Slow Magic 10Y Anniversary Tour W/Special Guest Khamsin

  From until   www.facebook.com/…?eav=AfZtcaiexANZ1MOHf0c7Hef6vkqxAmWY5tDx7FDBj_a3IcJOIUHOwGQ_HJJFbreFNJM&paipv=0  
Ääniwalli

Elektronista tanssimusiikkia ja chillwavea yhdistelevä Slow Magic tunnetaan monivärisestä heimomaskistaan.

Slow Magic on mystinen DJ ja tuottaja, joka tunnetaan chillwavesta, elektropopista ja videopelimäisitä äänimaailmoista.

Hänen ensimmäisen albumi ‘Triangle’ julkaistiin vuonna 2012 ja Slow Magic sai entistä laajemman huomion vuoden 2014 ‘How to Run Away’ ja 2017 ‘Float’ -kappaleilla.

Slow Magic saapuu nyt 10 -vuotisjuhlakiertueensa mukana Ääniwalliin 11.3.2022.

Lipunmyynti alkaa Tiketissä pe 15.10. klo 10:00: www.tiketti.fi/slow-magic

Muiden naamioitujen artistien, kuten Deadmau5, MF Doom ja Daft Punk, hengessä saapuva Slow Magic julkaisi debyyttialbuminsa Triangle vuonna 2012 LebensStrasse -levy -yhtiöllä.

Salaperäisen tunnelmansa mukaisesti LP:ssä ei ollut sanaa "kolmio" kannessa, vain albumin muoto oli kolmio. Levyn julkaisun jälkeen Slow Magic kiersi Gold Pandan ja Xxyyxxin rinnalla - hän myös remixasi useita Gold Pandan -kappaleita yhdessä espanjalaisen indie -tanssibändin Deloreanin kanssa. Jaettu single Sun Glittersin kanssa ilmestyi LebensStrassella vuonna 2014, ja samana vuonna Slow Magic julkaisi albumin How to Run Away Downtown levy-yhtiöllä.

Tuolloin Interscope osti Downtownin, ja myöhemmät levy-yhtiöongelmat johtivat Slow Magicin kolmannen albumin Float viivästymiseen, joka saapui vuonna 2017. MNDR: n ja Tropicsin vierailevien esiintymisten ohella levy sisälsi myös kappaleen "Mind". Away EP ilmestyi vuotta myöhemmin ja sisälsi kappaleen "Go", jossa esiintyi Toulouse. Lopulta Slow Magic allekirjoitti hallintasopimuksen Milk & Honeyn kanssa ja palasi Dreams EP: n kanssa, joka sisälsi yhteistyön Julianne Hopen ja Evalynin kanssa. Erillinen kappale "Home" ilmestyi maaliskuussa 2020.

Slow Magic: www.slowmagic.cool

Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland


𝐌𝐔𝐔𝐓𝐀 𝐇𝐔𝐎𝐌𝐈𝐎𝐈𝐓𝐀𝐕𝐀𝐀
- Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.

- Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

- Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.
- Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lipunvälittäjä ja All Things Live eivät vastaa kadonneista lipuista.

- Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Tapahtuman siirtyminen ja mahdollinen uusi päivämäärä tiedotetaan virallisen lipunvälittäjän välityksellä sähköpostitse lippujen tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lue lisää All Things Liven peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: https://bit.ly/3hSelyb

https://www.facebook.com/events/1025313481587520