Deep Disco Ug Meets Deepboxx : Deep End

  From until   www.facebook.com/…/1927399810738957  
45 special, Oulu   Show map

Deep Disco Ug ja Deepboxx yhdistävät voimansa tuoden hypnoottisia bassolinjoja, voimakkaita tunteita ja kehoa liikuttavaa rytmiä. Tule juhlimaan kanssamme vuoden 2020 ensimmäistä viikonloppua ja sukelletaan yhdessä syvään päätyyn. Deep Disco Ug meets Deepboxx : Deep End.

La 4.1.2020 @ 45 Special, Oulu
23.00 - 04.00
Sisään 6 e + narikka

DJ's

Flink (Deepboxx)

Flinkin rakkaus elektroniseen musiikkiin syttyi jo 90 luvun alussa, mutta ensimmäinen dj keikka antoi odottaa aina vuoteen 2008 asti. Näiden vuosien varrelta Flinkin selektioon on tarttunu vaikuitteita deep, tech ja progressiivisesta housesta tunnelman pysyessä hypnoottisena. Yli 10 vuoden ajan Flink on toiminut musiikkiterapeuttina Rose Gardenissa, Playgroundissa, Venuella, lukuisissa ug tapahtumissa ja tällä hetkellä Club Holvin aamubileissä. Omana projektina Flink pyörittää Turussa deepboxx nimistä iltaa yhdessä Basile Renaudin kanssa.

https://www.facebook.com/FlinkDj


Kristik (Deepboxx, Teknopicnic)

Kristik on helsinkiläisen Teknopicnic - kollektiivin jäsen, sekä turkulaisen Deepboxxin residentti. Puuhaa hänellä riittää myös omien julkaisujen kanssa.
Levylaukusta löytyy aimo annos Suomessa harvemmin kuultua itäisen Euroopan ja erityisesti Romanian minimalistista housea.

https://www.residentadvisor.net/dj/kristik
https://www.facebook.com/kristikDJ


Those Ollies (Deep Disco Ug)

Ya'll know us. Oulun totisin rytmi-duo. No fun! Just dance!

facebook.com/thoseollies

instagram.com/thoseollies

Peak (Deep Disco Ug)

Deep Disco UG:n El Hefe aka "Maestro with the Boogie". Dj Peak bringing you techno & house with groooooove.



https://www.instagram.com/peak.cc/