Studio 54

  From until   Tickets 10€   Age limit: 20   http://www.ihana.info  
Memphis Erottaja, Bulevardi 2 & Klaus Kurki, Helsinki  
disco, house, soul, jotain

Bert Bevans (Studio 54, NYC), Neil Fearnley (Pacha, UK), Eppu (Nu Spirit Helsinki), Smoodie (Jetset), Tomi K (Ihana) Joe Blazey (Ihana) ja Stede (Ihana)

Disco-musiikin mekka ja hedonismin kehto, Studio 54, on ehkä maailman kuuluisin yökerho. Klubi, joka nosti klubbauksen aivan uusiin ulottuvuuksiin. Fantasiamaailma, jossa kaikki oli sallittua ja jota tahditti 70-luvun discohitit, jotka ovat nykyään klassikkoja.

Ihana Tuotanto Helsinki ja Memphis Erottaja luovat uudelleen tuon saman tunnelman tänä syksynä Helsingissä. Memphis Erottaja, Bulevardi 2 ja Klaus Kurki ja Kurki-klubi muutetaan yhdeksi jättimäiseksi tanssikompleksiksi, jossa on party-musiikkia joka makuun. Bert Bevans (Studio 54, NYC), Neil Fearnley (Pacha, UK) sekä Helsingin kovimmat tanssittajat takaavat autenttisen ja ihanan bilekokemuksen.

Ihana Tuotanto Helsinki on järjestänyt vuonna 2001 Studio 54 -bileet Kermassa, joka oli jättimäinen yleisömenestys. Jo tunti ennen ovien avaamista, bilettäjät olivat kerääntyneet pitkäksi jonoksi Kerman ovelle räntäsateesta huolimatta. Puolenyön jälkeen Kerma oli niin täynnä, että sisään ei voinut enää yhtään asiakasta, vaikka jonoa oli vielä ulkona. Kannattaa siis ostaa ennakkoliput tai tulla ajoissa. Kuvia näistä bileistä voi katsoa Ihanan www-sivuilla.

Bert Bevans bio
New Yorkissa kasvanut Bert Bevans aloitti dj-uransa 70-luvun alkupuolella soittamalla koti- ja katubileissä Hollisissa, Queensissa, joissa mukana oli myös mm. Russell Simmons, Davey DMX, LL Cool J, Run DMC ja moni muu nykyinen huipputähti. Vuonna 1975 Bert aloitti soittamisen monissa klubeissa; Pep MaGuires, Le Mouche, Seame St, Infinity ja Levicitus. 70-luvun loppupuolella Bert soitti jo säännöllisesti monissa legendaarisissa klubeissa, kuten Steve Rubellin Studio 54, Francois Kevorkianin New York - New York ja Larry Levanin Paradise Garage. 80-luvun alussa Bert toimi myöskin legendaarisen tanssilabelin, Preluden promootiopäällikkönä. Bert jatkaa edelleen rakastamaan uraansa musiikin parissa ja keikkailee ahkerasti ympäri maailmaa.

Neil Fearnley bio
Neil on kovan luokan brittiläinen party-dj. Ihanassakin useamman kerran käynyt ladd tuo mukanaan aina laatikollisen kovimpia househittejä suoraan Lontoosta. Neil on kiertäny lähes kaikki Iso-Britannian kovimmat house-klubit ja hänellä on myös oma radioshow, Mix96. Taattua party-soundia koko rahalla.

Studio 54
Memphis Erottaja, Bulevardi 2, Klaus Kurki & Kurki -klubi
8.11.2003 klo 22.00 - 04.00

Liput 10e, ennakkolippuja myynnissä Erottajan Memphiksessä ja Klaus Kurjessa

Studio 54 -hotellipaketti: 2:n hengen huone Sokos Hotelli Klaus Kurjessa (la-su) ja lippu Studio 54 -bileisiin 70e. Huonevaraukset: mailaa [email protected]fo tai soita Sokos Hotelli Klaus Kurki 09-43340 (koodi: PFUNKUR)

Sisäänkäynti: Erottajan Memphis

Ikäraja: K-20

Dresscode: 70's Hedonistic Disco Glamour (teemanmukaisesti pukeutuminen takaa nopeamman sisäänpääsyn)

Kuuntele tapahtuman radiomainos:
http://www.ihana.info/media/54.mp3

Katso kuvia edellisistä Studio 54 bileistä:
http://www.ihana.info/photos/Studio54/

Ihana Tuotanto Helsinki ja GrooveFM järjestävät yhdessä kilpailun, jossa voit voittaa lippuja Studio 54-bileisiin, Studio 54 -leffan DVD:llä tai Hotel 54 -paketin, joka sisältää 2 lippua bileisiin sekä hotellihuoneen Klaus Kurjessa bile-illalle.

Osallistu osoitteessa: http://www.groovefm.fi
_________________
www.ihana.info