YOGA UG | joogaa & teknoo

  From until   www.facebook.com/…/754849964955728  
Intiankatu

Kokeellisten kehonhuoltotapahtumien helmi laskeutuu Intiankadun avaruusalukseen marraskuun ensimmäisenä perjantai-iltana! Syksyn vaihtuessa uudeksi talveksi on hyvä hetki upottautua teknoa ja joogaa rakkaudella sekoittavan YOGA UG:n hellän hikiseen syleilyyn.

Sessiot studio Indictuksella (Intiankatu 3)

Klo: 18.00-20.00

Kurssihinta: 30 e / normaalihinta
20 e / opiskelijat, työttömät, eläkel.

Tämä kurssi on open level -tiivari ja näin ollen avoin sekä inklusiivinen kaikenlaisille kehohistorioille. Kurssi noudattaa turvallisen tilan periaatetta.

Tilasta löytyy ylimääräisiä mattoja.

Sessioiden jälkeen talven aloituksen kunniaksi glögitarjoilu ja vähän vielä lisää teknoo.

Ilmoittautua voit osoitteeseen:

[email protected]


Tuu upottaa hetkeksi itsesi uusiin tasoihin niin oman kehon kuin tilan ja musiikin saattelemana.

YOGA UG:n kehonhuoltokokonaisuus koostuu hathajoogan, flown,yin-joogan, pilateksen ja release-tekniikan helmistä ja nivoutuu yhdeksi kokonaisvaltaiseksi kehomatkaksi. Illan samettiset bassobiitit ja dubiteknon helmet selektoi DJ Eikai.

——

Katja-Maria ”Katti Meu | MEU” Taavitsainen on multiartisti (tanssija, koreografi, näyttelijä ja muusikko), jonka praktiikka rakentuu vahvasti liikkeen, kehotaiteen ja esittävän taiteen ehdotuksista. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen linjalta 2010 ja tehnyt sen jälkeen töitä tanssijana, koreografina, esiintyjänä ja opettajana niin tanssin kuin musiikinkin parissa Suomessa ja Euroopassa. Joogaa ja eri somaattisia tekniikoita hän on opiskellut Berliinissä, Singaporessa, Balilla sekä valmistunut ilmajoogaopettajaksi Koh Phanganilla. Hän työskentelee parhaillaan pääsääntöisesti Berliinissä tehden tanssitaiteilijan, näyttelijän ja laulajan töitä erilaisissa konteksteissa, ohjaten myös oman liikemetodinsa pohjalta workshoppeja ympäri maailmaa.


FB-sivut: facebook.com/kattimeu

Lisää: www.meuovement.com


DJ Eikai eli Elisa Kaivanto on helsinkiläinen DJ ja tuottaja, joka on enimmäkseen vaikuttanut UG-rintamalla. Hänen musiikillinen selektio koostuu pääsääntöisesti dubiteknon pehmeistä ja syvistä äänimaisemista tummanpuhuviin ja jykevin bassoihin. Viime aikoina Eikai on soittanut lähinnä aamuvarhaisia rankahkoja UG-settejä, mutta tässä kokonaisuudessa luvassa on mieltä ja kroppaa helliviä dubisoundeja ja samettisia bassolinjoja.

FB-sivut: https://www.facebook.com/djeikai/