Trance Family Finland Presents: Family Night

  From until   Tickets 20€ Buy tickets   Age limit: 18  
Enlightery, Puotila, Helsinki  
techno, trance

Family Night
"Family Night" on Trance Family Finlandin tapahtumakonsepti eli tarkoituksena on luoda teille vähän intiimimpiä bileitä, jossa keskitytään hyvään musiikkiin ja tunnelmaan. Family Night -illoissa tullaan näkemään uusia nimiä, sekä vanhoja tuttuja dekkien takana.

Liput:
• Earlybird: 20€ (Niin kauan kuin lippuja riittää)
• Regular: 30€ (Viikko ennen bileitä)

Huomioitavaa! Tapahtumaan omat juomat mukaan!
Paikanpäällä emme myy alkoholia!


Ekitech
Ekitech on 27-vuotias tuore tekno-DJ Vantaalta. Pitkäaikainen kiinnostus konemusiikkia kohtaan sai hänet aloittamaan soittamisen viimein keväällä 2021. Aiempaa musikaalista taustaa häneltä löytyy kitaran- ja pianonsoittamisen myötä ja palava intohimo musiikkia kohtaan on kulkenut miehen mukana aina pienestä pitäen. Esiintyessä Ekitechin tavaramerkkeihin kuuluvat positiivisen energian ja musiikin voiman jakamisen ilo. Hänen miksaustyylinsä on menevän rullaava ja tarkka - settien koostuessa pääosin modernista nopeahkotempoisesta teknosta voimakkailla basslineilla, dropeilla ja melodioilla.
Lyhyestä soittohistoriastaan huolimatta Ekitech on päässyt esiintymään paljon Helsingin UG-skenessä keräten erinomaista palautetta tapahtumanjärjestäjiltä ja kanssareivaajilta. Lavaa hän on jakanut mm. Pleasurekraftin, Melgazzon ja lukuisten paikallisten huippusoittajien kanssa.
Facebook
InstagramJay Crysal
Hänen trance soundinsa on yhdistelmä energiaa, kauniita vokaaleita, upeita melodioita ja tiukkaa psy / tech trancea. Jay Crystal on jo kerennyt jakaa lavan sellaisten isojen nimien kanssa kuten Astrix, Ben Nicky, Neelix, Exis, John Askew ja Fabio & Moon.
Hänestä on tullut vakiokasvo klubeilla ja bileissä ympäri suomea ja hänet tunnetaan takuuvarmana fiiliksen nostattajana.
Instagram
FacebookJeJo
Hän on soitellut neljän vuoden verran klubi-tapahtumista aina ug-bileisiin asti.
JeJo tunnetaan energisestä trancesta ja vauhdikkaasta lava esiintymisestä, hänen seteissään saatetaan myös kuulla Hardstyleä, joka on hänellä lähellä sydäntä.
JeJo vaikuttaa kollektiiveissä (Chicago Stomp , Hämäräradio ja fUnderGround)

Facebook
Instagram
Peetu S
Peetu S on yksi tämän päivän tech-trance -skenen kiinnostavimmista nimistä ja kansainvälisellä tasolla menestystä niittänyt tuottaja-dj. Tuottajana Peetulla on takana kymmeniä julkaisuja arvostetuilla levymerkeillä, joista viime vuosilta voi mainita erikseen yhteistyön Johan Gielenin Airscape-projektissa.
Instagram
FacebookProteus
Proteus on saanut kunnian tulla kutsutuksi yhdeksi Skandinavian tunnetuimmista Hard Dance DJ:stä. Proteus on toiminut DJ:na ja tuottajana vuodesta 1995. Vaikka Proteus tunnetaankin parhaiten kovemmasta soundistaan, hän esittää myös elektronisen tanssimusiikin DJ-settejä, joissa on laaja valikoima erilaisia ​​genrejä.
Instagram
FacebookVanhis
Hänellä on erittäin palava intohimo konemusiikkiin etenkin Tranceen myös Techno on saanut merkittävästi jalansijaa hänen valikoimaansa. Tämä on myös havaittavissa hänen soittotyylissään, joka sisältää raakaa tummaa paahtoa, säteleivää energisyyttä unohtamatta kuitenkaan kauniita melodioita.
Instagram
FacebookVLT
VLT on 23-vuotias DJ, jonka rakkaus elektroniseen musiikkiin alkoi vasta 16-vuotiaana. Hiljalleen vuosien varrella musiikin aktiivisena kuuntelijana hänellä syntyi kipinä päästä Dekkien ääreen soittamaan myös itsekin.
Hänen omantakeinen tyyli ulottuu deep technosta energisiin tummemman teknon rytmeihin, jotka viihdyttävät taatusti tanssilattiaa aamunkoittoon asti. Hän on jakanut lavan useiden paikallisten artistien sekä kansainvälisten tähtien kanssa, kuten Space 92, OC & Verde, Actwin, Horisone, Ramiro Lopez, Melgazzo, MARTIN K4RMA, Salvatore Mediana, Bultech ja Vasco UG.
Hän on soittanut kansainvälisessä Bpm Digital Radion Technodrome podcastissa ja on tällä hetkellä Resident-DJ Tritium Show Radiossa, Maximizessa ja Cosmodromessa.
Instagram
Facebook

Favorites 3