Teknopicnic Open Air: Alppipuisto II

  From until   www.facebook.com/…/347935159699943  
Alppipuisto, Helsinki   Show map

TEKNOPICNIC OPEN AIR
@ Alppipuisto
La/ Sat 22.8.2020 klo 13-22

TEKNOPICNIC esittää: Alppipuisto Open Air II. Ekat bileet Alppipuistossa ylitti kaikki odotukset ja oli uskomattoman hienoa nähdä teidät kaikki tanssimassa ja hymyilemässä. Nyt on sitten toisen näytöksen vuoro. Tähän Open Airiin meillä on kunnia saada vieraaksi ei enempää, eikä vähempää kuin yli 25 vuotta Suomen klubimaailman tärkeimpiin artisteihin kuulunut DJ ORKIDEA. Häneltä on luvassa puistossa legendaarisen JACK-klubin soundimaailmaa tarjoileva setti.

Orkidean lisäksi olemme saaneet paikalle yhteissetillään SANSIBARIN ja KATERINAN. Näiden kahden artistin dj-ura on vienyt heitä soittamaan ympäri maailmaa Australiasta aina Ibizan hedonistiselle DC10-klubille asti. Molemmat dj:t ovat myös vakionäky Helsingin yön teknopyhätöissä Ääniwallista Post Bariin, Flow Festivalista Stidilään. Katerinan luotsaama levymerkki Émotsiya on julkaissut lisäksi Sansibarin musiikkia muun korkealaatuisen tarjonnan lisäksi.

Teknopicnic on kahden vuoden aikana noussut erääksi Helsingin klubielämän mielenkiintoisimmista ilmiöistä. Bileet mm. Dallapénpuistossa, Kallio Block Partyssa, sekä Ääniwallissa eivät ole jättäneet ketään kylmäksi ja toimintaa leimaa vahva omaehtoisuus ja DIY-henki. Teknopicnicissä yhdistyy laadukas soundi, sekä mielenkiintoiset dj-vieraat, picnic-meininki ja tanssiminen.

HUOM!
Jos tunnet itsesi sairaaksi, niin jääthän kotiin. Täten varmistetaan muille turvallinen ympäristö viettää Teknopicnic:iä.

DJS:
ORKIDEA (Unity)
http://djorkidea.com
https://www.facebook.com/orkideadj/

SANSIBAR b2b KATERINA (Émotsiya)
https://www.residentadvisor.net/dj/katerina
https://www.residentadvisor.net/dj/sansibar


PEKKO HAIMI (Silk Music, Teknopicnic)
KRISTIK (Teknopicnic, Deepboxx)
TUOMO TAPANI (Teknopicnic)
INDIVIDUAL (Teknopicnic)


https://www.residentadvisor.net/dj/kristik


https://www.facebook.com/teknopicnic
https://www.instagram.com/teknopicnic/


TEKNOPICNIC <3 DIY

Tervetuloa!

Supported by:
DJGEAR.FI
www.djgear.fi

Soundi:
PRECISION AUDIO