Happiteltta @ Qstock, 29.-30.7.2005

  From onwards   http://www.trank.fi/happi  
Qstock, Oulu  
, house, psy, techno, trance, jotain

Vladislav Delay (LIVE)
Huoratron (LIVE)
Sami Koivikko (LIVE)
Rasmus Hedlund (LIVE)
Virta (LIVE)
Artificial Latvamäki (LIVE)
Transistori (LIVE)
Kalle Karvanen (DJ)
Sektori (DJ)
Aavikko (LIVE)
Hidria Spacefolk (LIVE)
Pentti Amore & Montana Moon (LIVE)
Bjav (LIVE)
Punaisen kuningataren periaate (LIVE)
Akseli Klonk (Näytelmätaidetta LIVE)

Happiteltta | Qstock | 29.-30.7.2005

Qstock -rokkifestareiden yhteydessä järjestetään festarialueelle lisäherkkuna elektroniseen musiikkiin painottuva Happiteltta. Useat DJ:t ja liveaktit yhdessä muodostavat Pohjois-Suomen suurimman elektronisen musiikin tapahtuman tänä kesänä.

800 m2 sirkustelttaa, 2 päivää, 20 tuntia hyvää musiikkia ja mukavaa tunnelmaa tarjoavat yhteistyössä Qstock ry. ja Trank ry.:n Happi-klubi. Vapaa pääsy Qstockin lipulla.

Perjantai

18.00 Punaisen kuningataren periaate LIVE
19.15 Bjav LIVE
20.30 Aavikko LIVE
21.45 Transistori LIVE
23.00 Kalle Karvanen LIVE
00.00 Huoratron DJ



Lauantai

13.00 Happi DJ:t
14.00 Akseli Klonk Näytelmätaidetta LIVE
15.30 Hidria Spacefolk LIVE
16.45 Pentti Amore & Montana Moon
18.00 Artificial Latvamäki LIVE
19.15 Rasmus Hedlund LIVE
20.30 Vladislav Delay LIVE
21.45 Sami Koivikko LIVE
23.00 Virta LIVE
00.00 Sektori DJ

Esiintyjät

delay.jpg

Vladislav Delay

Berliinissä asuva, kokeellista äänimaisemaa tuottava Vladislav Delay on niittänyt mainetta ympäri maailmaa. Lukuisilla pseudonyymeilläkin (mm. Luomo, Uusitalo) useille eri levy-yhtiöille levyttänyt (Mille Plateux, Chain Reaction, Max Ernst, Forcetracks ja Huume records) Vladislav Delay keikkailee pääasiassa ulkomailla. Tämä on siis harvinaista herkkua Suomessa, ja varsinkin Oulussa. Vladisvlav Delay on esiintynyt mm. Montrealin Mutek festivaaleilla, Roskildessa ja Koneistossa.

Lisä infoa ja musiikkinäytteitä
http://www.huumerecordings.com/



huoratron.jpg

Huoratron

Viime vuonnakin Happiteltassa nähty Huoratron räjäyttää tanssilattian synkällä electrotykityksellään. Soittimina Huoratron käyttää kahta Nintendo Gameboy pelikonsolia. Hyviksille tulee turpaan taas.

Lisä infoa ja musiikkinäytteitä
http://www.huoratron.com/


aavikko.jpg

Aavikko

Tivoli on auki taas! Siilinjärven Lo-Fi. Yamahasyntikoiden voima. Back from the Futer. Instrumentaali. Trio. Vinksahtanut. Epävireinen. Tulevaisuuden äänimaisema. Neuvostodiscokentällä tämä on suhteellisen tavallista.

Lisä infoa ja musiikkinäytteitä
http://www2.lut.fi/~tinkala/paasivu.html


koivikko.jpg

Sami Koivikko

Lissabon, Berliini, Roskilde, Moskova. Julkaisuja kulttilafka Shitkatapultilla ja Festplattenilla. Samin remiksauksia ja biisejä voi löytää myös Kompakt, Amuri Air ja Ladomat 2000 levy-yhtiöiltä. Shitkatapultilla julkaistu "Salmiakki" oli 2003 vuoden tiukimpia pitkäsoittoja. Tanssilattiaystävällistä minimalistis-melodista toimintaa.

Lisä infoa ja musiikkinäytteitä
http://www.ee.oulu.fi/~sakoivik/


rasmus.jpg

Rasmus Hedlund

Jo hyvin nuorena kloppina elektronisista rytmeistä kiinnostunut Rasmus on vuosien varrella ponkaissut ylös Turun maaperän syvimmistä syövereistä ja valloittanut tuotannollaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tykinvarmaa fiilistelytechnoa puskeva Rasmus onkin saanut kehuja nimenomaan laadukkaista liveseteistään.

Lisä infoa ja musiikkinäytteitä
http://www.rasmushedlund.tk
http://www.ironboxmusic.com
http://www.x-rust.org


virta.jpg

Virta

Vuonna 1994 perustettu Virta on saavuttanut pitkän uransa aikana tiukan kulttimaineen. Kaksi tyyppiä protrackereilla ja amigoilla aseitautuneina väänsivät monotoonisia säröbiittejä, jotka nopeasti levisivät ympäriinsä ja löysivät tiensä jopa Saksaan ja Australiaan. Vasta myöhemmin he huomasivat, että heidän materiaalinsa on inspiroinut monia muitakin. Nyt Virta on tullut raivolla takaisin. Michael Diekmann, alkuperäinen perustajajäsen ja Perttu Lindroos ovat vastuussa uusista perseellepotkivista biiteistä. Virta on puhdasta meihemiä ja 100-prosenttista perseenheilutusta, joka pistää vartalon liikkeelle.

