Wave Helsinki: hyperforms, Elaksi, Foolish, DEVF

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/787197951695738  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map

Wave Helsinki tuo wave-kulttuurin ensimmäistä kertaa Helsingin yöelämään. Internetin genresulattamossa syntynyt nuori elektronisen musiikin genre ja futuristista estetiikkaa edustava kulttuuri-ilmiö elää vahvasti SoundCloudissa, mutta vaikuttaa myös Lontoon ja Los Angelesin klubisfäärissä. Wave Helsingin debyytti-ilta tuo yhteen neljä kotimaista genren kärkinimeä, kun hyperforms, Elaksi, Foolish ja DEVF vievät Kutosen waven pyörteisiin.

🌀 HYPERFORMS
🌀 ELAKSI
🌀 FOOLISH
🌀 DEVF

Maistuuko wave, trap, future garage tai muu vaihtoehtoinen klubimusiikki? Mikäli kyllä, Wave Helsinki on luotu juuri sinulle. Mikäli sellaiset artistit kuten Deadcrow, Skeler ja Kareful löytyvät jo soittolistaltasi, haluat ehdottomasti tutustua myös Wave Helsingin esittelemään kotimaiseen talenttiin.

Muun muassa Venäjällä ja Tsekeissä wave-genren eturivin artistien rinnalla esiintynyt hyperforms debytoi vihdoin Wave Helsingin myötä kotimaassa. Jatkuvalla syötöllä uutta materiaalia julkaiseva suomalaistuottaja on muutamassa vuodessa kerännyt useita miljoonia striimejä sekä vahvan arvostuksen koko wave-skenessä.

Jo vuosikymmenen alusta asti kansainvälistä huomiota herättänyt Elaksi on antanut tähän asti kotimaiselle yleisölle maistiaisia muun muassa Baauerin ja ELOQ:n lämmittelijänä. Trapin, waven ja witch housen rajamailla leikittelevän artistin tummanpuhuva ja melodinen saundi on yksi waven tunnistettavimpia.

Hyperformsin tapaan Helsingissä debytoivat Foolish ja DEVF edustavat waven uusinta sukupolvea. Taitoa ja näkemystä näiltä tulokkailta ei puutu, joten pidä huoli ettet missaa kenties illan yllättävimpiä settejä!

PERJANTAI 1.11.2019
KLO 23-05 / K20
LIPUT 10/12€
KUUDES LINJA / KAIKUKATU 4
http://www.kuudeslinja.com
WAVE HELSINKI
https://www.facebook.com/wavehelsinki
https://www.instagram.com/wavehelsinki

Wave Helsinki proudly introduces wave culture to the Helsinki nightlife. Born on the internet, wave music is a young electronic music genre associated with strong DIY culture and futuristic aesthetic. Wave prospers especially on SoundCloud, but it has also found it's way to the real world: with frequent events in cities like LA and London. Wave Helsinki brings together four distinct Finnish wave artists as hyperforms, Elaksi, Foolish and DEVF take on the decks at Kuudes Linja on 1.11.2019.

FRIDAY 1.11.2019
FROM 23-05 / AGE +20
TICKETS 10/12€
KUUDES LINJA / ENTER FROM KAIKUKATU 4

Feel free to message us if you have any questions and remember to follow us on FB / IG for more news about future Wave Helsinki events!