Teknoterapiaa

  From until   www.facebook.com/…/2435739213150131  
Klubi / Tampere, Tampere   Show map

TEKNOTERAPIAA @ KLUBI
Vahvistaa, voimistaa, virkistää
Musiikkiterapiaa housen, teknon, diskon ja transen tahtiin.

* Tuomas Salmela *
* Kimik *
* Anvil *
* Juan Calia *

Visuaalit: CGVJ Juippi


* Tuomas Salmela *
Maailmalla useita apatiatapauksia hoitanut wanhan kansan parantaja nyt Tampereella! Hoitomenetelmänä toimii perinteinen letkeä houselenkki, joka asennetaan potilaaseen moderneilla menetelmillä.
https://www.discogs.com/artist/1755-Tuomas-Salmela

* Kimik *
Radioterapeuttimme ratkoo kuulijoiden akuutteja apatiatapauksia radiotaajuuksilla. Pitkän linjan parantaja on biletieteiden tohtori, joka hallitsee niin deephouse-menetelmän kuin discohieronnan.


* Juan Calia *
Mielipuoli italialainen diskoprofessori ruiskuttaa pahaa-aavistamattomat kuulijansa korvarokotteella, joka ehkäisee tutkitusti kaamosmasennuksen oireita sekä antaa tehokkaan suojan suun kuivumista vastaan. Rokotteen sivuvaikutuksena ovat robottimaiset tanssiliikkeet.


* Anvil *
Vuosituhannen vaihteen melodiset transsilurittelut takaavat jopa 48% kasvun seuraavan viikon vireystilaan. Paikan päällä teho on voimakkaimmillaan!

* CGVJ Juippi *
CGVJ on tamperelaisen av-työn sankari. Vuosia musiikkitapahtumia visualisoineena CGVJ on ottanut paikkansa vj-kulttuurin tinkimättömänä raskassarjalaisena, jonka musiikintulkintakyvyistä ei puutu herkkyyttä tai intoa värejä kohtaan. Jokaista keikkaa varten räätälöidyt sisällöt ja esitystavat ovat CGVJ:n tavaramerkki, joka pitää tapahtumien ilmeen tuoreena ja yleisön hämmästyneenä


Liput 5€ (mukana narikka)