Lovi ambientklubi

  From until   www.facebook.com/…/882759512143732  
Lavaklubi, Helsinki   Show map

Vuoden toinen Loviklubi tuo laaja-alaisen katsauksen ambient-musiikkiin, jossa kohtaavat niin Suomenlahden pohjois- ja eteläranta kuin akustinen ja sähköinen värähtely. Lämmintä musiikkia lämpimään talveen.

19:00 Huutarha
20:00 Sandlådan
21:00 Robert Jürjendal

VJ Westerlund

Paikka:
Kansallisteatterin Lavaklubi Rautatientorin laidalla

Liput 5€

ROBERT JÜRJENDAL

Robert Jürjendal (1966) on virolainen klassisen koulutuksen saanut kokeellinen kitaristi ja säveltäjä, joka käyttää laajaa kirjoa erilaisia soittimia ja efektejä perinnetietoisten teostensa rakentamiseen. Hänellä on takana yli 50 julkaistua levyä, loputtomasti yhteistöitä eri artistien kanssa, sävellyksiä niin kuoroille, dokumentteihin kuin myös teatteriin.

https://iapetus-store.com/album/simple-past-lihtminevik
http://robertjyrjendal.com/

HUUTARHA

Huutarha on akustista ambientia unista, harhoista, liikkeestä ja ajasta. Kahden kansanmuusikon mielenkiinto minimalismiin ja sen kauneuteen ovat pohjana kontrabasson, viulun, jouhikkojen ja ihmisäänen kutomalle kokeelliselle maisemalle.SANDLÅDAN

Sandlådan on helsinkiläinen synaduo, joiden musiikissa kuuluvat lukuisten elektronisen musiikin suuntien vaikutteet varhaisista kokeellisen musiikin pioneereista moderniin populaari- ja underground-musiikkiin. Yhtye rakastaa dronea, pehmeitä ääniä, toistoa ja kaaosta.

https://sandldan.bandcamp.com/