Ääniwalli presents: Yves Tumor

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/494147821411899  
Ääniwalli, Helsinki   Show map

YVES TUMOR (US)
EXPLOITED BODY DJ-set

Yhdysvaltalainen kokeellista elektronista musiikkia esittävä Yves Tumor saapuu Ääniwalliin perjantaina 11. lokakuuta. Laajalti ylistetyn kolmannen albuminsa Safe in the Hands of Love artisti julkaisi viime vuonna mm. Aphex Twinin ja Oneohtrix Point Neverin kotisatamana tunnetulla Warp Recordsilla. Aiemmin hän on tehnyt yhteistyötä mm. räppäri Mykki Blancon ja arvostetun berliiniläisen PAN-levymerkin kanssa.

Elokuussa Yves Tumor konsertoi Flow Festivalin Black Tentissä ja keikkaa hehkutettiin Eleonoora Riihisen arvostelussa Helsingin Sanomissa: "Savu ja valot tekivät Tumorista mystisen seksikkään androgyynin olennon, elegantisti ja villisti riehuvan siluetin, joka piti yleisöä intensiivisessä otteessa keikan jokaisena hetkenä. Yksin esiintynyt Tumor tuntui täyttävän koko lavan ja samalla säilytti etäisyytensä luoden kihisevää jännitettä". Yves Tumor on nähty myös Primavera Soundissa sekä Unsoundin ja CTM:n kaltaisilla kokeellisen musiikin festivaaleilla.

Illan aloittaa Exploited Body, joka on Noah Kinin noiseen kallistuva elektronisen musiikin projekti. Artistin tuorein julkaisu Threnody EP ilmeistyi maaliskuussa losangelesilaisen TAR-levymerkin kautta. Seuraava julkasu Touching Without Feeling on luvassa syyskuun lopussa Noah Kinin omalla Changeless-levymerkillä.

www.facebook.com/yvestumor


Liput 18€ / 20€
Ennakot: www.tiketti.fi/tapahtuma/64442
Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin sunnuntaina 1.9. klo 12.00

Ä Ä N I W A L L I