IGLU - 2 YEARS - B-DAY PARTY

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.dreamstatepromotions.fi/…?menu=tour&page=news  
club volume, Helsinki  
, disco, elektro, house, trance, jotain

Ben Lost (UK)
Goldenscan (UK)
Miika Kuisma (Helsinkivibe, Subtraxx)
Kenjido Okiru (Iglu)
Juju (Iglu, Aero)
De La Rocha (Quality Time, Setelipinkka)
Klabi (HUGC)

IGLU – The Story So Far

Kaksi vuotta sitten Tampereella syntyi erilainen idea: järjestetään kesäklubi, jossa on lunta, jäätä ja viileä meininki. Tämä klubi sai nimekseen Iglu. Maskotikseen klubi sai neljä hellyttävää bile-eläintä, kun Progemammutti, Skenemursu, Psykepingviini ja Kixukarhu ryhtyivät tekemään Iglua tunnetuksi koko Suomessa. Jo ensimmäiset bileet J00F:in ja Goldenscanin johdolla osoittivat, että Iglu onnistui luomaan erilaisen ja erityisen toimivan tunnelman. Seuraavana talvena Iglu-porukka pakkasi reppunsa ja lähti kiertueelle. 10 kaupunkia ja yli 5000 km myöhemmin kiertue sai arvoisensa päätöksen Kemin Lumilinnassa järjestettyyn spektaakkeliin. Matkan varrella Iglu on ehtinyt myös kahdesti viihdyttämään virolaisia klubiveljiämme ja -siskojamme Saaremaalla.

Nyt on aika juhlistaa sitä, että kahden vuoden ikäisenä Iglu elää ja voi hyvin. Tapahtuman kunniaksi Iglu lennättää paikalle luottobrittinsä Goldenscanin, joka on ollut mukana alusta asti ja reissannut Iglun kyydissä yli 3000 kilometriä Suomessa näkemättä hirveä! Ben Lost puolestaan otti paikkansa Iglujengissä järjestämällä omavaltaisesti hienot jatkot Hotelli Vaakunassa Porissa ja soittamalla ehkä koko kiertueen rokkaavimman setin Turussa!

Kotimaista peruskalustoa edustavat progemammuttimme Kenjido Okiru ja Juju (Iglu residentit) sekä mies, joka on vaatimattomasti Paras artisti / Tuottaja Suomessa: Miika Kuisma. Iglu toivottaa myös tervetulleeksi kaksi uutta Igluhahmoa, De La Rochan ja Klabin, kuten myös koko bilekansan juhlimaan kanssamme kesän alkua lumen ja jään keskellä!

- Skenemursu ja Igluposse

LINE-UP

MainStage
2100-0000 Kenjido Okiru b2b Miika Kuisma
0000-0145 Ben Lost
0145-0330 Goldenscan

Downstairs
2200-0030 Klabi
0030-0330 Juju b2b De La Rocha

8 ennakkoliput Streetbeatistä!
Kaupan päälle puhallettava psykepingviini! http://www.dreamstatepromotions.fi/iglu/web/gallery/Saaremaa06/ (Katso kuva)
Pingviinin saat tapahtumaan tullessasi lipunmyynnistä ennakkolippuasi vastaan!