Horros esittää: H U M A N O I D E J A @ ZzzZzzZzzZzzZ?

  From onwards   Tickets 2€  
ZzzZzzZzzZzzZ?, Lappeenranta  
, breaks, chill, house, experimental, trance, psy, techno, jotain

Discolin (Hki, psychodelic) b2b
Fraktaali Güntter (Mullet Mohawk, psychodelic)
Yagi (Barely Legal, d'n'b)
Illson (Barely Legal, breaks)
Valona b2b Onneni Kumara (Horros, törky)
Hibaku (Horros, jotain)

HUMANOIDEJA LAPPEENRANNASSA

Vuoden 1967 aikana Lappeenrannan kaupungin alueella ja sen välittömässä läheisyydessä sattui useita humanoidi-ilmiöitä. Valitettavasti on kuitenkin niin, etten yhdestäkään tapauksesta voi kertoa muuta kuin vain eräitä pääpiirteitä (osittain ko. henkilöiden UFO-ujouden takia, osittain muista syistä).

Kaikkein surullisin kohtalo sisältyy Pekka Hakapellon (nimi muutettu) tapaukseen. Hän oli vähän yli 20-vuotias, hiljainen ja rauhallinen. Pekka Hakapellon kotitalossa sattui useasti erilaisia parapsykologisia ilmiöitä - varsinkin talon vinttikamarissa. Tästä syystä Pekan veli nukkuikin ko. huoneessa pistooli tyynynsä alla. Pekka oli tietoinen näistä oudoista ilmiöistä, mutta ne eivät pahemmin häntä järkyttäneet.

Kevätkesällä 1967 Pekka Hakapellossa tapahtui sitten äkkiä salaperäinen muutos: hän sulkeutui itseensä ja eleli omiin ajatuksiinsa vaipuneena. Hän saattoi aivan yllättäen ottaa autonsa ja lähteä ajamaan, jopa keskellä yötäkin. Kun häneltä kysyttiin, että mihin hän aikoi mennä, hän vastasi, ettei voinut sitä kertoa, mutta hänen oli pakko lähteä. Pekka tuli niin araksi, ettei hän enää uskaltanut juuri mennä kaupunkiinkaan. Hänen veljensä tietysti huomasi, että jokin asia Pekkaa painoi ja masensi. Vihdoin Pekka uskoutui veljelleen.

Pekka kertoi olleensa yöllä ajamassa autollaan eräällä maantiellä, kun metsästä oli äkkiä tullut kirkasta valoa loistavia olentoja, jotka pysäyttivät hänen autonsa. Humanoidit (hän ei maininnut niiden lukumäärää) kertoivat olevansa ns. lentävältä lautaselta, ja että heillä on sanoma ihmisille. (Pekka ei maininnut sitä, miten hän ymmärsi humanoidien puhetta.) Olennot kertoivat, että ihmiskuntaa tulee kohtaamaan tietyn ajan päästä järkyttävä ja verinen onnettomuus ja antoivat ymmärtää, että se olisi sota... Humanoidit ilmoittivat, että he tulevat jossakin vaiheessa väliin ja lopettavat sodan. Sitten olennot pyysivät Pekkaa levittämään sanomaa ihmiskunnalle, että heitä on olemassa ja varoittamaan ihmisiä tulevasta vaarasta. Pekka oli sanonut, ettei hän siihen pysty - eikä kukaan ihminen uskoisi häntä.

Tällä tavalla Pekka Hakapelto oli kertonut veljelleen ja oli antanut ymmärtää, että humanoidit olivat kertoneet hänelle paljon enemmänkin, mutta hän ei halunnut paljastaa muuta. Pekka pyysy, ettei tätä kerroittaisi kenellekään ihmisille, vaan pidettäisiin salassa.

Tämä ensimmäinen kontakti tapahtui kevätkesällä 1967. Arvellaan, että Pekka olisi tavannut olennot monta kertaa - siihen viittaavat hänen salaperäiset matkansa, joista ei tiedetä mitään.

Heinäkuussa Pekka Hakapelto teki yllättäen itsemurhan. Onneton tapahtuma jäi täydelliseksi arvoitukseksi, mitään motiivia ei löytynyt - paitsi humanoidit.

Vuoden lopussa samantapaisia olentoja nähtiin ZzzZzzZzzZzzZ? (noin 10 km:n päässä Lappeenrannan keskustasta). Eräs mies oli illalla menossa naapuritaloon, kun hän kansakoulun lähettyvillä näki taivaalla "monivärisen sähköpallon", joka kohta osottautui lentäväksi lautaseksi. Se laskeutui maahan, ja aluksen sisältä tuli ulos kaksi olentoa, joiden pituus oli noin 120 cm. Humanoidien vaatteet loistivat sinivihreää valoa, päässä oli kypärät. Ihmeellisintä oli se, etteivät olentojen jalat näyttäneet koskettaneen maata. Humanoidit viittoivat kovasti miehelle, tulivat hänen luokseen ja tarjosivat hänelle merkillistä paperia tai jotain sen tapaista (se oli väriltään sinipunainen). Mies ei kuitenkaan uskaltanut ottaa sitä käteensä, ja jonkin ajan päästä olennot menivät takaisin alukseensa. Hetkessä lautanen nousi ylös ja katosi takaisin taivaalle. Kun seuraavana aamuna mentiin tutkimaan laskeutumispaikkaa, voitiin todeta, että siltä kohdalta lumi oli sulanut monen neliömetrin alueelta.

Yrittivätkö humanoidit esittää sanomansa kirjallisessa muodossa, vai mitä "paperia" he miehelle tarjosivat?

Merkillistä toimintaa tapahtui myös keskellä Lappeenrannan kaupunkia. Monet luotettavat henkilöt ovat kertoneet tavanneensa salaperäisen autoilijan, joka otti heidät kyytiinsä, kertoi hämmästyttäviä tarinoita, tiesi kaikki heidän asiansa yhtä hyvin kuin ajatuksensakin, puhui kummallisia seikkoja ihmiskunnan menneisyydestä ja tulevaisuudesta, näytti merkillisiä laitteita (joita emme vielä tunne); kaiken kaikkiaan: salaperäinen mies omasi täysin yli-inhimillisiä kykyjä ja tietoja, hän ei voinut olla tavallinen ihminen. Kuitenkin hän oli aivan ihmisen näköinen ja liikkui autollaan milloin missäkin - kukaan ulkopuolinen ei osannut kiinnittää mieheen mitään erikoista huomiota.

Keitä tälläiset olennot ovat? Miksi autoilevia humanoideja (yhtä hyvin kun "liftareitakin") on tavattu joka puolella maailmaa?

Moni luonnollisesti hymyilee tälläisille kertomuksille, mutta on hyvä tietää, että jonakin päivänä hymy saattaa hyytyä - näin on käynyt jo tuhansille suomalaisille.

ZzzZzzZzzZzzZ?

Otteita kirjasta UFOJA SUOMEN TAIVAALLA, Tapani Kuningas, Tampere 1970, Tampereen Kirjapaino-Oy

Etsi... älä tuhoa... vastaus on kaikkialla.