Surface - Trance Overboard with Kajis

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/498503847367573  
Merikerho, Helsinki   Show map

Line-up:

KAJIS (Armada, AVA, Emergent Music, Elliptical Sun)
https://www.facebook.com/kajisofficial/

http://twitter.com/kajismusic
https://www.beatport.com/artist/kajis/195059

SURFACE DJs:

GYLLING
https://www.facebook.com/gyllingmusic/


RECK & O'CASABLANCAS


LIPUT/TICKETS:
10€ before midnight/12€ after

https://holvi.com/shop/merikerho/product/75cb9dc2d30d3e756f628bb9639f1b29/
___________________________________________________________________

Surface tuo marraskuun harmauteen valoa ja energiaa palaamalla Merikerhon ruumaan Trance Overboard -klubi-illalla. Illan pääesiintyjänä kuullaan yhden tämän hetken kuumimman kotimaisen trance-artistin setti. Kajis on pitkään kuulunut kotimaisen trancen ja progressiivisemman soundin kärkikastiin ja odotamme innolla mitä herra on selektoinut marraskuun klubi-iltaa varten.

Kajis on ehdotta suomalainen luottonimi kun kyseessä on trance ja progressiivinen musiikki. Herran julkaisuja on tullut pihalle kansainvälisesti tunnetuilla labeleilla kuten Armada, AVA ja Emergent. Levyjä hän on myös soittanut lähes 12 vuoden ajan ja mies onkin esiintynyt lähes jokaisen kotimaisen trance-klubin lavoilla. Hänen tuotannostaan löytyy monia kultaisia kappaleita, joista tullaan varmasti myös nauttimaan Trance Overboard -klubilla.

Illan aloittaa Surfacen omat pojat Reck & O’Casablancas, jotka nostattavat tunnelmaa suloisella ja menevällä b2b setillä. Setin aikana tullaan kuulemaan diipimpää house ja trance soundia, joka saa varmasti tanssijalat liikkeelle.

Gylling on myös valmistanut erikoislaatuisen setin aamuyön tunteja varten, mutta on vielä hieman hämärän peitossa mitä mies soittaa. Varmaa on kuitenkin se, että tanssilattialla ei tule kylmä. Marraskuun 1.pv kannattaa ehdottomasti saapua paikalle, mikäli trance, proge ja melodisempi soundi on lähellä sydäntäsi. Tätä iltaa et halua missata!