Paarma

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18   http://www.paarma.biz  
Umo Jazz House, Helsinki  
hard,

Damien
Domina
Junior
Mayah
Sasha F
Missiah

Check it out, kumpi sukupuoli piiskaa tiukempaa settiä.

MISSIAH (Flashpoint, Hki)

Missiah aloitti uransa dekkien takana milleniumin vaihteessa. Rankkaan UK menoon mieltynyt aurinkoinen naistähti osaa hurmata yleisönsä paitsi soittotaidoillaan myös iloisella hymyllään.

SASHA F (Paarma, Reflective)

Sasha F ei juurikaan esittelyjä kaipaa. Kiistatta yksi Suomen teknisesti taitavimmista dj:stä saa massat liikkeelle missä ikinä soittaakin. Paarman vakiopestin lisäksi miehellä riittää kysyntää paitsi Suomessa myös ulkomailla.

MAYAH (Tku)

Nuori ja kaunis Mayah puhuttelee yleisöään melodisen hard trancen avulla. Paarmassa Mayah vastaa residenttien haasteeseen ja näyttää kyntensä kokeneen miesporukan keskellä!

JUNIOR (Paarma)

Junior soittaa värikästä kavalkaadia Hard Trancen saralta. Nuoresta iästään huolimatta monipuolinen dj on ehtinyt ennen Paarmaa vaikuttaa mm. Vertigossa ja Foreplayssa. Juniorin monipuoliset setit koostuvat mieltä nostattavista klassikoista ja tuoreista kipaleista.

DOMINA

Domina on keikkaillut kolmisen vuotta soittaen hard housea ja hard nrg:iä. Hän on tuttu Säteestä ja Everistä sekä Flashpoint ja Trancehouse meets Lab-4 bileistä. B2b-settejä Domina on soittanut Proteuksen, Missiahin ja Gary b:n kanssa.

DAMIEN (Paarma)

Damien tunnetaan tarkoista miksauksistaan ja rankasta soundistaan. Musiikin tekemiselle ja soittamiselle omistautunut Damien pyörittää settinsä aikana levyjä hard nrg:stä gabberiin.

Liput ennakkoon: 10 Honestysta
Ovelta: 12

MENOSSA MUKANA KOROSHI!
Paljon tuotepalkintoja jaossa illan aikana! Kaikilla osallistujilla on mahikset saadaa siistiä Koroshi vermettä ylle!