Red Bull x Rony Rex - Live w/ Yotto & Alec Hall

  From until   www.facebook.com/…/345548882709601  
Löyly, Helsinki   Show map

Rony Rexin striimi-projekti ottaa seuraavaksi haltuunsa Time -lehden "Worlds 100 Greatest Places” -listalle päässeen Helsingin Löylyn upean kattoterassin yhteistyössä Red Bullin kanssa.

Torstaina 6.6. klo 19 alkavassa striimissä vieraana on Suomen elektronisen musan ykkösnimiin kuuluva ja maailman suurimpia festareita sekä klubeja kiertävä Yotto sekä Dj Alec Hall.

Tervetuloa nauttimaan seteistä paikan päälle. Terassin kapasitetti on rajallinen, tule ajoissa. Aurinkoa ja lämpöä luvattu. Tapahtuma on ilmainen. Striimiä voit seurata myös livenä Facebookin kautta.

Katso livenä tästä. (linkki tulee myöhemmin)

19:00 RONY REX
20:00 ALEC HALL
21:00 YOTTO

Vuonna 2015 alkanut streami-projekti sai alkunsa Ronyn olohuoneesta, jolloin käytössä oli ainoastaan hänen vanhan tietokoneen web-kamera. Tästä lähtien striimit ovat saaneet paljon suosiota ja ovat edenneet muun muassa 24 tunnin juhlalähetykseksi - satavuotiaan Suomen kunniaksi sekä setteihin pienlentokoneesta, haitankista, luolasta sekä veneestä keskeltä Itämerta.

Streameissä on vieraillut myös säännöllisesti muita suomalaisia artisteja. Lähetyksissä on nähty Ronyn lisäksi. mm. Darude, Orkidea, Axel Thesleff, Alex Mattson, Reino Nordin, Windows95man, Töölön ketterä ja Proteus.

Vuonna 2019 Rony aloitti streameistä yhteistyön Red Bullin kanssa. "Red Bull on unelmakumppani tälle projektille. Päästään tekemään todella spessuja lähetyksiä mitä hulluimmissa paikoissa." Rony kommentoi

Tulevia ja aikaisempia striimejä voit käydä seuraamasssa Rony Rexin Facebook -sivuilta sekä Instagramista. Red Bull jakaa myös omalla Facebook-sivullaan jokaisen streamin live-päivinä.

http://facebook.com/itsronyrex
http://instagram.com/itsronyrex
http://facebook.com/redbull