TEKNOPICNIC Open Air II / Cancelled

  From until   www.facebook.com/…/603913777258234  
Alppipuisto

TEKNOPICNIC OPEN AIR
@ Alppipuisto, Helsinki
La/Sat 7.8.2021 klo 14-22

DJ's:
Teknopicnic DJ's (Kristik, Individual, Tuomo Tapani, Pekko Haimi)
DJ Aleksi B2B Sebastian Holm
Lil' Tony


TEKNOPICNIC jatkaa kesän 2021 Open Air - sesonkiaan loistavaksi bilelokaatioksi osoittautuneessa Alppipuistossa. Kesän, ja myöskin yleensä Teknopicnicin ensimmäiset juhlat pitkään aikaan lunastivat viimeksi kaikki odotukset, eikä tältä seuraavaltakaan kierrokselta odoteta ainakaan yhtään sen vähempää!

Meillä on nimittäin tällä kertaa kunnia saada vieraaksemme DJ Aleksi B2B Sebastian Holm sekä Lil' Tony.
DJ Aleksi ja Sebastian Holm ovat juurtuneet vahvasti kaupungin skeneen kiinnostavilla levyvalinnoillaan sekä etenevillä seteillään jo useiden vuosien ajan. Lähiaikoina Sebastian Holm on inspiroitunut etenkin 2000-luvun alun psytrancen & tech housen äänimaailmoista. DJ Aleksi puolestaan löytää itsensä usein nopean ja rajun käskyttävän, mutta samalla turruttavan syvällisen äänimaailman laidoilta. Edellisen kerran kaksikon b2b setti on kuultu Flow Festivalien jatkoilla Ääniwallissa. Nyt odotettu b2b show tekee paluun Teknopicniciin.

Toisena vieraanamme soittava Lil Tony' on yksi Helsingin yöelämän kantavista voimista. Hän on tunnettu Sörnäisten klubikompleksin (Kaiku, Kuudes Linja, Tanner, Post Bar, Siltanen ja Ääniwalli) vetäjänä. Myös tapahtumat, kuten Flow Festival, Darkroom & VUM Open Air jatkavat Helsingin klubielämän rikastuttamista.
DJ since 1990, sekä 30 vuotta levyjä keräillyt Lil Tony' nauttii eklektisten selektioiden soittamisesta, joka keskittyy disco, italo, tropical, soul, afro, zouk, soukous, hi energy ja 90’s house soundeihin. Hänen 'sisäinen selektorinsa' etsii aina uusia löytöjä, ja kaivaa itseään syvemmälle historiaan.
Lil' Tony on myös musiikin tuottaja, jonka julkaisuja löytää mm. Running Back, Innervisions, Versatile sekä Guidance labeleilta.

Bileissä soittaa tuttuun tapaan myös illan isännät, TEKNOPICNIC kollektiivi. Me järjestämme open air-bileitä, sekä muita klubitapahtumia Helsingissä.
Teknopicnicissä yhdistyy mielenkiintoiset dj-vieraat, rento picnic-meininki, sekä tanssiminen. Toimintaa leimaa myös vahva omaehtoisuus ja DIY-henki.
Ensimmäiset kesät ovat houkutelleet paikalle runsaasti tanssikansaa kuuntelemaan teknosoundia Dallapén- sekä Alppipuistossa. Unohtamatta massiivisia Kallio Block Partyn bileitä, sekä kollektiivimme dj-keikkoja mm. Ääniwallissa ja Merikerholla.
Teknopicnic soittaa mm. minimalistista, dubia, progressiivista ja melodista teknoa. Myös klassinen house sekä acid kuuluvat repertuariimme, yhdessä rennompien afro house & deep house selektioiden kanssa. Neljä jäsentämme, Kristik, Individual, Tuomo Tapani sekä Pekko Haimi, soittavat näitä soundeja monipuolisella otteella, genrerajoja rikkoen, yhdessä sekä erikseen, aina tilanteen ja tunnelman mukaan.
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi, nauttimaan kesästä sekä elämästä!


Tapahtumaa tukemassa ja mahdollistamassa:
Floy
https://floy.fi


TEKNOPICNIC ♥ DIY
Soittimet:
DJGEAR.FI
www.djgear.fi
Soundi:
PRECISION AUDIO


Linkit:

https://www.residentadvisor.net/dj/kristik


https://www.facebook.com/teknopicnic
https://www.instagram.com/teknopicnic/

https://www.facebook.com/djaleksialeksi/

https://www.facebook.com/djsebastianholm


https://www.facebook.com/profile.php?id=100063670512058
https://www.discogs.com/artist/765702-Lil-Tony

https://www.facebook.com/events/603913777258234