Danceteria White Island w/ YOTTO | 17.7.2020

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/691855074971640  
Valkosaaren Telakka, Helsinki   Show map

Danceteria White Island w/ YOTTO
17.7.2020 Helsinki, Valkosaaren Telakka

Danceteria White Island -saaga saa eeppisen päätöksen 17. heinäkuuta, kun lavalle nousee Suomen elektronisen musiikin kuumin vientituote Yotto. Viime vuonna Valkosaaren Telakan loppuunmyynyt Yotto lupaa tänäkin vuonna taikoa ilmoille maagisen tunnelman 5h dj-setin muodossa.

Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 24.6.
Huom. lippuja on myynnissä vain 300kpl hinta 40€ (sis. Lippumaatin välityspalkkio 3€ ja lauttamatka Valkosaareen 7€) https://bit.ly/danceteria_white_island_liput_1707

Tapahtumissa noudatetaan vallitsevia koronarajoitteita, ja siksi lippuja on myynnissä ainoastaan 300 kappaletta. Osta omasi ajoissa ettet vahingossakaan missaa näitä saaribileitä! Meille on todella tärkeää tehdä tapahtuma turvallisuus edellä. Asiakaskapasiteetti on puolitettu viime vuodesta, jotta kaikki varmasti mahtuvat nauttimaan tapahtumasta turvallisesti. Älkää tulko kipeänä tai oireisena paikalle ja muistattehan pitää turvavälit tanssilattialla sekä baaritiskillä. Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii Securitas.

Viime vuonna Danceteria WHITE ISLAND oli menestys - kauniista kesäpäivästä ja hyvästä musiikista nautti loppuunmyyty Valkosaari. Tapahtumapaikkana on jälleen luonnonkaunis Valkosaaren Telakka, joka on muutaman minuutin lauttamatkan päässä Kaivopuiston rannasta. Lauttamatka saarelle ja takaisin (7€) sisältyy lipun hintaan.

Danceterian säännöt erikoisjärjestelyjen ajaksi:

1) Mikäli sinulla on kuumetta, yskää tai muita korona-virukseen kuuluvia oireita, älä tule tapahtumaan.
2) Pidämme hygieniasta huolta ja toivomme teiltä samaa. Pese kätesi usein ja huolellisesti sekä käytä tarjoamaamme käsien desinfiointiainetta.
3) Pidäthän huolta turvaväleistä sisäänkäynnillä, baaritiskillä ja lautassa.
4) Järjestämme jokaiselle asiakkaalle istumapaikan Valkosaaresta noudattaen turvavälejä.
5 Alkoholin anniskelu päättyy kello 22 ja saaresta pitää poistua kello 23:30 mennessä.
6) Otathan huomioon muut asiakkaat ja vältät fyysistä kontaktia.
7) Valkosaaren henkilökunta ja järjestyksenvalvojat valvovat ohjeiden noudattamista, toivomme kaikilta hyvää yhteistyötä sujuvuuden varmistamiseksi. Sääntöjä rikkova henkilö voidaan poistaa tapahtumasta.


–––––––––––
LIPUT | Hinta 40€
Liput tulevat myyntiin 24.06. klo 09.
https://bit.ly/danceteria_white_island_liput_1707

Satamassa on turvatarkastus. Saareen ei saa tuoda omia juomia, ruokia, alkoholijuomia, teräesineitä eikä huumausaineita. Ikäraja K22, tarkastetaan henkilöllisyystodistuksesta. Liput luetaan elektronisesti satamassa. Kaikille sisääntulijoille jaetaan rannekkeet. Huom. älä poista tai hukkaa ranneketta tai sinut voidaan poistaa saarelta jolloin joudut myös ostamaan uuden lipun paluulauttaan (7€). Alueella palvelee baari, josta voit ostaa alkoholipitoista juotavaa, wc-tilat naisille ja miehille, joissa juokseva vesi. Sateen sattuessa bileet pidetään sisätiloissa, sateelta suojassa. Omalla veneellä rantautuminen saaren alueelle turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Tapahtuma info scroll down.


