Bring The House Down

  From until   www.facebook.com/…/2061105207516009  
Basso Club, Oulu   Show map

Bring The House Down saapuu ensimmäistä kertaa Basso Clubille. Tapahtuma keskittyy tuomaan klubi ja-tanssikulttuuria Suomeen mahdollisimman pienellä kynnyksellä. Erkaannutaan jo masentavasta suomipopista ja soitetaan tanssimusiikkia koko ilta. Dj-pöytä tuodaan keskelle tanssilattiaa lievittämään soittamisen tuomaa yksinäisyyden ja ahdistuksen tunnetta. Tapahtuma myös koristellaan näyttävästi.

Dj:t

RJH

RJH, eli Roope Halonen on oululainen Muusikko-DJ-Tuottaja. Nuori muusikko on keikkaillut ympäri Pohjois-Suomea viimeisen neljän vuoden ajan.
Bassossa on odotettavissa modernia Pop-vivahteista House-musiikkia, ja tuoreita EDM-kappaleita. Lähitulevaisuudessa voit kuulla hänen omaa musiikkia eri artistinimen alla.


Exce

Exce ei ole uusi tuttavuus Basso Clubille. Resident dj:nä koko Basso Clubin ''kattavan'' historian toiminut Exce on maailmanlaajuisestikin meriittiä kerännyt musiikintuottaja. Etenkin hänen duo projekti ''Who To Blame'' on kerännyt jo yli miljoona kuuntelukertaa Spotifyssä. Exce projektillaan hän kuitenkin keskittyy house pohjaiseen soundiin. Tajunnanräjäyttävillä bassolinjoilla ja genrerajoja sekoittavalla tyylillään hän on vakuuttanut monet Basso Clubilla kävijät ja jatkaa varmasti samalla linjalla.

Those Ollies

Laadukkaasta house-musiikista ja Deep Disco Ug -klubikonseptista tunnettu Those Ollies on tuonut tuulahduksen raikasta ilmaa Pohjois-Suomen klubiskeneen viime vuosina. Housea ja teknoa sielukkailla viboilla yhdistelevä duo ei taatusti jätä ketään kylmäksi tanssilattialla.

soundcloud.com/thoseollies
instagram.com/thoseollies

Aukioloajat
Heineken pub 20.00-04.00
Club 22-04.30

Sisäänpääsy palvelumaksun hinnalla (2,5€)