Chaos Lab presents: RinneRadio, Mikko Heikinpoika & Josu Mämmi

  From until   www.facebook.com/…/1689557611193543  
Konepaja Biergarten, Helsinki   Show map

Kesä on kuumimmillaan ja koronarajoitukset takana päin, joten on aika juhlia sitä erityisellä illalla ja erityisillä esiintyjillä Vallilan Konepaja Biergartenin terassilla.

Chaos Lab tuo yhteistyössä Biergartenin kanssa lavalle jo yli 30 vuotta maailmaa kiertäneen elektrojazz yhtye RinneRadion. Ennen RinnerRadiota lavalle nousee multi-instrumentalisti ja kurkkulaulaja Mikko Heikinpoika sekä illan avaaja DJ Josu Mämmi

RINNERADIO
Liki kolmenkymmenen vuoden keikkailun ja runsaan tusinan albumin jälkeen elektro jazzin pioneerikokoonpano on edelleen aktiivinen ja ajankohtainen. Bändin omaperäistä tyyliä on kuvailtu muun muassa näillä sanoilla: hivenen jazzia, jonkin verran tekno- ja ambientvaikutteita, tarttuvia melodioita ja hyppysellinen maailmanmusiikkia.

RinneRadion elokuvamaisessa musiikissa saksofoni sekoittuu teknoon, ambientiin, drum & bassiin ja hiphopiin. Luvassa on kaunista, unenomaista ja uniikkia musiikkia.

&list=PLVfqPbwsZcweFhw6KI_dlf8jWVFDn8_6p&index=2
Kokoonpano..
Tapani Rinne: Saksofoni
Juuso Hannukainen: Lyömäsoittimet
Aleksi Myllykoski: Koneet
Miikka Kari: Äänisuunnittelu

MIKKO HEIKINPOIKA
Mikko Heikinpoika on vokalisti, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja Suomesta. Hän on uuden aallon livemuusikko, joka kutsuu esiin voimakkaan äänimatkan jossa yhdistyy muinaisia äänenmuodostustekniikoita, live-elektroniikkaa, liveluuppausta, maadottuneita rytmejä ja syviä sydänjuuria koskettavia taajuuksia.

Ammentaen pohjoismaisen ja siperialaisen musiikin juurista hän luo kokemuksen, joka tähtää muuntuneisiin tajunnantiloihin. Vaikuttuen luonnosta, mutta myös yltyvästä symbioosistamme teknologian kanssa, voimakkaat rytmit, äänimaisemat ja sielua ravisuttava tanssi kutoutuvat yhteen luodakseen tilaa transsille.Illan levyselektiosta vastaa house ja idm vaikutteiseen korkeatasoiseen elektroniseen musiikkiin erikoistunut tuottaja ja DJ Josu Mämmi

Esiintyjien showtime: TBA
VAPAA PÄÄSY!!

Favorites 1