Marjamäki/Metsätähti + Rasmus Hedlund

  From until   www.facebook.com/…/393834574674709  
Akusmata, Helsinki   Show map

Marjamäki/Metsätähti + Rasmus Hedlund

JARI MARJAMÄKI
TATU METSÄTÄHTI
RASMUS HEDLUND
+ VJ Ville Kuvaja

Tuesday, June 18, 2019.
Doors 18:30, Showtime: 19:00
Voluntary entry fee 5e
* * *

Marjamäki/Metsätähti

Jari Marjamäki (Zentex) on Portugalissa asuva muusikko, DJ ja äänitaiteilija. Hän on toiminut teknotuottajana ja tapahtumajärjestäjänä, sekä suhinoinut kokeellista musiikkia soolona ja erilaisissa kokoonpanoissa jo yli 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä hän pyörittää myös Desterro-nimistä vaihtoehtoista keikkapaikkaa Lissabonin keskustassa.

Tatu Metsätähti (Mesak) on - Marjamäen tapaan - Turusta maailmalle paennut äänityöläinen. Helsingissä nykyään vaikuttava muusikko on tasapainoillut avantgarden ja klubimusiikin molemmin puolin koko uransa ajan, ja on sotkeentunut myös nk skweee-liikkeeseen.

Akusmatassa kaksikko esiintyy ensimmäistä kertaa yhdessä. Luvassa on ainutkertainen, elektroniseklektinen ambient-teos joka nojaa vahvasti improvisaatioon.
* * *


Rasmus Hedlund on monialainen muusikko jonka sävellyksiä on sisällytetty elokuvissa, teatterissa ja kuvataiteessa. Hänen monista projekteistaan yksi tunnetuimmista lienee Ljudverket-levymerkki.

Akusmatassa esitettävässä konsertissa eri äänilähteistä pulppuavat sähkösignaalit muokataan ohjainten säätövipujen avulla sopivaan muotoon kulkemaan kuparijohtoja pitkin päätevahvistimeen, josta signaaliketjun päässä oleva kaiutin lopuksi muuntaa sen ihmiskeholle vastaanotettavaksi ääniaalloksi.
* * *