FURY - LESSSS & BK / Ääniwalli

  From until   Buy tickets   Age limit: 18  
Ääniwalli, Helsinki  
hard, techno

Club Furyn seuraava tapahtuma järjestetään täysin uudistuneessa Ääniwallissa 12.4.2024. Tila laajenee uuden pohjapiirrustuksen myötä ja myös sen äänentoisto- sekä valaistusjärjestelmät päivitetään.

Ranskasta ensimmäistä kertaa Suomeen saapuu energisistä keikoistaan tunnettu LESSSS, joka on yksi kysytyimmistä ja nousevimmista rankemman technon artisteista tällä hetkellä. LESSSS on esiintynyt niin Teletechin, Verkniptin, Blackworksin, Rotterdam Raven tapahtumissa kuin Boiler Roomissa Manchesterissä ja suurilla festivaaleilla kuten Insane & Complex Festival ja ensi kesänä myös Tomorrowland festivaaleilla. LESSSS kiertää aktiivisesti klubeilla eri puolella Eurooppa ja on esiintynyt yhdessä useasti myös Azyrin kanssa. LESSSS:n uusin julkaisu ”93 Hardcore” yhdessä William Luck:n on saanut laajasti kuuntelukertoja Soundcloudissa ja useiden eri artistien soittolistoilla.

Ben Keen, BK (Tidy Trax), tunnetaan ympäri maailmaa yhtenä menestyneimmistä ja tuotteliaimmista hard artisteista. Hänen ainutlaatuinen soundinsa, joka yhdisti trancen ja technon elementtejä loi tyylin, joka määritteli uudestaan hardhousen 1990 ja 2000 luvuilla. Hänen tunnetuimmat kappaleet ”Revolution”, ”Bad ass” ja Cortina aliaksella tehty ”Music is moving” olivat aikansa soitetuimpia hardhouse julkaisuja. Kyseiset kappaleet elävät myös tänä päivänä vahvasti useiden tunnetuimpien techno, trance ja house artistien seteissä ympäri maailmaa. BK on julkaissut satoja kappaleita ja remixejä uransa aikana, joista valtaosa legendaarisilla Tidy Trax ja Nukleuz levy-yhtiöillä. Viime vuosina BK on julkaissut uusia kappaleitaan mm. Filth on Acid:lla ja Armadalla.

Kotimaisista artisteista tapahtumassa esiintyy ensimmäisellä Fury keikallaan Katvyl ja Fury resident artisti Galrav. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

Fury:n ensimmäinen tapahtuma Ääniwallissa tulee yhdistämään tämän hetken tuoreinta rankempaa elektronista musiikkia kuin myös vanhoja klassikoita hardhousen alkulähteiltä asti.

Favorites 2