Neonya!! Party! Jyväskylä

  From until   www.facebook.com/…/370769664400532  
Ilokivi

Neonya!! Party!
Perjantai 8.10.2021 Ilokivi, Jyväskylä
K-18, ovet 22:00
Ennakkoliput alk. 16,50e (sis. palvelumaksun)
https://www.tiketti.fi/neonya-party-ilokivi-jyvaskyla-lippuja/76955


Kaupungin värikkäimmät bileet tulevat taas! Neonya!! Party on erityisesti japanilaiseen konemusiikkiin keskittyvä tapahtuma joka tarjoilee kuumimmat biitit Tokion hardcore-skenestä ja hämärien pelihallien rytmipeliosastolta höystettynä UK Hardcorella, Eurobeatilla ja tiukoilla anime- ja pelimusiikkiremixeillä. Luvassa on siis korkeita tempoja, hypereitä melodioita ja sataprosenttisen kovaa menoa! 🥳


DJ's

WK9

Pitkän linjan hardcoretuottaja ja DJ WK9 tunnetaan muun muassa rAmen Break -podcastin miksauksistaan sekä lukuisilta Lucky Lotuksen kokoelmilta löytyvistä UK HC- ja J-Core -bängereistä. WK9 on vienyt Suomea melodisen hardcoren maailmankartalle jo toistakymmentä vuotta ja vauhti vain kiihtyy!

https://www.facebook.com/wk9music

https://www.mixcloud.com/WK9


Yukata

Neonya!!:n streamien MC ja conien iltabileiden tanssilattiat kerta toisensa jälkeen suvereenisti haltuun ottava DJ Yukata ei genrerajoja pelkää vaan hänen levylaukustaan löytyy kaikkea citypopista speedcoreen. Universumin vastakkaisilta puolilta olevat biisit löytävät usein tiensä saumattomasti samaan settiin villien meemimashuppien kanssa.


https://twitter.com/djyukata


Pantsu Punx

DJ SadeNin ja DJ Hexexenin vuonna 2019 perustama Pantsu Punx tarjoaa japanilaisen hardcoren helmet ja räjähtävät livevisuaalit samassa hallitun kaaoksen paketissa! Neonya!! Partyn ja -Streamin taustalta löytyvä duo on nähty muun muassa Otaku Hardcore Revolutionin ja J-Core Lifen onlinefestareilla sekä monien conibileiden illan viimeiset hitaat tarjoavina soittajina.

https://www.facebook.com/pantsupunx
https://twitter.com/pantsupunx
https://www.mixcloud.com/NeonPantsuPunx


BLNQ

DJ BLNQ:n levylaukusta löytyvät tiukimmat eurobeat-rallit sekä monipuolinen kattaus konemusiikkia jokaiseen lähtöön. Tilanteesta riippuen tarjolla voi olla kaikkea chillistä breakbeatiin ja Jyväskylässä kallistutaan epäilemättä valikoiman vauhdikkaampaan päähän.

https://www.facebook.com/BLNQMUSIC
https://twitter.com/BLNQMUSICTHMZ

THMZ, toisin sanoen Neonya!!:n lahtelaisin tiskijukka, jatkaa maailmanvalloitustaan! Tällä kertaa vastassa on Jyväskylän tanssilattia ja sotakoneistona on nopeatempoinen J-Core.

https://www.instagram.com/thmzthmz
https://www.mixcloud.com/thmz/


Tabbels

Neonya!!:n striimien vakiokasvo DJ Tabbels tuo Jyväskylään levylaukillisen tiukimpia animeremixejä! Luvassa on musiikkia jota Suomen klubeilla ei yleensä pääse kuulemaan, joten kissankorvat pystyyn ja omia suosikkitunnareita bongaamaan!

https://twitter.com/tabbelss


Nähdään Ilokivessä! 🎉


https://www.facebook.com/events/370769664400532