Peruttu! Teknopicnic Season Closing Party

  From until   www.facebook.com/…/313157846564561  
Dallapénpuisto, Helsinki   Show map

TEKNOPICNIC SEASON CLOSING PARTY
@ Alppipuisto,Helsinki
La/ Sat 12.9.2020 klo 13-22

Kesäkauden Closarit Alppipuistossa!

Yritämme vielä kerran saada teille bileet pidettyä. Tsekkaamme säätilaa ja ilmoitamme tapahtuman kohtalosta viimeistään lauantai-aamusta 12.9.2020.

****************************************

KATERINAN dj-ura on vienyt hänet soittamaan ympäri maailmaa aina Ibizan hedonistiselle DC10-klubille asti. Hän on myös vakionäky Helsingin yön teknopyhätöissä Ääniwallista Kaikuun, Post Barista Flow:hun. Tämän lisäksi Katerina luotsaa omaa Émotsiya-levymerkkiään.

Helsingin vilkkaasta undergroud-skenestä ponnistaa näiden closareiden toiset vieraat: DJ ALEKSI b2b SEBASTIAN HOLM. Molemmat artistit ovat vaikuttaneet jo kauan kaupungin elektronisessa kulttuurissa ollen yksiä kysytyimpiä dj:tä. DJ Aleksi on OO Recordingsin perustajajäseniä sekä toinen osapuoli SMOOD duoa. Tänä keväänä Helsingissä launchatun IDA Radion ohjelmakartasta voi löytää DJ Aleksin yhdessä Raul E:n kanssa hostaaman S Sense -ohjelman sekä Sebastian Holmin leftfieldiin ja ambientiin erikoistuneen Databanken shown. Yhdessä DJ Aleksi ja Sebastian Holm soittavat säännöllisesti mutta harvoin, edellisen kerran yhteiskeikka kuultiin Flow Festivalin jatkoilla Ääniwallissa.

Teknopicnic on kahden vuoden aikana noussut erääksi Helsingin klubielämän mielenkiintoisimmista ilmiöistä. Bileet mm. Dallapénpuistossa, Alppipuistossa, Kallio Block Partyssa, sekä Ääniwallissa eivät ole jättäneet ketään kylmäksi ja toimintaa leimaa vahva omaehtoisuus ja DIY-henki. Teknopicnicissä yhdistyy laadukas soundi, sekä mielenkiintoiset dj-vieraat, picnic-meininki ja tanssiminen.

HUOM!
Jos tunnet itsesi sairaaksi, niin jääthän kotiin. Täten varmistetaan muille turvallinen ympäristö viettää Teknopicnic:iä.

DJS:

KATERINA (Émotsiya)

https://www.residentadvisor.net/dj/katerina

DJ ALEKSI (SMOOD, OO Recordings)
b2b
SEBASTIAN HOLM (Databanken)
TUOMO TAPANI (Teknopicnic)
PEKKO HAIMI (Silk Music, Teknopicnic)
KRISTIK (Teknopicnic, Deepboxx)
INDIVIDUAL (Teknopicnic)


https://www.residentadvisor.net/dj/kristik


https://www.facebook.com/teknopicnic
https://www.instagram.com/teknopicnic/


TEKNOPICNIC ♥ DIY

Tervetuloa!

Supported by:
DJGEAR.FI
www.djgear.fi

Soundi:
PRECISION AUDIO