Fiktio esittää: FINRG Label Night

  From until   Tickets 10€ Buy tickets   Age limit: 18   www.facebook.com/…?ref=newsfeed  
Marks RockClub, Joensuu, Suomi   Show map  
hard

Raskaamman trancesoundin ystävät saavat nauttia, kun Fiktio tuo kesäkuiseen lauantai-iltaan sellaiset sepot, että jykevämpää saa hakea. Suomessa ei liene montaa yhtä kunniakasta uraa tehnyttä labelia kuin FINRG recordings, joka juhlii nyt 20-vuotista taivaltaan.

FINRG ei ole aiemmmin vieraillut Joensuussa, joten tämä vääryys tulee korjattua näillä juhlallisuuksilla. Meillä on ilo ja kunnia saada vieraaksemme niin labelin perustajajäseniä ja johtoryhmää sellainen kööri että historian lehdet tulevat pöllyämään niin että herkimmät hapuilevat astmapiippujaan!

FINRG LABEL NIGHT 11.6. 22-04
‣ Carbon Based [LIVE] [FINRG]
‣ FINRG ALLSTARS
‣ Decion [FINRG]
‣ Swoosh [FINRG]
‣ Tribos [FINRG]

Marks Rock & UG Club
Kauppakatu 26 Joensuu
Liput ennakko 10 | ovelta 12€
Jäsenlippu 8€ ennakkoon

FINRG on vuonna 2002 perustettu pohjoismaiden ensimmäinen ja ainut hard NRG- hard trance- ja freeform -genreihin keskittynyt levy-yhtiö. Myös aktiivisena tapahtumajärjestäjänä kunnostautunut yhtiö on laajentanut nyttemmin tarjontaansa myös psytrancen, dnb:n ja teknon suuntaan. FINRG on samanaikaisesti laadukasta musiikkia julkaiseva levy-yhtiö ja intohimoisesti soittamiseen ja tuotantoon suhtautuvien taiteilijoiden kollektiivi, jonka energia ja kunnianhimoisuus välittyy kaikkeen sen toimintaan. Kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana FINRG ja sen artistit ovat kerryttäneet kattavan meriittilistan, joista tärkeimpänä on suomalaisen hard trance - ja freeform -soundin määrittely kansainvälisesti tunnustetuksi, omaksi soundikseen.
FINRG Recordingsin artisteja ovat mm. Alek Száhala, Carbon Based, DJ Rx, Nomic, Pain on Creation, DJ Proteus, Decion, Substanced, Alchemiist, Business City, Horzi Re-form, E-NRG, VJ Move sekä Epyx & Cyrez.
https://finrg.com/

https://www.facebook.com/finrg

Favorites 1