Weekend Festival 2022

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/207192827098277  
Weekend Festival, Helsinki   Show map

Weekend 2021 6.-7.8.2020. All ages. Käpylän liikuntapuisto.
Osta liput: www.wknd.fi/liput/

Festivaali järjestetään samassa paikassa seuraavan kerran 6.-7. elokuuta 2021.

Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Weekendiin.

Voit hakea lippurahojasi takaisin viimeistään 1.9.2020 lippukaupasta, josta ostit lippusi. Lippukauppa on yhteydessä lipun ostaneisiin. Saat lippurahasi takaisin lukuun ottamatta lippukauppojen palvelumaksua.

Ensi vuosi tulee olemaan monella tapaa erityinen, kun yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista vakiintunut Weekend juhlii 10-vuotisjuhlaansa. Samalla Weekend saa uuden kodin keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olevasta Käpylän liikuntapuistosta ja viereisen Messukeskuksen puistonpuoleisista ulkoalueista. Ne tarjoavat urbaanin ja luonnonläheisen kombinaation tälle kymmeniä tuhansia kävijöitä keräävälle tapahtumalle, jonne yleisön on nyt entistäkin helpompi saapua.

Weekendin 10. juhlavuosi tuo mukanaan paljon erityistä ja ainutlaatuista. Tiedämme, että asiakkaiden odotukset ovat korkealla ja odotamme innolla, että pääsemme näyttämään, mitä olemme valmistelleet. Olemme työskennelleet ahkerasti ja ponnistelleet paljon, jotta ensi vuonna voidaan juhlia vuoden tauon jälkeen senkin edestä.

Neuvottelut tulevan Weekendin artisteista ovat jo käynnissä, ja asiasta tiedotetaan tarkemmin loppuvuoden aikana.

Pääsylippuihin liittyvät ohjeet löytyvät info-sivuiltamme www.wknd.fi

Lippujen osto- ja myynti-ilmoitukset tapahtumasivulla on kielletty, ja ne poistetaan. Tämän sivun on tarkoitus toimia info-kanavana. Festivaaliin liittyvä keskustelu on tietenkin sallittu ja toivottavaa, ja vastaamme mielellämme myös kysymyksiin.

#wknd21