Ibiza Wonderland Presents: Toni Alvarez

  From until   www.facebook.com/…/1206187136208648  
Summer Sauna, Helsinki   Show map

Tony Alvarez on jo vanha legenda Espanjassa missä hän on jakanut lavaa useiden huippuartistien kanssa (mm. Maceo Plex, Chris Liebing, UMEK, Loco Dice, Joseph Capriaty, Matthias Tanzmann, Dave Clarke, Paco Osuna, Dylan Drazen, Cristian Varela ja Marco Bailey). Hän on julkaissut musiikkiaan vuodesta 2010 ja Mr. Fukudan tekemä remix hänen biisistä 'Pump Up The Swag' yltää Spotifyssa jo huikeat 200k kuuntelukertaa.
Tony Alvarez on tunnettu tribaalisista teknoseteistään, joihin hän sekoittaa ripauksen funkkia ja groovea, miksaten kolmella eri deckillä erittäin vahvalla teknisellä osaamisella.

◼️L I N E U P◼️


◼️ T O N I A L V A R E Z

Tony Alvarez on tunnettu tribaalisista teknoseteistään, joihin hän sekoittaa ripauksen funkkia ja groovea, miksaten kolmella eri deckillä erittäin vahvalla teknisellä osaamisella
https://www.facebook.com/ToniAlvarezOfficial/



◼️ M A R T I N K 4 R M A

Martin K4rma on Suomen teknoskenen uusimpia kasvoja. Tunnettu hyvin energisistä seteistä, jossa kuullaan paljon hänen omaa tuotantoaan. Hänen debyytti Ep-levynsä "Reborn" pääsi Beatporting Hard Techno Releases Top 1:ksi ja uusin remixi "Resolution" on nyt 3 viikkoa Beatportin Techno Hype listan kärjessä.

https://www.facebook.com/K4RMAA/
https://fanlink.to/martink4rma


◼️ S A L V A T O R E M E D I A N A

Salvatore Mediana on virolainen tuottaja, jonka setit ei jätä ketään kylmäksi ohjaavilla bassolinjoilla ja hyvin tiukalla teknolla. Hän on jo ehtinyt julkaista jo 6 biisi Red Channel Recordsilla ja lisää on tulossa!

https://www.facebook.com/MedianaSalvatore/
https://open.spotify.com/artist/1Y5DsCs3cSLxelqINMIBOd
https://www.instagram.com/salvatoremediana



◼️ T O N I S T O L T

Toni Stolt on Suomenruotsalainen tuottaja / DJ, jonka tummanpuhuva ja rytmikäs tyyli venyy melodisesta soundista kovempaan teknoon.
https://www.facebook.com/djtonistolt/



◼️ A D V E R K K A

Adverkka on ollut LNK:n mukana ensitahdeista alkaen ja soitellut useissa pure blackin bileissä! Kyseinen herra ei ole kirjailija, mikäli hän kuitenkin olisi, kuuluisi hänen merkkiteoksiinsa Life of piuha!

Soundillisesti mies on kuuluisa lehmänbassosta! Adverkan tyyli lajiin kuuluu lehmäntekki ja tynnyritekno!
https://www.facebook.com/adverkka/



◼️ E L E M E N T Z

Elementz on Suomenruotsalainen tech house -DJ jolla on monipuolinen, raaka ja koukuttava soundi, tällä tyylillä meno pysyy kovana koko yön.


https://www.facebook.com/Elementz-2119525891477446/

◼️ H E N R I C

Henric on yksi Suomen kovimpia tech house -DJ:tä. Hän on tunnettu erittäin funkista ja menevistä tech house -seteistään, mitkä täyttää tanssilattian ensimmäisestä dropista lähtien ja pitää sen kuumana loppuun saakka.

https://www.facebook.com/OfficialHenric/

◼️ J U S T M I K E

Pure Black kollektiivin Mikellä on reilu 8 vuoden kokemus Housen parissa ja hänen musiikkityylinsä kattaa kaiken deepistä techhouseen. Hänellä on ainutlaatuinen underground soundi, jossa yhdistyvät vahvat groovaavat bassolinjat sekä mukaansatempaavat vokaalit. Mike tuli tunnetuksi legendaarisen Venuen/Playgroundin Skins Partyista ja Floorluveista sekä lukuisista muista Helsingin yökerhoista, kuten Isoroba10 & Tivoli, R3d/Painekammio, Vatican/Patron, Motellet, Hietsu, Summer Heat & Le Bonk. Hän on soittanut myös isojen ulkomaisten artistien kanssa, kuten Latmun, Manuel de la Mare , Pavel Petrov, Avrosse, Hoxton Whores, Paradox City. "Music is the answer"
https://www.facebook.com/justsemike/


LIPUT:
• Regular tickets: 15€



INFO:
Venue: Summer Sauna, Hakaniemenranta 6 00530, Helsinki
Päivämäärä: Lauantai 24.8.2019
Ovet: 16-04
Ikäraja: K18


Koe ja kuuntele modernin underground -musiikin uusimpia sekä lahjakkaimpia tuottajia ja DJ:tä!

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin