Colors presents Ibiza Party 2019

  From until   www.facebook.com/…?event_time_id=1144571065730450  
Wintti

Colors presents Ibiza party 2019
Lahden Wintti
Pe 14.6
Pe 28.6
Pe 12.7
Pe 26.7

Liput 5€
K18
After Dark rannekkeet jaossa klo 24.00 asti. Rannekkeilla kaikki juomat koko illan -50%

🔥 "Bailaa itsesi IBIZALLE" 🔥

😎 Vastaan saattaa kävellä Leonardo DiCaprio, Sylvester Stallone kuin jalkapallojoukkue Chelsean miljonääriomistaja Roman Abramovitški. Kaduilla nähdään hollantilainen megatähti Armin van Buuren tai ranskalainen David Guetta samalla tavalla kuin kuka tahansa lomailija nauttimassa legendaarisen saaren fiiliksestä.

🙏 Kiinnostaako? Wintissä järjestetään kesän aikana yhteensä neljä tapahtumaa, joista jokaisesta yksi onnellinen bailaa itsensä Ibizan bilesaarelle. Sinulla on oikeasti mahdollisuus päästä bailaamaan Euroopan kuuluisimmalle bilesaarelle Ibizalle jossa osattiin pitää hauskaa jo 60-luvulla, kun hipit ja boheemit taiteilijat löysivät saaren. Ensimmäiset isot klubit nimeltään Amnesia ja Pacha avattiin Ibizalla 70-luvulla, eikä musiikki ole sen jälkeen koskaan sammunut.

💥 Millaista se oikeasti on? Ibiza tunnetaan massiivisista superklubeistaan, joissa soittavat maailmankuulut dj:t esim. Armin van Buuren, Carl Cox, Calvin Harris, CamelPhat, Claptone, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Loco Dice, Luciano, Martin Garrix, Paul van Dyk, Steve Aoki sekä monet muut. Tunnetuimpia klubeja ovat Amnesia, Ushuaïa, Eden, Es Paradis Privilege ja Pacha. Uusimpien tulokkaiden joukkoon kuuluu legendaarisen Spacen tilalle avattu Hï Ibiza.

👉 Bailaatko päivällä vai yöllä? Erityisesti keskikesällä bileet eivät rajoitu yöaikaan. Allas- ja rantaklubit kuten Ocean Beach, Nikki Beach ja Blue Marlin virittävät lomailijat juhlatunnelmaan jo iltapäivällä. Toki Ibizalta löydät myös mutkattomia pubeja sekä erityisesti chill out -rantabaareja, jotka ovat Ibizan tavaramerkki siinä missä superklubitkin kuten esim. vuonna 1980 avattu Café del Mar.

🚨Miten pukeudun? Ibiza on trendikäs bilekohde, mutta tiukkoja pukukoodeja ei klubeilla nähdä. VIP-alueilla pukukoodit voivat olla tarkempia. Mielikuvituksen käyttö omassa pukeutumisessa on sallittua ja jopa suositeltavaa.

🔊 Tiesitkö? Ibizan biodiversiteetti ja kulttuuri on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi!

#ibizaparty2019

Kilpailun ehdot ravintola Wintissä.

Lähtö tapahtuu lauantaina 7.9. ja paluu maanantaina 9.9.2019. Viikonlopun kohokohta on sunnuntaina 8.9. järjestettävä huikea sekä kesän ainoa Laserface by Gareth Emery tapahtuma Amnesia yökerhossa! Voitto sisältää voittajalle lennot, hotellihuoneen sekä pääsylipun Laserface by Gareth Emery tapahtumaan.

Voittaja valitaan tapahtumassa eli paikan päällä ravintolassa vain niiden kesken jotka ovat ostaneet 5€ arvoisen pääsylipun. Osallistumalla kilpailuun ravintola Wintissä osallistuja antaa luvan nimensä julkaisemiseen voitosta ilmoittamisen yhteydessä myös sosiaalisessa mediassa. Lue kaikki kilpailun ohjeet tämän eventin tiedoista.

Palkinto on voittajalle henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi, toiseksi palkinnoksi, muuksi ajankohdaksi tai antaa eteenpäin toiselle henkilölle. Ravintola Wintin työntekijät eivät voi osallistua kilpailuihin. Kilpailut ovat voimassa vain tapahtumissa paikanpäällä ravintolan aukiolon mukaisesti ja voittaja valitaa aina klo. 02.00.

Force majoure tilanteissa järjestävä taho ei ole vastuussa. Mikäli esimerkiksi konsertti, matka, lento, voittaja sairastuu, voittaja estyy muulla tavoin tai muu tapahtuma, johon osallistuja on voittanut liput peruuttaa matkan ei järjestävä taho ole vastuussa tai korvausvelvollinen. Tapahtuman voittoa ei voi lunastaa rahana eikä tapahtuman järjestäjä ole korvausvelvollinen voittajalle. Järjestäjä ei vastaa viallisista palkinnoista tai palkinnossa esiintyneistä puutteista. Palkinnon voittaja vastaa matkan lahjaverosta. Mikäli esimerkiksi konsertti, matka tai muu tapahtuma, johon osallistuja on voittanut liput peruuntuu järjestäjästä riippumattomista syistä, järjestäjä ei ole vastuussa tapahtuneesta.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa passia jotka ovat matkustamisen ehtoja. Järjestäjä pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina. Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kilpailua tai jatkaa sen kestoaikaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kilpailu loppuun. Jos asiakas osallistuu kilpailuun tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalille, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden järjestäjälle sekä yhteistyökumppanille, ja antaa luvan julkaista materiaalin radiolähetyksissä, verkkopalveluuissa tai järjestäjän Facebook-, Twitter- ja Instagram-sivuilla ja muilla järjestäjän sosiaalisen median alustoilla sekä yhteistyökumppanin vastaavilla alustoilla. Pidätämme oikeuden arpoa palkinto uudestaan, mikäli voittajaa ei saada tapahtumassa kiinni 30min sisällä voiton ilmoittamisesta. Voittaja valitaan jokaisessa tapahtumassa klo 02.00. ravintola Wintissä ja voiton ilmoittaa kuuluvasti sekä selkeästi iltaa houstaava dj.

Osallistumalla arvontaan ravintolassa osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Voitott eivät ole Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia, hallinnoimia, eivätkä ne liity millään tavalla liity kumpaankaan tahoon.

Laserface by Gareth Emery tapahtuma Amesiassa Ibizan saarella: https://www.amnesia.es/party/28/en/laserface.html
https://www.facebook.com/events/1144571059063784/?event_time_id=1144571065730450