Laidback

  From until   Age limit: 20  
Mocambo, Ratakatu 9, Helsinki  
breaks, house, disco, drum'n'bass, hard, urban, reggae, jotain

Wiljam & LBJ

Laidback palaa pelastamaan tylsät keskiviikot!!!

Laidback sai alkunsa vuonna 2003 Tammikuussa Vanhalta Yo talolta, jossa se toimi kerran viikossa Lokakuun 2003 loppuun saakka (10kk). Sieltä matka jatkui Ravintola Kermaan jossa se toimi Marraskuusta 2003 Kerman loppuun asti, 2004 Toukokuuhun (7 kk). Sen jälkeen Laidback siirtyi Bar Oujeeseen ja myöhemmin Ravintola Rosegardeniin.
Marraskuusta 2005 eteenpäin Laidbackin uusi koti on Ravintola Mocambo.

Laidback tarjoilee parasta musiikkia soittolistojen ulkopuolelta, jota esittävät Suomen kingeimät Dj`t. Se on ilmainen klubi-ilta, jossa voi nauttia mielenkiintoisesta musiikista, miellyttävästä possesta, hyvistä drinksuista ja italialaisesta ruuasta aina aamu neljään asti. Laidback on kaikkien yhteinen olohuone punavuoren sydämmessä, jossa tavataan ihmisiä, dikkaillaan hyvää musiikkia ja pistetään jalalla koreaksi.

Uusi Mocambo sijatsee vanhassa osoitteessa, Ratakatu 9 vanhan Mocambon yläkerrassa (nyk. SoHo). Siellä on täydellinen tanssilattia ja paljon luxusta chillaus tilaa. Tila on jaettu kahteen, baari/klubi puoli ja ruokapuoli. Myös ruokapuoli on auki puoli neljään!!

Favorites 1