SoundVault Presents: TRAGEDIE Showcase w/ Teenage Mutants

  From until   Buy tickets   Age limit: 18   https://fb.me/e/3jXAqptSI  
Valkoinen Sali, Helsinki   Show map  
techno

SoundVault ylpeänä esittää: TRAGEDIE Showcase, jossa pääesiintyjänä TRAGEDIE -levytysyhtiön perustajaduo Teenage Mutants!

Yli 10 vuoden yhteistyöllä Christian ja Fabio ovat rakentaneet modernia teknokulttuuria aloittaen Hampurin klubiskenestä, josta pian siirtyneet maailmankartalle jatkaen merkittävää teknotaivaltaan. Vuoden 2023 Dark Clouds -hittibiisistään räjähdysmäiseen suosioon noussut saksalainen techno-duo palaa nyt vihdoinkin takaisin Suomeen 16.3.2024 isompana kuin koskaan!

Teenage Mutants sekä TRAGEDIE ovat tällä hetkellä maailmanlaajuisessa suosiossa sen kollektiivisesta soundistaan. Nyt keväällä he tuovat tämän rankan, mutta melodisen äänimaailmansa Helsingin Valkoiseen Saliin! Myös Suomen teknolupaus MARTIN K4RMA, joka on julkaissut Beautiful Lies EP: nsä Tragediessa, esiintyy tässä ainutlaatuisessa showcase -illassa.

Lisäksi illan aikana esiintyy Pure Blackin vetäjä Ozzy Sahin (UK), kovassa nosteessa oleva Helsinkiläinen tuottaja/dj Don Taco sekä TMPR, jonka uusin sinkku Orkidean kanssa on huomioitu maailmalla saaden supporttia mm. David Guettalta sekä Miss Moniquelta!

Favorites 1