[email protected] Barco

  From until   www.facebook.com/…/635262347338847  
RAVINTOLALAIVA BARCO, Pori   Show map

Tulevana perjantaina kaikille syntsamusan ystäville ois herkkua tarjolla keulilla!

Lahtelaisen syntikkapopvelho Impun elektrodiskokasarispektaakkeli nostaa peffat penkistä ja tunnelman kattoon myös korona-aikana. Impun tuotannossa kuuluu kaikuja monista elektronisen musiikin suuntauksista Pet Shop Boysista Jarreen sekä 8-bittisestä pelimusiikista.

Alkuvuodesta 2019 julkaistu musavideo ja sinkku, räikeästi 80-luvulta ammentava I Think Your Boyfriend is Gay sai rohkaisevan vastaanoton. Biisi soi mm. Njassan ohjelmassa Radio Helsingissä ja Rumbakin kiitteli sen olevan 1980-luvun popin ystäville ”silkkaa kultaa”.

Livemeriittejä on kertynyt mm. niin Berliinin klubeilta kuin Lahden MM-kisoista 2017, Heinolassa Jyrää-katusoittomestaruus 2018 ja viime vuoden Querelle-festarit Helsingissä. Impun setti koostuu originaaleista englanninkielisistä biiseistä ja coveripuolella kuullaan erikoisuuksia, kuten Matti Nykäsen V-tyyli ja Ihmemiehen tunnari suomenkielisillä(!) sanoilla laulettuna.

"Imppu is a keyboard wizard and solo artist blending 80's style synthpop with chiptune and contemporary electronic genres."
"So good. Pure italowave and funny as hell." — Soundcloud user
”...a very talented musician and music composer / arranger.” — Wolfgang Flür

Showtime 21.00
Vapaa pääsy!