Virta LIVE
http://www.trank.fi/happi/happiteltta/aanet/virta_live_at_lavatanssit_100704.mp3
http://crc.substanssi.net/audio/[email protected]


transistori.jpg

Transistori

Metsikön ja kaatopaikkojen syövereistä tulee ruudinkäryinen, romumetallia paukuttava äijäseitsikko. Transistori on Oululainen perkussioryhmä, erikoistunut rakentamaan romuista soittimia, improvisoimaan äänimaisemia ja kompastelevia rytmejä tunteella ja intensiteetillä. Tasan tarkkaan paukutusta ja varmasti orgaanisin soittimin.

Lisä infoa ja musiikkinäytteitä
http://www.trank.fi/transistori


bjav.jpg

Bjav

Varokaa, tämä on naamat virneeseen liimaava, tukat ja jalat ilmaan nostattava, Oulun kovin bossanova-tuho-progeorkesteri, Bjav. Energiaa suolletaan parin heavymetallisen voimalaitoksen verran ja välistä rauhoitutaan reggaeluolan syvimmissä uumenissa. Aluksi kevyentuntoisen ensitunnelman jälkeen bossanovatripit vaihtuvat tuplabasareiksi, raskaat teloitusriffit nielaisevat sisäänsä muutamia viattoman oloisia jazzgangstereita, ja tämän kaiken jälkeen vasta aloitellaan. Tämä on siis 100% instru- ja heavymentaalinen Bjav.

Lisä infoa ja musiikkinäytteitä
http://www.rollomag.net/bjav/


amore.jpg

Pentti Amore & Montana Moon

Oululaista etnorokkia housut jalassa, tai siitä ainakin lähdetään. Esiintymässä Lebu Tsernobyl, Dr. Bathole, When Evil Spritis Attack, Tim Buktuh, The Molberg, ja tietysti itse Pentti Amore. UHO productionsin julkaisemaa debyyttilevyä bändi aloittaa nauhottamaan kesällä.


pkp.jpg

Punaisen Kuningattaren Periaate

Suomiprogen perinteenjatkaja. Tai Oulun ykkösnyrkki. Isokokoinen ja kuuloinen orkesteri akselilta Oulu-Tampere-Rovaniemi. Musiikkityyliä mahdoton määritellä, lyhyesti regressiivistä suomi-progea höystettynä yltiöhipistelyllä ja kaaosmetallilla. Koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi voi odottaa, ei Orkesteri itsekään. Kokemus kenelle tahansa.


artificial.jpg

Artificial Latvamäki

Artificial Latvamäki sai ensikosketuksensa elektroniseen musiikkiin viisivuotiaana, kun hän sai käsiinsä ensimmäisen tietokoneensa - Sharp-mz 700:n. Tällä koneella tallettuivat kasetit täyteen ihmeellistä piipitystä. Samalla naivilla asenteella syntyvät uudetkin biisit, mutta niissä on piipityksen lisäksi muitakin ääniä. Tyylilajina nyrjähtänyt tekno. Oulun Ruskon studiossa tuotettu debyyttilevy julkaistaan loppuvuodesta 2005 Trapez ltd labelilla.

Artificial Latvamäki LIVE
http://www.trank.fi/happi/happiteltta/aanet/artificial_latvamaki_-_liveset_preview_for_audiounique.ogg


kalle.jpg

Kalle Karvanen (DJ)

Kalle Karvanen, DJ ja levy-yhtiömonokkeli, joka friikkasi elektroniseen tanssimusiikkiin yhdeksänkymmentäluvun puolessavälissä. Kalle aloitti omien biisien vääntämisen ja vanhan analogiromun nurkkiin keräämisen vuonna 1997, levyjä hän rupesi pyörittämään vuonna 1998. Kallen miksaustyyli on tiukka, mielenpäräyttävä ja monipuolinen. Karvanen soittaa ainakin electroa, technoa, italoa, acidia ja acidhaussia.

Miksauksia
http://www.x0xrecords.com/kallekarvanen/mixes/


sektori.jpg

Sektori

Happi / Trank residentti DJ. Rokkaavaa teknomusiikkia sekä syvempiä tunnelmia.

Miksaus
http://www.trank.fi/sektori/


klonk.jpg

Akseli Klonk (Näytelmätaidetta LIVE)

Akseli Klonk Tämä Ouluun 90-luvulla perustettu nukketeatteri on kiertänyt sittemmin maailman maita ja meriä. NUKU:lla säännöllisiä esityksiään pitävä teatteriryhmä on lupautunut Happitelttaan näyttäytymään uudenlaisen esityksen muodossa!


hidriaspacefolk.jpg

Hidria Spacefolk

Esittelyteksti tulossa.

Lisä infoa ja musiikkinäytteitä
http://www.hidriaspacefolk.st/


Liput

Qstock 2005 liput saatavilla myyntipisteistä ke 1.6 alkaen. Liput myy Lippupalvelu kautta maan sekä Levykauppa Äx Oulussa.

Hinnat enakkoon
Perjantai 25 e
Lauantai 30 e
2 päivää 40 e

Portilta ostaessa hintaan lisätään 5 e.

Sijainti

http://www.qstock.org
http://www.trank.fi
http://www.trank.fi/happi