Sessions - Back in the Game

  From until   www.facebook.com/…/1612807222184086  
Twenty One, Tampere   Show map

Vuoden 2018 aikana paikkansa Tampereen yöelämässä ottanut technoon ja houseen keskittyvä Sessions-klubi palaa kaupungin tiukimmalle elektronisen tanssimusiikin klubille Twenty Oneen. Sessions-klubin pääesiintyjäksi nousee perjantaina heinäkuun 19. päivä helsinkiläinen techno dj/tuottaja KRUT.

Etenkin progressivisempaan technoon erikoistunut Sessions iskee tällä kertaa tulta kahden stagen voimin. Alakerran klubilla tanssataan isosti kaupungin ylivoimaisesti parhaalla Turbo Soundin äänentoistolla kun taas yläkerroksen 2nd Roomissa housen ja technon deepimmän osaston tahtiin muun muassa tamperelaisesta Mood-kollektiivista tuttujen artistien kera.

◉ Sessions - Back in the Game ◉

Perjantai / Friday 19.07.2019 @ Twenty One

★★ Main Room ★★

► KRUT
>>
► Sam Grets / Smagle
>>
► Annie Hill
>>
► DJ Mikado
>>
► Tremont (Futuristics)
>>

Main Room klubin alakerrassa keskittyy etenkin progressivisempaan technoon ja illan pääartistiksi saapuu helsinkiläinen techno-dj/tuottaja KRUT. Ensi kertaa pitkän tauon jälkeen stagelle nousee myös yksi ehdottomasti Tampereen kovimpia techno-tuottajia ja dj'tä: SAM GRETS. Koko illan musiikillisen nautinnon takaavat illan houstaavat Annie Hill ja Mikado sekä pioneeriosaston Dj Tremont.

★ 2nd Room ★

► Diamond Pearson
► Bukkake Princess
► Samwun
► Vain Eetu

Yläkerran 2nd Roomissa housen ja technon deepimpää osastoa soittamassa on niin paikallisia Mood-kollektiivin dj'itä, kuin myös kauempaa kaupunkiin saapuvia dj'tä. Myös Twenty Onen yläkertaan on hiljattain asennettu Turbo Soundin äänentoisto, joten myös ylhäällä musiikista pääsee nauttimaan täysin siemauksin.

◉ INFORMATION ◉

► Date: Friday 19th of July
► Location: Twenty One, Puutarhakatu 21, Tampere
► Hours: 21.00-04.00
► Age limit K18
► Tickets: 7€ + Service fee 3€

Sessions - Back in the Game