Breakbits opening with ATOMIC HOOLIGAN (Botchit&Scarper, UK)

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Klubi, Tampere  
breaks, drum'n'bass

ATOMIC HOOLIGAN (Botchit&Scarper)
INFEKTO, ESCHER & TRITO (Breakbits residents)


Nyt pamahti!!!!
Lauantaina 20.5.2006
Tampereella, Klubilla
Klo 22.00 - 04.00.
Liput vain 5 euroo!!

Breakbits avataan 20.5.2006 Tampereen Klubilla! Luvassa on drum&bassia ja breakbeattia, mutta iltojen aikoina saattaa kuulla myös grime, dubstep yms.bassovoittoisen musiikin spesiaaleja."Residentteinä" häärivät Pressuren dj:t Escher ja Trito sekä juuri bassogaalassa vuoden parhaaksi elektronisenmusiikin dj:ksi äänestetty Infekto. Erikoisvieraana avajaisillassa on brittiläinen Atomic Hooligan, jonka nimi löytyy maailman parhaiden breakbeat dj:tten top 5 listalta.




ah_temp.jpg

ATOMIC HOOLIGAN
Atomic Hooliganin kaksikko Matt Welch ja Terry Ryan ovat olleet mukana breakbeat skenessä 90-luvun alusta asti. Heidän yhteistyönsä alkoi kun he tapasivat bileissä, ja ovat siitä alkaen tuottaneet ja soittaneet levyjä kaksikkona ympäri maailmaa. Heistä Matt Welch on saanut koulutuksen klassisena viulistina ja Suomeen saapuva Terry Ryan on niittänyt dj:nä ja turntablistina mainetta innovatiivisilla ja rokkaavilla seteillään.



Breakbits.jpg

INFEKTO, ESCHER & TRITO
Breakbitsin residentteinä toimivat varmasti kaikille tuttu dj Infekto Beatformers Klubilta, sekä KongoCrew:n dj:t Escher ja Trito. Luvassa päräyttäviä breakseja ja pöräyttävää bassoa ja kaikkea siltä väliltä!