Pegboard Nerds / Basso Club / Oulu

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/915097868965042  
Basso Club, Oulu   Show map

Pegboard Nerds siirtyy lauantaille 13.2.2021!

Pegboard Nerds koostuu Michael Parsbergistä ja Alex Oddenista. Heistä on muodostunut rakastettuja hahmoja mukaansatempaavalla energiallaan. Yhteistyön myötä Parsberg & Odden ovat kartuttaneet satoja miljoonia kuuntelukertoja eri striimauspalveluissa sekä kasvattaneet lojaalin seuraajakunnan fanikantansa #NerdNation keskuudessa.

Yhdysvaltalainen aikakausilehti Billboard kehui kaksikkoa "must-see esitykseksi". Duon viimeisimmät tuotokset ovat myös keränneet suosiota mm. DJ-veteraanien Rob Swiren ja Steve Aokin keskuudessa, jotka arvostavat heidän tyyliä ja tuotannon nerokkuutta.
Heidän sarjakuva-alter egot ja pikselöidyt sydämet ovat rakastettuja symboleja, muuntaen heidät tavallisista DJ:stä ikoniseksi brändiksi. Videopelaajien keskuudessa he ovat todellinen pakkomielle, ja duo onkin esiintynyt isoimmissa pelitapahtumissa; Twitchconista Blizzconiin.

Lähes 1.5 miljoonan kuukausittaisen Spotify-kuuntelijan lisäksi he ovat tähtiä isoimmilla Youtube-kanavilla, kuten Monstercat (6 miljoonaa tilaajaa). Yhteistyöprojekteilla tähtien kuten R3HAB, Cash Cash, Knife Party, ja Krewella - Pegboard Nerds on valmis ottamaan vuoden 2020 haltuunsa.

HUOM! Keikalla nähdään ainoastaan duon toinen jäsen Michael Parsberg.

Early bird 12,5€ (rajoitettu erä)
Ennakkoon 15€
Ovelta 17€
+ 3€ Palvelumaksu
https://www.tiketti.fi/pegboard-nerds-basso-club-oulu-lippuja/70700

Oman pöydän seurueellesi voit varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

SHOW & DINNER Zivago
Ennakkolipulla saat -10% alennuksen kaikista Zivagon ruoka-annoksista keikkapäivänä! Katso menu ja varaa pöytä osoitteessa https://zivago.fi/

K-18

Favorites 1