]in Turun päämaja. Kunniavieraaksemme saapuu yksi elektronisen musiikin suurimmista elävistä mestareista, housen kummisedäksi tituleerattu Farley ‘Jackmaster’ Funk. Ken on miehen dekkien takana mikrofoni kädessään nähnyt tietää, ettei hänen lisänimessään ole rahtuakaan hypeä. Luvassa on silkkaa oldschool house- ja acidhouse-mannaa – aitoon Chicagon malliin tottakai. Residenttimme Eliot Ness lämmittelee Farley'a, joka soittaa illan viimeisen setin. Luvassa on taatusti yksi ainutkertaisimpia elämyksiä Turun klubihistoriassa koskaan.

Tukemassa on lisäksi maanmainiot Local Undergroundin dj-heppuset Kaiu & Sakura. Synttäreiden kunniaksi bileiden jälkeen vietetään vielä [reiv:]in historian ensimmäisiä aamujatkoja, niin ikään Klubilla kello 05 alkaen.

Tule ja unohda itsesi – niin kuin Jack silloin joskus.

Seuraava [reiv:] elokuussa DTM:ssä Helsingissä!

___________________________________________
Sat 22.7.2006, 21-03 | Klubi, Humalistonkatu 8, TKU
Tickets 10 , K18 | Presale: Free Record Hansa, Levykauppa Äx
Morning party @ Klubi starting at 05 | Tickets 10 incl.
cloakroom | DJs: Kaiu & Sakura, Eliot Ness, Defa


21:00 Kaiu & Sakura (old school house set)
23:00 Eliot Ness (oldskool acid/house set)
00:45 Farley "Jackmaster" Funk



Farley ’Jackmaster’ Funk
farley.gif
Jo aivan 80-luvun alussa ensimmäisten joukossa musiikkia ja kokonaista kulttuuria uusille urille raivannut Farley ’Jackmaster’ Funk tunnetaan maailman ensimmäiseksi house-hitiksi nousseesta biisistään “Love Can’t Turn Around” sekä yhden ikimuistoisimmista sampleistä sisältävästä klassikosta, tietenkin nimeltään “House Nation”. Tämä vuonna 1962 Chicagossa syntynyt pioneeri on kautta uransa pysynyt yhtenä arvostetuimmista ja kiireisimmistä dj/tuottajista, niin oman laajan tuotantonsa kuin nimekkäiden remixien parissa. Harvan miehen voi sanoa nimenneen kokonaisen musiikkityylin, mutta The Jackmaster on yksi heistä. "Farley is house music."

reiv_2v_taka.jpg