Pegboard Nerds / Basso Club / Oulu

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/915097868965042  
Basso Club, Oulu   Show map

Pegboard Nerds Oulun Basso Clubilla perjantaina 20.11!

Pegboard Nerds koostuu Michael Parsbergistä ja Alex Oddenista. Heistä on muodostunut rakastettuja hahmoja mukaansatempaavalla energiallaan. Yhteistyön myötä Parsberg & Odden ovat kartuttaneet satoja miljoonia kuuntelukertoja eri striimauspalveluissa sekä kasvattaneet lojaalin seuraajakunnan fanikantansa #NerdNation keskuudessa.

Yhdysvaltalainen aikakausilehti Billboard kehui kaksikkoa "must-see esitykseksi". Duon viimeisimmät tuotokset ovat myös keränneet suosiota mm. DJ-veteraanien Rob Swiren ja Steve Aokin keskuudessa, jotka arvostavat heidän tyyliä ja tuotannon nerokkuutta.
Heidän sarjakuva-alter egot ja pikselöidyt sydämet ovat rakastettuja symboleja, muuntaen heidät tavallisista DJ:stä ikoniseksi brändiksi. Videopelaajien keskuudessa he ovat todellinen pakkomielle, ja duo onkin esiintynyt isoimmissa pelitapahtumissa; Twitchconista Blizzconiin.

Lähes 1.5 miljoonan kuukausittaisen Spotify-kuuntelijan lisäksi he ovat tähtiä isoimmilla Youtube-kanavilla, kuten Monstercat (6 miljoonaa tilaajaa). Yhteistyöprojekteilla tähtien kuten R3HAB, Cash Cash, Knife Party, ja Krewella - Pegboard Nerds on valmis ottamaan vuoden 2020 haltuunsa.

HUOM! Keikalla nähdään ainoastaan duon toinen jäsen Michael Parsberg.

Early bird 12,5€ (rajoitettu erä)
Ennakkoon 15€
Ovelta 17€
+ 3€ Palvelumaksu
https://www.tiketti.fi/pegboard-nerds-basso-club-oulu-lippuja/70700

Oman pöydän seurueellesi voit varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

SHOW & DINNER Zivago
Ennakkolipulla saat -10% alennuksen kaikista Zivagon ruoka-annoksista keikkapäivänä! Katso menu ja varaa pöytä osoitteessa https://zivago.fi/

K-18

Favorites 1