–––––––––––
LINEUP


✔ YOTTO
https://www.facebook.com/yottomusic/
https://www.instagram.com/yottomusic✔ ZACHARIAN
https://www.facebook.com/zacharianofficial/–––––––––––
YOTTO BIO
32-vuotias Otto Yliperttula a.k.a Yotto on kiinnitetty maailman isoimmalle agentuurille William Morris Entertainmentille (WME) ja hänen esikoisalbuminsa “Hyperfall” ilmestyi Above & Beyondin levy-yhtiön Anjunabeatsin kautta. Pienen ikänsä musiikkia fiilistellyt ja sittemmin tuottamiseen perehtynyt Yotto on luonut musiikillaan jotain ainutkertaista, hypnoottiset synariffit ja eeppiset synamatot yhdistettynä tiukkaan housebiittiin synnyttävät ilmoille täysin uuden genren jota kotimaassa tituleerataan miestranceksi. Tempo on hitaampaa kuin trancessa ja melodiat ja synapulputukset aavistuksen enemmän tummempia kuin perinteisessä, yleensä jopa vähän juustoiseksi mielletyssä trancessa. Miestrance on cool. Nin on myös Yotto, eikä pelkästään valokuvissa.

–––––––––––
TAPAHTUMA-INFO


IKÄRÄJA / AGE LIMIT
Tapahtuman ikäraja on 22 vuotta. Tapahtumaan pääsy edellyttää 22 vuoden ikää, sekä kuvallista henkilöllisyystodistusta (esim. ajokortti tai passi). Tapahtuma alkaa kello 16:00 ja päättyy kello 23:00 ja viimeinen lautta lähtee 23:30.

The age limit of the event is 22. Remember to take your ID with you (eg, driver's license or passport). The doors of the event open at 16:00 and the event ends at 23:00 last ferry back leaves 23:30.


SAAPUMINEN JA POISTUMINEN / ENTERING AND LEAVING
Lautta Valkosaareen lähtee Kaivopuistonrannasta Ehrenströmintie 13. Silja Linen terminaalista vierestä, kun kävelet katua alaspäin kaivopuistoon päin. saavuthan ajoissa, lauttaan mahtuu vain 30 ihimistä kerrallaan, joten pieniä ruuhkia saattaa muodostua. Viimeinen lautta takaisin Valkosaaresta lähtee klo 23:30 älä myöhästy tästä.
Satamassa on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muuten vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavalta henkilöltä.

Ferry to Valkosaari leaves from Kaivopuisto Ehrenströmintie 13 Next to Silja Line terminal.Please arrive early to avoid queues. The ferry can hold up to 30 people at a time so there might be some queues. Last ferry to land leaves at 23:30 Don't miss this.
The port has security checks. Importing glass, sharp or otherwise dangerous objects, illegal substances and alcohol into the area is prohibited. The Security personnel of the event have the right to refuse access to a person who has been intoxicated or threatened.


PÄÄSYLIPUT / TICKETS
Pääsylippu oikeuttaa yhteen päiväkohtaiseen sisäänpääsyyn sekä meno- ja paluumatkaan yhteyslautalla. Pääsylippu vaihdetaan rannekkeeseen. Huom älä poista rannekketta tai sinut poistetaan tapahtuma-alueelta ja joudut ostamaan lauttamatkat takaisin maihin (7€) Tapahtumaan ei ole myynnissä VIP-lippuja.

One ticket includes entrance to the event and two way trip to the island with a ferry. The ticket will be exchanged to a wristband. Note do not remove the wristband or you will be removed from the event area and you have to buy a ferry ticket back to land (7€). There are no VIP-tickets available fot this event.


JUOMA & RUOKA / DRINKS & FOOD
Tapahtuma-alueella on baari, joten omia juomia ei voi tuoda tapahtuma-alueelle. Alueelle ei saa tuoda minkäänlaisia pulloja tai tölkkejä, ei myöskään muovisia. Tapahtuman ruokakuviot selviävät lähiaikoina.

The event area has a bar so your own drinks are not allowed. You cannot bring bottles or cans of any kind to the event area. We are working on the food situation.


VALOKUVAUS / PHOTOGRAPHY
Järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtumassa kielletty.
Professional cameras and video cameras are prohibited.


YHTEYSTIEDOT / CONTACT
Danceterian fb-inbox tai [email protected]–––––––––––
INFO
Danceteria - WHITE ISLAND - YOTTO
Date: 17.7.2020
Doors Open: 17:00 - 23:00
Venue: Valkosaaren Telakka (Valkosaaren lautta lähtee Kaivopuistosta, Ehrenströmintie 13 Silja Linen terminaalin vierestä.
Town: Helsinki
Country: Finland

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin
We reserve all rights to program changes