Dyke Hard goes Merikerho vol 2

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/450210518906803  
Merikerho, Helsinki   Show map

Dyke Hard jatkaa Merikerhossa, tällä kertaa ruumassa 21:00-03:00.

Come regardless of gender and identity!

Vieraileva DJ:nä DJ Goldie Claws. DJ Goldie Claws, entinen DJ Spacegrrrl on soitellut Helsingin yössä vuodesta 2014 lähtien eri klubeilla. Nostalgiatrippi ysäri- ja kasariteknon pariin luvassa!

Mukana myös Dyke Hardin vakituiset DJ:t DJ Sanctuares ja ja DJ Witchpill.Klo 21-23 sisäänpääsy ovelta 5€(+3€narikka), 24:00 jälkeen 7€(+3€ narikka)
Ensimmäistä kertaa mahdollisuus ennakkolippuun, linkki eventissä nyt! Ennakko on 5€ lippu ja 3€ narikka = 8€. Ovella voit näyttää PDF lipun puhelimella tai printtinä henkkarien kera.Vivahteikkuutta, tummia sävyjä, raskautta, kontrastia. DJ Sanctuaresin settejä inspiroivat niin taide kuin unet ja alitajuntakin. Intensiivistä tanssimusiikkia unohtamatta.

&

DJ Witchpill on tuttu näky Helsingin queerklubien ja roller derby matsien DJ:nä nimellä DJ Selina Kyle. Witchpill soittaa klubimusiikkia queer-elementillä, mutta luomassaan Dyke Hard konseptissa pääsee revittelemään rankemman elektronisen musiikin parissa.Dyke Hard on vuoden 2014 alussa perustettu underground lesbo- ja queerklubi.

Elektro, rock, rap, dubstep, tekno, queercore, riot grrrl, punk ja industrial soivat koko illan aamuvalkeaan saakka. Ei armoa, vaan hikeä, tanssimista ja kovaa rakkautta!Merikerho ship can be accessed on wheelchair safely. They also have an elevator to the club space and a toilet with wheelchair access. If you need more accessibility information, contact Dyke Hard via our Facebook-page.

Noudatamme turvallisemman tilan sääntöjä, toisin sanoen klubillamme jokaisen pitäisi pystyä olemaan oma itsensä ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. Sitoudut tähän tulemalla klubille. Jos kohtaat epäasiallista käytöstä/kohtelua, kerro siitä Merikerhon henkilökunnalle/meille DJ-pöytien takana.

(We’re still working on this info so that’s why English and Finnish are a little mixed