ylivieska.org: Magellan Project LIVE, drS, Aijko

  From until   Tickets 4€   Age limit: 18   party.ylivieska.org  
Ravintola Vieska, Ylivieska  
acid, disco, house, techno, trance

Magellan Project LIVE (Anjunabeats & Electric Sauna Records / Tampere)
DJ drS (Plauge / Tampere)
DJ Aijko (ylivieska.org)


magellan.gif
MAGELLAN PROJECT LIVE (0030-0130)
(a.k.a. Avanto & ALT+F4)

Magellan Project on Tampereelta ponnistava tranceduo, jonka muodostavat Joonas Hahmo ja Matti Kotala. Kaksikon yhteistyö sai alkunsa, kun he tapasivat toisensa vuonna 2002 Ferry Corstenin keikalla Helsingissä. Kumpikin olivat tuottaneet musiikkia jo vuosia, ja voimien yhdistäminen tuntui hyvältä idealta. Näin muutaman vuoden jälkeen voidaankin todeta, että miesten yhteisprojekti on ollut yksi suomalaisen tanssimusiikin menestystarinoita. Esimerkkinä mainittakoon brittiläisen Anjunabeatsin toimesta julkaistu ALT+F4 - ALT+F4, joka nousi joulukuussa jopa Hollannin tanssilistan ykköseksi. Reilusti ennen virallista julkaisua omaa kopiota biisistä hinkuivat mm. Armin van Buuren, DJ Tiesto ja Paul van Dyk. Suomitrancen vahvaa nousua pönkittämään miehet perustivat viime vuonna oman levy-yhtiön, Electric Sauna Recordsin, joka pyrkii toimimaan ponnahduslautana nouseville kotimaisille kyvyille.

http://www.electric-sauna.com


drs.gif
DRS (0130-0230)

Drs (Miikka Hasari) on tuoreemman koulukunnan tiskijukkia Tampereelta. Hän aloitti levyjen soittamisen vuonna 2000 ja on sen jälkeen tehnyt useita keikkoja kotikaupunkinsa ohella myös muissa etelän suurissa kaupungeissa. Drs:n vahvuutena on laaja, useampia tyylejä sisältävä levyvalikoima, josta poimitaan levyjä lautaselle fiiliksen mukaan. Vieskassa kuitenkin kuullaan vain materiaalia viime vuosituhannelta; vahvaa paluuta muotiin tekevää 90-luvun alun ravea ja oldskoolia.

http://www.plauge.org


aijko.JPG
AIJKO (2200-0030)

DJ Aijko (Antti-Jussi Kortesoja) on Ylivieskassa asuva vannoutunut teknomies. Pohjanmaalla huhutaankin, että Aijkossa henkilöityy koko teknokulttuurin syvin olemus. Oulaisista kotoisin oleva Aijko on myös järjestänyt useita bileitä entisessä kotikaupungissaan. Heleää lauluääntään mies esittelee Roo Rekvenssi -livekokoonpanossa, jossa hän raivokkaana bilettäjänä myös takaa lavameiningin. Aijkolta on luvassa housea laajalta skaalalta, etenkin vanhempaa ranskalaista soundia.

-8<-

HUOM! Lipun hinta sisältää narikan. Flyerissä virheellinen hintatieto (5e). Ja huomaa kesäaikaan siirtymisen vuoksi muuttunut aukioloaika! Etkot ja jatkot ON.

Favorites 7