Liam Gallagher, Richard Ashcroft, Franz Ferdinand 24.8. Helsinki

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/346613949399289  
Kaisaniemen puisto, Helsinki   Show map

In the Park presents: Oasis-legenda Liam Gallagher ja The Verven Richard Ashcroft tähdittävät puistokonserttia Helsingissä! Samalle lavalle nousevat illan aikana myös Franz Ferdinand ja isossa nosteessa oleva indielaulajatar Jade Bird

Kaisaniemen puisto, Helsinki 24.8.2019
Lipunmyynti käynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Liput alkaen 79€
Priority-lippu 99e
VIP-liput 189€

PRIORITY
Priority –lipulla pääsy myös erilliselle Priority -alueelle lavan läheisyyteen.
Priority –alueella omat wc-tilat, istumapaikkoja sekä ravintolapalvelut lähellä.

VIP-Lippu
VIP –passilla mm.
• Oma sisäänkäynti konserttialueelle
• Pääsy konserttialueelle
• Pääsy esiintymislavan läheisyydessä sijaitsevalle erilliselle VIP-alueelle
• Buffet-illallinen VIP-alueella

VIP-alueella oma anniskelupiste A-oikeuksin, omat wc-tilat, VIP-teltta, pöytäryhmiä teltassa sekä terassilla.

Lippupiste:
https://www.lippu.fi/lippuja.html?doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&erid=2399510

Tiketti:
https://www.tiketti.fi/in-the-park-presents-liam-gallagher-franz-ferdinand-richard-lippuja/60134

Suomalaisia hemmotellaan tänä vuonna toden teolla, sillä vuoden 2019 uskomaton konserttikesä huipentuu elokuun 24. päivä Helsingin Kaisaniemeen, jossa samalle lavalle nousevat In the Park -tapahtuman myötä niin Oasiksen Liam Gallagher ja The Verven Richard Ashcroft kuin myös 2000-luvun indierock-suosikki Franz Ferdinand sekä upea Jade Bird!

Kaikkien aikojen suurimpiin rockbändeihin lukeutuva Oasis myi uransa aikana yli 75 miljoonaa levyä. Yhtyeen levyistä kahdeksan nousi Ison-Britannian listaykköseksi, ja hittilevy (What's the Story) Morning Glory? onkin saarivaltion kaikkien aikojen viidenneksi myydyin levy. Yhtyeen räväkkänä keulamiehenä tunnettu Liam Gallagher on sittemmin siirtynyt soolouralle ja sai itsensäkin hämmennyksiin myymällä vuosi sitten Lontoon Finsbury Parkissa pidetyn yli 40 000 hengen konsertin neljässä minuutissa loppuun. Gallagher työstää paraikaa seuraajaa Briteissä platinaa myyneelle esikoisalbumilleen As You Werelle.

Richard Ashcroft on suomalaisyleisölle tuttu Bitter Sweet Symphony- ja The Drugs Don't Work -hittejä takoneen The Verve -yhtyeen laulaja-lauluntekijänä. Gallagherin veljesten hyvänä ystävä tunnettu karismaattinen Ashcroft on julkaissut yhteensä jo viisi levyllistä taattua brittipoppia, ja albumeista viimeisin, Natural Rebel, ilmestyi syksyllä 2018.

Take Me Out! Tältä hokemalta ei kukaan 2000-luvun nuori ole voinut välttyä. Grammy-ehdokkuudenkin ansainneen megahitin takana on skotlantilainen Franz Ferdinand, joka muistetaan myös hiteistä The Dark Matinée ja No You Girls, ja joka niin ikään julkaisi viidennen studioalbuminsa viime syksynä.

Kesäistä britti-invaasiota täydentää tuore crossover-nousukas Jade Bird. Keväällä esikoisalbuminsa julkaiseva, vasta 20-vuotias indieihme yhdistää kerronnallisissa lauluissaan niin folkkia, countrya, punkkia kuin pehmeitä balladejakin. Spotifyssa nopeasti miljoonakerhoon pompannut uusi tulokas on ilmoittanut olevansa mielellään seuraava Alanis Morissette.