Siqu&Makodan b2b Progressive HOUSE

  From until   www.facebook.com/…/210999936966406  
Fantsu Bar & NightClub, Helsinki   Show map

-I N F O-

PÄIVÄ: 14.3.2020
AIKA: 22:00 - 04:30

E S I I N T Y J Ä T:

Dj SIQU
https://m.facebook.com/djsiqu

Minun ensimmäinen suuri keikka oli Tarun Pussy synttärit toukokuussa 2015.
Minulla on Millan ja Steden kanssa oma risteily Ange Du Demon mikä järjestettiin viime kesänä 3tta kertaa.
Ensikuussa olen taas mukana Suomen suurimmassa elektronisen musiikin tapahtumassa Electric Festival 2020.
Millan Bass Game on minulle suuri kunnia ,missä olen ollut mukana soittamassa. Electric Carnevalissa olin mukana 2012 ja 2019. Lisäksi olen päässyt soittamaan monessa eri maassa: Thaimaa, Maledivit ja Espanja.
Mun soundi on melodinen Deep House, Progressive House ja Trance.


Dj MAKODAN

Kolmen vuoden dj-uransa aikana Makodan (Markus Puolakanaho) on ehtinyt keikkailemaan ympäri Suomea klubeilla ja underground-tapahtumissa. Housea ja teknoa soittava nuori dj on jakanut lavan useiden ulkomaisten ja kotimaisten nimien kanssa, kuten Yotto, Alberto Ruiz, The Reaktivitz, Astral Projection ja monia muita. Makodan tunnetaan myös Mark Ember -aliaksesta, jonka alla hän soittaa trancea.

Makodan on viime aikoina rakastunut progressiiviseen houseen, ja onkin keskittynyt erityisesti tunnelmaa luoviin lämmittelysetteihin. Hänen soundinsa on melodista, eteenpäin rullaavaa, usein tummanpuhuvaa ja välillä jopa euforista. Miehen sydän sykkii yhä myös muille genreille, joten välillä dj:n seteissä saattaa kuulla myös tech housea ja teknoa.

Makodan on resident dj ja promoottori Techtonic-, Rude Tune Crew- ja Hybrid JKL -kollektiiveissa. Kolme mixtape-kisaa vuonna 2018 voittanut Makodan on dj, joka viihdyttää lavapreesenssillään ja haluaa viedä kuuntelijat unohtumattomalle musiikilliselle matkalle.

Dj TIBERIUZ


Liput: 8€ ( sis. narika)