FUNCTION & ETANA present VALIMO

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Ravintola Cannibals, Lappeenranta  
acid, hard, techno, trance, jotain

Haitok, ZoneX, JuiceQ, Niklas N, sekä CARCOSA ja 2TONI

Vuonna 1996 joukko konemusiikkia rakastavia nuoria Lahdessa päättivät yhdistyä. Syntyi FUNCTION -niminen ug -raveja järjestävä organisaatio. Lukuisten laillisten ja laittomien bileiden jälkeen, he laittoivat homman telakalle. Nyt FUNCTION kuitenkin tekee paluun sen täyttäessä pyöreät 10-vuotta.

Yhdessä laadukkaan Lahtelaisen ETANA – organisaation kanssa, FUNCTION tuo Lappeenrantaan tapahtuman, joka on sisällöltään normaalia klubi-iltaa hieman erilaisempi. VALIMO yhdistää rohkeasti kone- ja rock-kulttuuria, tarjoten mahdollisuuden tutustua näihin kahteen täysin eri maailmaan. Kun ennakkoluuloisimmat jo tässä vaiheessa ovat todennäköisesti hirttäneet itsensä, on kuitenkin kerrottava, että mistään tavallisesta radionova meiningistä ei todellakaan ole kyse.

Illan bändinä on Lappeenrantalainen Carcosa, joka tarjoaa kaikkea muuta kuin iloista ja kesäistä diipadaapalässynlässynlääiloveyoubaby-tavaraa. Muuten ilta on täynnä konetta täydestä sydämestä niin, että tärykalvot ovat todennäköisesti räjähtäneet ja sydän pysähtynyt viimeistään seuraavana aamuna.

FUNCTION ja ETANA ovat molemmat aina perustaneet toimintansa siihen, että tekemisessä on aina sydän 1000% mukana. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että yleisö ei saa jäädä kylmäksi. VALIMOSSA tästäkään ei ole tingitty, vaan tämä tosiasia tullaan näkemään ja kuulemaan. Ääni ja valoarsenaali ei ole aivan normaalista klubi-illasta, vaan se tulee tarjoamaan kävijälleen ennen kaikkea KOKEMUKSEN.


FUNCTION tulee myös tulevaisuudessakin jatkamaan toimintaansa Lappeenrannassa, mutta levittää siipensä myös muualle Suomeen…

... ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka samana viikonloppuna Lappeenranta kokee wanhat kunnon ug-bileet VALIMON jälkipolttoina...

============

www.cannibals.fi
www.etana.net
www.carcosaband.com
www.aamumedia.fi

============

TÄMÄ ON SIIS SINULLE, joka olet valmis avartamaan mielesi.
TÄMÄ ON SIIS SINULLE, joka uskot erilaisuuteen ja hyväksyt sen.
TÄMÄ ON SIIS SINULLE, joka haluavat kokea liekkien polttavan syleilyn.

Mutta ennen kaikkea
TÄMÄ ON SIIS SINULLE, joka olet valmis kääntämään nyrkille toisenkin posken.


…AND AFTER ALL THIS, HELL IS YOUR FRIEND