Halloween Horror Häät I Harri Proteus & Sanna I Wedding Party

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/134630721046669  
Ääniwalli, Helsinki   Show map

HÄÄJUHLAT SIIRTYVÄT KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN ESTÄMISEKSI PERJANTAILLE 6. MARRASKUUTA 2020. SAMALLA JUHLIEN NIMI MUUTTUU HALLOWEEN HORROR HÄIKSI 💜

Dear friends, lovers and family, joudumme siirtämään hääjuhlamme uuteen ajankohtaan perjantaille 6.11.2020 koronavirus epidemian johdosta. Samalla hääjuhlien teema muuttuu juhannushäistä halloween horror häiksi.

Jo ostetut hääjuhlien tukiliput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Tapahtumapaikka sekä alkuperäinen esiintyjälista pysyy samana ja lisäksi uusia kovia artisteja on lisätty mukaan: Genki (Psy Retrospective Set), Polly & Miazu, Miikka L, Mantzo sekä Synapsista tuttu K-109. Huom - Orkidea on mahdollisesti, riippuen korona pandemonian tilanteesta, Yhdysvalloissa kiertueella, tiedotamme Tapsan tilanteesta kun asia varmistuu. Jos uusi päivämäärä on sinulle mahdoton ja olet jo ostanut tukilipun, pyydämme olemaan meihin tällä viikolla yhteydessä. Jo saapuneita tukilippuvaroja on jouduttu käyttämään ulkomaisten artistien ennakkomaksuihin joten taloudellinen tilanne on kotona vaikea.

Pahoittelemme tapahtuman siirrosta aiheutunutta vaivaa. Terveys on tärkeintä, muistakaa pitää toisistanne ja itsestänne huolta.

Love Harri & Sanna💛

☆☆☆☆☆☆☆

HALLOWEEN HORROR HÄÄT - Harri Proteus & Sanna Wedding Party

Friday 6.11.2020 Ääniwalli Helsinki

JUNO REACTOR (Metropolis / Blueroom / DJ-Set / UK)
JOHN 00 FLEMING (J00F Recordings / UK)
CHRIS LIBERATOR (Stay Up Forever / UK)
MARK EG (Blackout Audio / UK)
ORKIDEA
ROBERTO RODRIGUEZ
KRISTIINA MÄNNIKKÖ
NEBULA MELTDOWN
POLLY & MIAZU
GENKI (Psy Retrospective Set)
MIIKKA L
FOREHARD - LIVE
TEKLA
MANTZO
K-109

+ Many more to be announced!!

☆☆☆☆☆☆☆

Liput / Tukimaksu:

Important info about original wedding tickets:
1. Keep your already purchased tickets in safe.
2. Already purchased tickets will be valid for new date.

Pääsylipun voi ostaa tapahtumaan Lippu.fi kautta tai maksaa tilille:

• Pääsylipun hinta on 28€

Liput / Tickets: Lippu.fi:
• Osta liput / buy tickets: http://bit.ly/2uW0Nvx

Liput / lahjoitus tilille:
• Tilinumero: Harri Andersson FI4512685000118871
• Kirjoita viestikenttään viesti ”Häät” tai ”Wedding”
• Tilille maksaneiden nimet kirjataan nimilistaan ovelle

☆☆☆☆☆☆☆

Lights by Simo Rask/Jani Laatinen
Video visuals by Superstition VHS team/VJ Indigo
Two stages ROOM1 + ROOM1+1

Ääniwalli, Pälkäneentie 13, 00540 Helsinki
Date: Friday 6.11.2020
Time: 19-06
Age: K18

☆☆☆☆☆☆☆

Alkuperäinen saateteksti:

Tervetuloa juhlistamaan avioliittoamme Helsingin Ääniwalliin Juhannus torstaina 18. kesäkuuta! Virallinen vihkiminen on jo suoritettu, mutta juhlia ei ehditty aiemmin järjestämään, joten nyt juhlitaan sitten kunnolla! Haluamme juhlistaa häitämme avoimesti ja tehdä bileistä ikimuistoiset kaikille.

Hääjuhla on avoin kaikille ja tapahtumassa ei ole erillistä kutsulistaa. Juhlat ovat kuitenkin K18, sillä juhlimme ilta/yö aikaan ja juhlapaikkana toimii virallinen anniskelu/klubitila eli Ääniwalli. Emme halua fyysisiä häälahjoja, vaan häälahjana toimii tapahtuman pääsylippu, jolla maksamme juhlan kulut. Pääsylippu toimii siis samalla tapahtuman tukimaksuna ja ilman pääsylippua ei voi tulla tapahtumaan.

Juhannus valittiin juhlien ajankohdaksi, sillä se on perinteinen skandinaavinen keskikesän juhla, yöttömän yön, ikuisen auringon sekä tanssin ja taikojen aikaa.🔥

☆☆☆☆☆☆☆

In English:

Dear friends, welcome to our wedding party on Friday 6th November at Ääniwalli Helsinki. Wedding party is public event and open to all nice people who wants to dance with us from sunset till sunrise!

We don't want any wedding gifts and 28€ entry ticket price is the wedding and support price to the event. You can buy tickets from www.lippu.fi or by transferring the 28€ donation to an account Harri Andersson FI4512685000118871. If you do the donation to the account your name will be on the name list at Ääniwalli entrance door.

☆☆☆☆☆☆☆

"Always look on the bright side of life"

Favorites 1