Tapaninpäivän kinkunsulatus & D.N.A 6h set

  From until   Age limit: 18  
club volume, Helsinki  
disco, hard, house, trance, jotain

D.N.A (I love Kiksu, LiQuid, Zero500)

dna.jpg

D.N.A 6h set

________________

DJ D.N.A oikealta nimeltään Denis Vakulin on toiminut dj:nä jo kymmenen vuoden ajan ja esiintynyt useimmissa kotimaisissa klubeissa. D.N.A. aloitti uransa Theta ryhmässä, jossa hän järjesti lukuisia underground tapahtumia ympäri pääkaupunkiseutua ja muutamia myös mm. Billnäsissä Karjaalla. Samanaikaiset Kuohu- ja Viini-klubit Cafe Ursulassa ja yökerho Tiikerissä aloittivat D.N.A.n omien klubien sarjan, johon on kuulunut useita hienoja valloituksia; kuten Sunday Chill Kaisaniemessä, joka oli ensimmäisiä sunnuntaipäiväbileitä Helsingissä.

DNA on ollut mukana löytämässä lukuisia uusia biletiloja. Näistä merkittävimmät lienevät K3 ja Telakka-studiot, jotka varsinkin vanhemman polven reivaajille ovat tuttuja paikkoja. Samoin legendaariset Bunker-bileet.

Viime aikoina DNA on soittanut erityisesti Hallmark tapahtumien aamujatkoilla, joita on useaan otteeseen kehuttu erinomaisiksi. Hän pyörittää myös Zero500 tapahtumasarjaa, joka on vieraillut mm. Tervasaaressa ja tehnyt mielettömiä kesätapahtumia. D.N.A:n tuorein projekti on edelläkäyvän trancen edistämiseksi luotu I Love KIKSU konsepti, jonka tavoitteena on nostaa trance uuteen nousuun!

DNAn tyyli on progressiivisen ja melodisen trancen välimaastosta inspiraationsa hakevaa, soljuvaa ja kokonaisvaltaisesti vaikuttavaa äänikollaasia. Hän ei myöskään pelkää ottaa kontaktia breakbeatiin ja houseen ja näin ollen maustaa pakettia odottamattomilla valinnoilla ja herkullisilla klassikoilla.

Seteissään DNA on aina pyrkinyt yhdistämään yleisön fiiliksen, tarjotun tilan ja oman ammattitaitonsa äärimmäisellä tarkkuudella, jotta kaikilla olisi vähintäänkin erinomaiset muistot jokaisesta illasta! Suurimmaksi nautinnokseen hän kokee iloiset, tanssivat ihmiset, joille hän voi antaa kaikkensa.

________________


Kellonaika: 21-03
Ikäraja: K-18
Hinta: Ilmainen (varaa mukaan vähän hyvää mieltä)


Happyhour 21:00-22:00: Olut, Siideri & Lonkero 0,5e!

Club Volume,
Pohjoinen rautatiekatu 21B, Helsinki